27 episodes

Lyssningspaket att ladda ner för 9-13-åringar, med olika teman. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Barnradions poddpaket 9-13 år Barnradion

  • Kids & Family
  • 5.0 • 2 Ratings

Lyssningspaket att ladda ner för 9-13-åringar, med olika teman. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

  Sommarlovspaketet

  Sommarlovspaketet

  Ett poddpaket för dig som vill ha lite sommarlovsfeeling. Vad får man sommarlovskänslor av då? Jo, massor med sommarmysterier och kärlek såklart!

  Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.I det här poddpaketet hör du avsnitt från serierna Sommarlovsmysteriet: Min bästa väns hemliga liv, Sommarkärlek: Min bärnsten, Sommarlovsmysteriet: Jakten på en lillasyster, Agnes Cecilia en sällsam historiaProducent poddpaketet: Hanna Rasmuson HulméeFoto & illustrationer: Emmy Wahlbäck, Astrid Mohlin, Kristina Pérez, Victor Holm Lagerqvist, Harald Gripe.

  • 53 min
  Musikpaketet

  Musikpaketet

  Har du musik som intresse? Ja, då är det här poddpaketet perfekt! Hör om allt från rapartisten Einár till K-pop, jazzsångerskan Nina Simone, Abba och Lil Nas X. Om deras musik och hur de blev såna stora stjärnor.

  Poddar om allt från Einár till AbbaI musikpaketet får du höra hur det gick till när Lil Nas X gick från en kille som la upp videos på Youtube till att få hela världen att sjunga med i hans låt Old town road. Om Nina Simone, en av de största sångerskorna som inspirerat och förändrat musikvärlden - men levde ett tufft liv.Du hör om Nils "Einár" Grönlunds resa till att bli en av Sveriges största rappare, innan han sköts till döds bara 19 år gammal. Historien om ett av världens största popband, Abba och så blir sydkoreansk pop, eller K-pop som det heter. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.Producent: Klara AskerupFoto & illustrationer: Amy Harris/Invision, AP/TT Stina Stjernkvist/TT Olle Lindeborg / TT Charlotte Heyman Creative commons

  • 44 min
  Rymdpaketet

  Rymdpaketet

  I det här poddpaketet beger vi oss miljontals kilometer ut i rymden. Vad finns det här? Skräp, rymdfarkoster och kanske liv?

  Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.Producent: Klara AskerupFoto & illustrationer: TT, Nasa/TT, Anna Sandler

  • 35 min
  Vinterpaketet

  Vinterpaketet

  Brrr! Ta på dig något varmt för i det här poddpaketet hör vi några riktigt kalla berättelser. Det blir allt från vintersport och kyliga mysterier till polaräventyrare och knasiga fakta om kyla.

  Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.Producent: Klara AskerupFoto & illustrationer: Andreas Hillergren TT, Mårten Andersson, Charlotte Heyman

  • 37 min
  Spel-paketet

  Spel-paketet

  Äventyr, monster och hjältar. I spelets värld kan vad som helst hända. Missa inte det här poddpaketet där vi samlat avsnitt om allt från rollspel till tv-spelskrig.

  Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.Producent: Klara AskerupFoto & illustrationer: Pixabay, Amanda Carlsson, Kai Hänström

  • 39 min
  2021 special-paketet

  2021 special-paketet

  Snoozade du dig igenom 2021? Lugn, tillsammans med Juniornyheterna får du höra om snackisarna och nyhetshändelserna som vi tar med oss från året som gått.

  Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.
  Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
  Producent: Klara Askerup
  Foto & illustrationer:  / TT

  • 29 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Top Podcasts In Kids & Family

Brandon Reed
Dr. Becky Kennedy
American Public Media
Tinkercast | Wondery
Girl's Girls Media
PodcastOne

You Might Also Like

Sveriges Radio
Sveriges Radio
Sveriges Radio
Markus Granseth
Sveriges Radio
Sveriges Radio

More by Sveriges Radio

Sveriges Radio
Sveriges Radio
Sveriges Radio
Sveriges Radio
Sveriges Radio
Sveriges Radio