37 episodes

In deze podcast laat ik je de kracht van overtuigingen ontdekken. Zo zal je geïnspireerd worden om ook jouw weerstanden, angsten en twijfels aan te pakken en om te zetten in actie en daadkracht.

De kracht van overtuigingen Iris Willems

  • Business

In deze podcast laat ik je de kracht van overtuigingen ontdekken. Zo zal je geïnspireerd worden om ook jouw weerstanden, angsten en twijfels aan te pakken en om te zetten in actie en daadkracht.

  Afl 35 - Waarom vermageren zo moeilijk is

  Afl 35 - Waarom vermageren zo moeilijk is

  In deze podcast staan we stil bij de achterliggende overtuigingen die ervoor zorgen dat je steeds weer naar zoet grijpt, of dat je alcohol nuttigt of gewoon steeds veel te veel eet. Wat betekent zoet voor je brein? Waarom eet je je bord en ja, zelfs de kom leeg? Wanneer heb je het meest nood aan al die dingen die net niet goed zijn voor je gewicht? Laat je inspireren door deze podcast en ga daarna zelf op zoek naar jouw overtuigingen.
  Wil je er echt iets aan doen? https://prana.be/prana-flix-premium

  • 17 min
  Afl 34 - Doelen stellen, volhouden en behalen

  Afl 34 - Doelen stellen, volhouden en behalen

  In deze podcast ontdek je welke overtuigingen je mogelijks verhinderen om je doelen na te streven of die ervoor zorgen dat je te snel opgeeft of zelfs niet eens start. Welke bewuste en onbewuste uitvluchten verzin je en welke overtuigingen zullen je helpen om je doelen beter te bereiken. Aan het eind van deze podcast krijg je ook een kerstcadeau met 4 audio oefeningen, zo kan je van 2022 een fantastisch doelgericht jaar maken.
  https://prana.be/kerst

  • 28 min
  Afl 33 - Frustratie als anderen punten willen scoren in een discussie

  Afl 33 - Frustratie als anderen punten willen scoren in een discussie

  In deze podcast heb ik een interessant gesprek met Marieke over het effect dat discussies en conflicten tussen anderen op haar hebben en hoe ze hier beter mee kan omgaan. Welke overtuigingen helpen je om afstand te nemen van de discussies van anderen, hoe sta je er zelf tegenover als je in discussie komt? Ga je er in mee en wil je punten scoren, of neem je afstand ? Laat je inspireren door deze levensechte en heel herkenbare situatie.
  Wil je concreet aan de slag? https://prana.be/prana-flix-premium

  • 38 min
  Afl 32- Durf het negatieve onder ogen zien

  Afl 32- Durf het negatieve onder ogen zien

  In dit super interessant gesprek met Wieke Lefeber ga je ontdekken hoe belangrijk het is om ook je minder goede momenten en gedachten te omarmen. We bekijken welke achterliggende overtuigingen er voor zorgen dat je bepaalde situaties niet aanvaardt, waardoor je juist minder goed vooruit gaat en je zelfs je evolutie onbewust tegenhoudt. Welke overtuigingen je kunnen helpen en hoe je omgaat met gevoelens van angst, ontdek je in deze podcast.
  Wil je er concreet mee aan de slag gaan? https://prana.be/prana-flix-premium

  • 31 min
  Afl 31 - Waarom je het jezelf niet gunt

  Afl 31 - Waarom je het jezelf niet gunt

  In deze aflevering laat ik je stil staan bij de achterliggende overtuigingen die ervoor zorgen dat je steeds meer geld, tijd, aandacht, ... besteedt aan een ander dan aan jezelf. Waarom voel je je schuldig als je iets aankoopt dat alleen maar voor jezelf is en niet voor de rest van het gezin? Waarom vind je het logisch dat jij steeds je eigen tijd opoffert voor anderen en niet omgekeerd? Waarom is de tijd van een ander belangrijker dan jouw tijd? Waarom geef je wel geld uit voor de hobbies van je kinderen en niet voor je eigen hobbies? Waarom moet je steeds voor iedereen beschikbaar zijn, ook op je werk? Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het nu tijd om je toekomst in eigen handen te nemen. Wil je er echt werk van maken om verandering te bekomen? Geniet van de black Friday actie: https://prana.be/selfcoaching-season-school-actie-bf

  • 36 min
  Afl 30 - Opgesloten in je eigen bunker

  Afl 30 - Opgesloten in je eigen bunker

  In deze aflevering staan we stil bij de overtuigingen die je kunnen helpen om uit je comfortzone te komen. Hoe frustrerend je het soms zelf ook vindt, soms wil je wel iets veranderen, maar het lukt je niet. Je wil je comfortabel voelen en je vragen stellen wanneer je maar wilt, maar iste houdt je tegen. Je wilt grappig en spontaan zijn, maar je voelt een innerlijke rem. Het lijkt alsof je opgesloten zit in je eigen bunker of je eigen lichaam. Laat je inspireren door deze podcast om dit aan te pakken.
  Wil je echt alle methodes leren? Ga naar https://prana.be/prana-flix-premium

  • 18 min

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
Andy Frisella #100to0
NPR
Jocko DEFCOR Network
BiggerPockets
Tim Ferriss: Bestselling Author, Human Guinea Pig

You Might Also Like

De Podcast Psycholoog
Drs. Richard de Leth
Dolly Heuveling van Beek
Universiteit van Vlaanderen
De Standaard