9 episodes

Podcast by Delphi

Delphipodden Delphi

  • Business

Podcast by Delphi

  S02E02: Open Source

  S02E02: Open Source

  Delphipodden är tillbaka med en serie tech-relaterade avsnitt. I detta avsnitt diskuterar vi mjukvara och open source.

  Läs mer och detta och liknande frågor på Delphi Tech Blog: delphi.se/sv/tech-blog

  • 25 min
  S02E01: Data

  S02E01: Data

  Delphipodden är tillbaka! Första avsnittet handlar om data. Vad är det egentligen och vem har rätten att använda data?

  Läs mer om data och liknande frågor på Delphi Tech Blog: delphi.se/sv/tech-blog/

  • 22 min
  S01S06 Hur fixar vi avtalet?

  S01S06 Hur fixar vi avtalet?

  Nytt avsnitt uppe och denna gång har vi äran att gästas av vår partner Johan Hubner som är chef för vår Corporate commercial-grupp. I avsnittet diskuterar vi framgångsfaktorer, fallgropar och risker när man ingår och upprättar avtal. Dessutom delar med Johan med sig av sina bästa tips på vad man bör tänka på för en lyckad avtalsrelation!

  • 40 min
  S01E05 Guldkorn för Startups

  S01E05 Guldkorn för Startups

  Nytt avsnitt uppe och denna gång har vi äran att gästas av vår partner Emma Dansbo som är expert på allt som har med juridik och startups att göra. När du startar ett nytt företag finns det mycket att tänka på. Emma Dansbo delar med sig av sina bästa tips på vad man som entreprenör bör tänka på för att redan från början skapa goda förutsättningar för att bygga ett framgångsrikt bolag.

  • 32 min
  Specialavsnitt 1 - Intervju med Agnes Hammarstrand

  Specialavsnitt 1 - Intervju med Agnes Hammarstrand

  I vårt första specialavsnitt får vi sitta i ett spännande samtal med Agnes Hammarstrand och höra om hennes resa till att bli en av Sveriges mest framgångsrika IT-jurister. Hon berättar om karriären, vägen, valen och de utmaningar som hon som kvinnlig jurist har behövt tackla på vägen.

  • 32 min
  S01E04 Influencer marketing

  S01E04 Influencer marketing

  Influencer marketing har blivit en naturlig och allt större del av många företags marknadsföringsbudgetar. Under detta avsnitt kommer vi att gå igenom de marknadsrättsliga reglerna som är särskilt viktiga vid influencer-samarbeten, diskutera gråzonen mellan vad som utgör influencerns yttrandefrihet och marknadsföring samt redogöra för senaste rättspraxis på området. In och lyssna och få massa bra tips inför ert nuvarande eller framtida influencer-samarbete.

  Vill du läsa på ännu mer om detta rekommenderar vi att läsa Konsumentverkets vägledning om marknadsföring i bloggar och på sociala medier, se länk nedan:
  https://www.konsumentverket.se/contentassets/46dcfbc6db1148918b23e9fb6acde3cd/vagledning_om_marknadsforing_i_bloggar-201511-tillganglig-konsumentverket.pdf

  • 31 min

Top Podcasts In Business

Listeners Also Subscribed To