20 episodes

Det handler om Manchester United. Og kun Manchester United. Ren podcast-nørderi til dig, der ikke kan få nok af verdens største fodboldklub. Podcast af Manchester United Supporters Club Scandinavia.

Det Røde Hjørne Det Røde Hjørne

  • Sports

Det handler om Manchester United. Og kun Manchester United. Ren podcast-nørderi til dig, der ikke kan få nok af verdens største fodboldklub. Podcast af Manchester United Supporters Club Scandinavia.

  Status 2022

  Status 2022

  NYT AFSNIT AF DET RØDE HJØRNE: FØLELSERNE UDEN PÅ TØJET


  Vi er tilbage med første podcast i 2022. Vi lægger fra land med tage fat på op- og nedture i 2021. Vi kommer også godt i dybden med alt den uro og virak, der har været omkring United i den seneste tid - og i sæsonen generelt - og i den forbindelse tager et grundigt eftersyn på kulturen og attituden (eller mangel på samme) i United-truppen. Vi vender potentielle transfers i januar-vinduet og giver samtidig et bud på, hvem der er på vej ud af klubben. Vi har naturligvis også vendt et lytterspørgsmål omkring en ideel opstilling i Rangnicks nye system, inden panelet afslutningsvis kommer med deres forventninger til det kommende kampprogram i januar-måned.


  I panelet er Henrik Sally Jacobsen, Martin Koch Haagensen og debutant Steen Steen (jeps, samme for- og efternavn).


  Vært - Mads Kaltoft Nørring.


  Lyd og produktion - Lui og Morten Lundsgaard.


  Podcasten kan høres på Apple Podcast & Google Podcast.

  • 1 hr 26 min
  Træner - Rokade

  Træner - Rokade

  NYT AFSNIT AF DET RØDE HJØRNE: TRÆNER-ROKADE


  Denne gang tager vi pænt afsked med Solskjær og Carrick og får samtidigt budt Ralf Rangnick velkommen og taler forventinger til vores nye midlertidige tyske manager. Vi vender også et par lytterspørgsmål, blandt andet hvem der kunne være manden, der tager over for Rangnick til sommer. Vi runder af med at se frem mod et spændende december-program.


  I panelet er Emil Hobel, Morten Kamper og Kenneth Hansen.


  Vært er Mads Kaltoft Nørring.


  Lyd og produktion står Lui og Morten Lundsgaard for.


  God fornøjelse

  • 1 hr 5 min
  Solskjær og optakt til City

  Solskjær og optakt til City

  NYT AFSNIT AF DET RØDE HJØRNE: SOLSKJÆR OG OPTAKT TIL CITY


  Så er vi klar med et nyt afsnit af Det Røde Hjørne. Denne gang ser vi tilbage på den seneste uge, der bød på et smerteligt Liverpool-nederlag, en sejr over Tottenham og massive rygter om en Solskjær-fyring. Vi får også diskuteret hvorvidt ansvaret for Uniteds ustabile form skyldes andre end manageren. Afslutningsvis ser vi også frem mod Atalanta og særligt Manchester City-kampen i denne uge. I panelet sidder Henrik Sally Jakobsen, Emil Hobel og debutant Frederik Thorning Milland. Vært er Mads Kaltoft Nørring. Teknik og produktion står Morten og Lui Lundsgaard for. God fornøjelse

  • 1 hr 18 min
  Optakt til Liverpool kampen

  Optakt til Liverpool kampen

  LIVERPOOL-OPTAKT
  Et spændende og tætpakket program står for døren og blandt alle disse kampe er Liverpool-kampen den største. Netop den kamp dykker vi ned i i dette afsnit - ovenikøbet med en mand fra fjendens lejr. Vi får også vendt et par lytterspørgsmål - blandt andet om Solskjær kan blive den nye Ferguson med tiden. Vi kommer også omkring Uniteds forsvarskvaler (og mulige løsninger) nu hvor både Varane og Maguire er ude med skader.
  Panelet består af Liverpool-manden Clark James, der blandt andet er kendt fra TV-programmet “Verdens bedste liga” samt de to rødglødende United-fans, Morten Kamper og Henrik Sally Jacobsen. Vært er Mads Kaltoft Nørring. Lyd og teknik står Lui og Morten Lundsgaard for. Podcasten kan høres på Apples egen Podcast-app og på Google Podcast. Rigtig god fornøjelse


  PS: Clark har efterfølgende skrevet til os, at han tror på en Liverpool-sejr på 2-1. Hvad tror du, kampen bliver?

  • 1 hr 9 min
  Det Røde Hjørne er tilbage!

  Det Røde Hjørne er tilbage!

  NYT AFSNIT AF DET RØDE HJØRNE
  Hold nu fast, hvor er vi glade for, at vi igen - efter en alt, alt for lang pause - er tilbage med et nyt afsnit af Det Røde Hjørne! Der bliver denne gang diskuteret alt fra spillet på banen til vores midtbanekvaler og (naturligvis) Ole Gunnar Solskjær. Comeback-panelet består af Morten Kamper, Simon Muff-Enevoldsen (som har en sjov historie til billedet) og debutanten Henrik Sally Jacobsen. Der er ligeledes en debutantsvært i Mads Kaltoft Nørring. Lyd, teknik og produktion står Lui og Morten Lundsgaard for.

  • 1 hr 2 min
  Premier League vender tilbage: Hvordan ser Uniteds muligheder i sæsonafslutningen ud?

  Premier League vender tilbage: Hvordan ser Uniteds muligheder i sæsonafslutningen ud?

  Endelig, endelig, ENDELIG er der fodbold igen. Bolden i Premier League ruller på ny efter coronakrisens indtog. En krise, som United har håndteret aldeles forbilledligt, hvilket vi vender i denne udsendelse. Vi taler om det format, klubben har vist, inden vi tager temperaturen på den trup, Ole Gunnar Solskjær, har til rådighed netop nu.


  Panelet består af Morten Kamper, Martin Koch Haagensen og Mads Kaltoft. Lui Lundsgaard står for lyden.

  • 1 hr 3 min

Top Podcasts In Sports

Barstool Sports
Dan Le Batard, Stugotz
The Ringer & Bill Simmons
Pat McAfee
SiriusXM
The Volume and iHeartPodcasts

You Might Also Like

Qvortrup Media
Ekstra Bladet
DR
Mediano
B.T.
B.T.