70 episodes

En podd om Hammarby med Adam Nilsson, Jim Raanaes och Gustav Hanson som berör allt mellan himmel och jord kring det grönvita laget från söder.

Det svänger om Bajen‪!‬ Det svänger om Bajen!

  • Sports

En podd om Hammarby med Adam Nilsson, Jim Raanaes och Gustav Hanson som berör allt mellan himmel och jord kring det grönvita laget från söder.

  DSOB-Awards 2023

  DSOB-Awards 2023

  Vi väljer att summera säsongen 2023 i ett läge där Hammarby står utan tränare, utan huvudsponsor, utan ny Head of Football och troligen med en stor spelaromsättning. Årets spelare, tifo, besvikelse och mycket mer koras i det här avsnittet.

  • 1 hr 44 min
  Fyra kilo kött på ryggen

  Fyra kilo kött på ryggen

  Är Värnamo borta Sveriges svar på Empoli borta? Det och inte mycket mer om matchen. Desto mer om resan, förberedelserna, skoval och Bajen quiz. Damerna får lite välförtjänt airtime och så lite smått och gott om Allsvenskans slutspurt 2023.

  • 52 min
  Lukta blöt hund

  Lukta blöt hund

  Tappad tvåmålsledning på övertid, en tränare som lämnade på vissla och ett Hammarby som har förändrats kraftigt de senaste 12 månaderna. DSOB pratar om Siriusmatchen och allting runt omkring, samt spekulationer kring tänkbara Marti-ersättare.

  • 1 hr 11 min
  Torrfrilla

  Torrfrilla

  DSOB är tillbaka och tar ned krysset mot Djurgården (0-0). Det pratas om frysboxar, spelare som kommit och gått igenom åren, hur trist derbyt var på planen, hur bra tifot och norra övre var, samt lite tankar kring Hammarby 2024 och annat smått och gott.

  • 1 hr
  Muggen

  Muggen

  Adam, Jim och Gustav är i studion och pratar om känslorna efter krysset mot Häcken. Det blir snack om matchen, Henrik Rydström, den beryktade muggen, var svensk fotboll är på väg och mycket annat i detta långa avsnitt.

  • 1 hr 45 min
  Texasslips

  Texasslips

  Gustav är tillbaka i studion, tillsammans med Jim och Adam för att diskutera krysset (1-1) mot IFK Göteborg. Gustav pratar om hur flera världar korsades på vägen till matchen, det pratas om en en av de sämre fotbollshalvlekar man upplevt, rivaliteten med Göteborg och mycket annat. Dessutom blir det snack om medlemsmötet, den nya organisationen och kort om kommande match mot Häcken.

  • 1 hr 33 min

Top Podcasts In Sports

Wave Sports + Entertainment
Barstool Sports
Dan Le Batard, Stugotz
The Ringer
iHeartPodcasts and The Volume
Pat McAfee, ESPN