18 episodes

Radioimmaginaria Edhe Ti
Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.
Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.
Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.
Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë
2012-2021(C) Radioimmaginaria

#EdheTi RADIOIMMAGINARIA RADIOIMMAGINARIA

  • News

Radioimmaginaria Edhe Ti
Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.
Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.
Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.
Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë
2012-2021(C) Radioimmaginaria

  #castelsanpietroterme Film super!

  #castelsanpietroterme Film super!

  ON AIR
  Radioimmaginaria ne Castel San Pietro Terme, Itali
  Sot do te flasim per film, per boten e kinemas edhe per tipologjitë e filmave qe preferohen ne kete industri!
  #Edheti www.radioimmaginaria.it

  • 10 min
  #castelsanpietroterme Floket me te bukura!

  #castelsanpietroterme Floket me te bukura!

  ON AIR
  Radioimmaginaria ne Castel San Pietro Terme, Itali
  Nje nga problemet me te medha per vajzat eshte trajtimi i flokeve, sidomos ne pranvere! Sot do t'ju keshilloj se si te trajtoni floket! :)
  #Edheti www.radioimmaginaria.it

  • 11 min
  #castelsanpietroterme Irida Gjergji, Muzikë dhe modernitet

  #castelsanpietroterme Irida Gjergji, Muzikë dhe modernitet

  ON AIR
  Radioimmaginaria ne Castel San Pietro Terme, Itali
  Keni degjuar si mund te bashkpunohet me muziken che modernitet? Degjoni ketu ;)
  #Edheti www.radioimmaginaria.it

  • 9 min
  #castelsanpietroterme Muzike Internacionale apo patriotizem?

  #castelsanpietroterme Muzike Internacionale apo patriotizem?

  ON AIR
  Radioimmaginaria ne Castel San Pietro Terme, Itali
  Hei miq! Si jeni? Sot do te flasim per festivalin Kenga Magjike edhe Ligji ri qe ka dalur ne Itali pas festivalit e San Remo! Degjoni ketu ;)
  #OkkinSu www.radioimmaginaria.it

  • 12 min
  Kleanti live

  Kleanti live

  Radioimmaginaria ne Verona, Itali
  Pershendetje! Me quajne Kleanti, vi nga Vlora po jetoj ne Verona, e kjo eshte hera e parë që rregjistroj ne sherbim ne Shqip. Nese jeni kurjoza t'me njihni degjoni kete epizodë! :)
  #Edheti www.radioimmagiaria.it

  • 5 min
  Tots Som Barcelona

  Tots Som Barcelona

  #Edheti www.radioimmagiaria.it

  • 1 min

Top Podcasts In News

The New York Times
NPR
Strike Force Five
The Daily Wire
Cumulus Podcast Network | Dan Bongino
SiriusXM