12 episodes

Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig derinde? Får man bare pengene stukket i hånden efter programmet? Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, jeg vil besvare i denne podcast, hvor jeg interviewer tidligere deltagere af Løvens hule. Så denne podcast er for dig, der vil vide hvad der sker, efter kameraet slukkes.

Efter kameraet slukkes Alexander Kragh // Statum

  • Business

Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig derinde? Får man bare pengene stukket i hånden efter programmet? Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, jeg vil besvare i denne podcast, hvor jeg interviewer tidligere deltagere af Løvens hule. Så denne podcast er for dig, der vil vide hvad der sker, efter kameraet slukkes.

  Episode 12: Watery

  Episode 12: Watery

  Vi slutter sæsonen af med en unik historie. Denne episode er nemlig med Daniel fra Watery. Daniel er i sig selv unik, da han er den yngste mandlige deltager i løvens hule, der har fået en investering. Han var nemlig kun 19 år, da han var med i fjerde sæson.

  Men der er også noget andet, der gør hans historie unik. Vi så på TV, at Jesper Buch og Christian Stadil hver investerede 250.000 kr. for 8% af Watery. Men den aftale faldt faktisk til jorden efter programmet blev vist. Det betyder også, at Watery er en af de eneste Løvens Hule cases, der er blevet vist på TV, selvom det ikke endte med en investering alligevel.

  Hvordan det kan hænge sammen, vil du blive klogere på i denne episode. Derudover vil du også blive klogere på, hvordan det går for Watery i dag, og hvad Daniel gjorde efter aftalen med Buch og Stadil faldt til jorden.

  PS: I episoden nævner Daniel, at han besvarede 100 spørgsmål om sin virksomhed, som en del af sin forberedelse til Løvens Hule. Du kan finde spørgsmålene her: https://atturde.dk/saadan-fik-statum-succes-i-loevens-hule/

  • 30 min
  Episode 11: MySelfie

  Episode 11: MySelfie

  Myselfie lukkede 4 sæson af Løvens Hule af med stil, da de fik fuld plade med en investering fra alle fem løver. Løverne investerede hver 200.000 kr. for 5% af Myselfie. Altså 1.000.000 kr. for 25% af virksomheden.  Jeg snakker med Thomas, der er founder af Myselfie. Vi snakker blandt andet om, hvordan Myselfie blev opfundet ret tilfældigt. Hvordan de tidligere havde forsøgt sig i et mini Løvens Hule format og dengang fejlede gevaldigt. Derfor var de i tvivl om, de turde at deltage i det rigtige program. Sidst, så kan du selvfølglig høre, hvordan det er gået for dem efter kameraet blev slukket.

  • 34 min
  Episode 10: MyMonii

  Episode 10: MyMonii

  Denne episode er lidt anderledes end de tidligere episoder. Normalt snakker jeg kun med virksomheder, der har modtaget en investering i Løvens Hule, men denne gang taler jeg med en case, som faktisk blev afvist på at have en for høj værdiansættelse.

  Der er tale om virksomheden MyMonii, der var med i 4 sæson. Her efterspurgte de 1.600.000 kr. for 6% af virksomheden, hvilket gav dem en værdiansættelse på 25 millioner kr.

  Modsat andre cases med høje værdiansættelser, så var løverne faktisk interesserede i MyMonii - og Louise der er founder af virksomheden. De kunne dog ikke få forhandlet hende ned i værdiansættelse - primært fordi hun havde bud fra andre investorer, og derfor gav det ikke mening at tage et lavere tilbud.

  I denne episode kan du finde ud af, om det var bluff eller om hun faktisk havde andre investorer i baghånden. Derudover kan du hører, om hun har fortrudt, at hun gik ind med en høj valutition og derfor ikke lukkede investering i hulen.

  • 34 min
  Episode 9: Dialægt

  Episode 9: Dialægt

  Dialægt var med i Løvens Hule i sæson 4, hvor de forhandlede sig til 1.200.000 kr. fra Jesper Buch og Jan Lehrmann for 20% af virksomheden.

  Virksomheden blev stiftet af Nikolaj og Andreas, da de studerede astrofysik på Aarhus Universitet.

  Jeg snakker blandt andet med Nikolaj om, hvordan de var blevet trætte af stjerner og sorte huller, og ville derfor lave et lille hobby projekt, som kunne lære dem om iværksætteri. De tænkte, at det nemmeste måtte være at lave noget med plakater, og sådan kom Dialægt til verdenen.

  Måske havde de ret i, at det var en nem branche, eller også her de været de rigtige dygtige (jeg tror mest på det sidste), for i dag er virksomheden en millionforretning og ikke et hobbyprojekt.

  • 30 min
  Episode 8: AN INY

  Episode 8: AN INY

  I denne episode kan du glæde dig til at blive klogere på slipse-virksomheden AN IVY, der var med i 4 sæson af Løvens Hule, hvor de pitchede sig til 500.000 kr. fra Jesper Buch for 25% af virksomheden.

  I episoden snakker jeg med Nikolaj om, hvorfor de begyndte at sælge slips i en tid hvor moden var, og er, meget casual. Derudover snakker vi om, hvorfor de har udvidet deres produktportefølje til blandt andet skjorter samt hvad Nicolaj tænker om den voksende konkurrence, der er indenfor skjorte. Alene i Løvens Hule har vi set virksomhederne: Barons, Labfresh og Shaping New Tomorrow. Så er der overhovedet plads til flere skjorte brands?

  • 29 min
  Episode 7: L'AMOURBOX

  Episode 7: L'AMOURBOX

  I denne episode taler jeg med Kristoffer Hjerrild, der er founder af L'MOURBOX, som er et abonnementskoncept, hvor du modtager en kasse med romantiske overraskelser 6 gange om året.

  Kristoffer deltog i 4 sæson af Løvens hule, hvor han landede en investering på 1.200.000 kr. fra Mia Wagner og Jan Lehrmann for 25% af hans virksomhed.

  Jeg taler blandt andet med Kristoffer om, hvordan han blev castet til programmet som et potentielt sjovt indslag, men endte med at få stor opmærksomhed fra løverne. Derudover kan du blive klogere på, hvad han fik ud af at deltage.

  Se hans deltagelse i Løvens Hule sæson 4 her: https://www.dr.dk/drtv/se/loevens-hule_83175

  • 28 min

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
NPR
Pushkin Industries
iHeartPodcasts
Andy Frisella #100to0
Jocko DEFCOR Network

You Might Also Like