5 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

El Piscolabis – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Society & Culture

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #ElPiscolabis 3-4: Música

  #ElPiscolabis 3-4: Música

  Molts de nosaltres ens despertem amb ella, ens acompanya mentre ens dutxem o mentre anem cap a la feina, a l’escola, a la uni. A vegades, encara que no vulguem apareix per algun racó del nostre dia i ens anima o ens posa sentimentals, d’altres ens recorda moments de la nostra vida passada…podem dir que de les arts escèniques, és la que compta amb més presència en la nostra societat, i sí, avui parlarem d’ella, de la música! Prepareu-vos un Sazerac, el còctel oficial de la ciutat de Nova Orleans, que comencem!  El Piscolabis és el podcast del Cultius Culturals

  • 48 min
  #NadalPodcastCity: El folklore

  #NadalPodcastCity: El folklore

  “Atureu-vos, insensats! Prou blasfèmies i heretgies, miserable criatura, que amb les teves gosadies tocar amb ta bava voldries a la donzella més pura.” Us sona? Segurament els que sou fans del Nadal, ja heu identificat aquesta estrofa! Evidentment és un dels fragments de l’Arcàngel Miquel, dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Doncs sí! Avui parlarem del folklore popular! Del Nadal i d’altres tradicions que venen de molt antic i que ens acompanyen en el nostre dia a dia. Agafeu un tros de panettone i i una copeta de cava amb una neula, que comencem!

  • 46 min
  #ElPiscolabis 3-2: La por

  #ElPiscolabis 3-2: La por

  La coimetrofobia és la por irracional cap als cementiris i aspectes relacionats com són elscadàvers, les làpides, la tanatopràxia, els zombis, entre d’altres. Els cementiris ja de per si,son espais que generen certa incomoditat, i en la majoria de cultures, el més enllà esta vistcom quelcom inquietant… Avui al Piscolabis del Cultius Culturals parlarem sobre la por!  El Piscolabis del Cultius Culturals és un podcast de Guiomar Sánchez, la Maria Pérez, el Gabino Martínez i Rosa Torrademé.

  • 45 min
  #ElPiscolabis 3-1: Tarragona

  #ElPiscolabis 3-1: Tarragona

  Aquesta segona temporada del Piscolabis la gravem als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, sent un dels podcasts del seu espai #PodcastCity. Estarem juntes i junts, mensualment, amb cançons comercials i amb més qualitat de so. A poc a poc ens anem professionalitzant! Farem el que se’ns dóna millor, parlotejar sobre un tema. Per als que no ens conegueu, oients, som la Guiomar Sánchez, la Maria Pérez, el Gabino Martínez i jo mateixa, la Rosa Torrademé. Som membres del blog de difusió cultural Cultius Culturals i aquest podcast serà una mica com el Cultius.  Un espai on parlar de qualsevol tema relacionat amb la cultura. Hi serem nosaltres, i de tan en quan també hi haurà convidats. Cadascú tindrà una secció amb la que picotejarem al voltant del tema de cada capítol, el d’avui va sobre la ciutat de la qual l’emperador Adrià va dir: “civitas ubi ver aeternum est”. La ciutat on la primavera és eterna. Evidentment parlava de Tarragona, l’antiga Tarraco.  El Piscolabis del Cultius Culturals és un podcast de Guiomar Sánchez, la Maria Pérez, el Gabino Martínez i Rosa Torredemé.

  • 32 min
  El Piscolabis #PodcastCity

  El Piscolabis #PodcastCity

  L'entrada El Piscolabis #PodcastCity ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

  • 1 min

Top Podcasts In Society & Culture

Apple TV+ / AT WILL MEDIA
Pushkin Industries
This American Life
Slate Podcasts
Wondery
Adam Thorne