11 episodes

Welkom bij de Enjoy The Distance podcast. De podcast die een bijdrage levert aan het genieten van de afstand. Dit doen we aan de hand van inspirerende gesprekken, leuke gasten en actuele onderwerpen.

Enjoy The Distance Podcast Rogelli Sportswear

  • Sports

Welkom bij de Enjoy The Distance podcast. De podcast die een bijdrage levert aan het genieten van de afstand. Dit doen we aan de hand van inspirerende gesprekken, leuke gasten en actuele onderwerpen.

  S02E07: EMBRACE THE WINTER

  S02E07: EMBRACE THE WINTER

  De winterfietser fietst. Weer of geen weer. Of beter: weer, of ander weer. Voor de winterfietser bestaat er niet zoiets als "geen weer". Ieder weer fietsweer. 

  Een greep uit de ode aan de winterfietser. Onze Embrace The Winter video nog niet gezien? Bekijk onze video hier. 

  Michiel Beemster, Wilco Kenter en Peter Koning zijn drie wielergekken die alles volgen, maar ook zelf ieder moment benutten om op de fiets te springen. Ook nu het kouder begint te worden genieten zij van de sport. Met hen gaan we in gesprek over het wielrennen in de winter, persoonlijke verhalen, kledingadviezen en nog meer wielerinspiratie voor een heerlijke en sportieve winter. Wij helpen jou de winter te omarmen!

  #embracethewinter #enjoythedistance

  • 56 min
  S02E06: ADEMHALING

  S02E06: ADEMHALING

  Je hebt een drukke dag achter de rug, stond in de file naar huis, onderweg nog wat telefoontjes, thuis snel gegeten en vervolgens je sportkleren aangetrokken en klaar om weer door te gaan. Herkenbaar? De kans is groot dat je ademfrequentie dan al vrij hoogt ligt en dat terwijl je eigenlijk nog niks aan het doen bent. Een goede ademhaling voor, tijdens en het sporten kan vele voordelen opleveren. Hierover gaan we in gesprek met Maarten de Jong die als ademcoach mensen helpt aan meer energie, minder stress en betere slaap. Hij deelt niet alleen zijn kennis en ervaring, maar ook tips en ademhalingsoefeningen waar je direct mee aan de slag kan.

  #ademhaling #ademhalingsoefeningen #voorhetsporten #tijdenshetsporten #nahetsporten

  • 51 min
  S02E05: FIETSREIZEN

  S02E05: FIETSREIZEN

  Fietsvakanties worden populairder dan ooit. We gaan daarom in gesprek met Pim Goos van Wielerbus.nl die met veel enthousiasme, passie en plezier fietsreizen organiseert. Van de Stelvio, Strade Bianche tot aan etappe reizen van bijvoorbeeld Italië naar Nederland, een Gravel Ride en nog veel meer. Allerlei soorten bestemmingen voor iedere wielerliefhebber. En met Inge Neijenhuis die haar hart verloren heeft aan dit soort fietsvakanties.

  #fietsreizen #fietsvakanties #wielrennen #enjoythedistance

  • 52 min
  S02E04: GRAVEL

  S02E04: GRAVEL

  Een liefde voor de fiets, passie voor reizen en een niet te stillen honger naar avontuur. Voor Nol van Loon en Loek Luijbregts komt dit allemaal samen in gravel en bikepacking. Voeg daar wat gelijkgestemde vrienden, een lekker biertje en een BBQ aan toe en je hebt een gouden combinatie. In deze aflevering gaat Melvin Wagtmans met hen in gesprek over hun 'next level gravel adventures'. Ben je naast deze podcast ook benieuwd naar beelden van één van deze avonturen? Bekijk onze pagina voor alle inspirerende content en informatie over deze trip op www.rogelli.com/bikepacking.

  #gravel #bikepacking #nextlevelgraveladventures #enjoythedistance

  • 1 hr 2 min
  S02E03: DOORSTROMING

  S02E03: DOORSTROMING

  De droom van iedere renner, doorstromen naar het profpeloton! Het Metec-Solarwatt Continental Cyclingteam is een continentale wielerploeg in Nederland die jaarlijks renners laat doorstromen en zelfs aflevert aan de profs. Hier krijgen ze namelijk de kans zichzelf verder te ontwikkelen en hun dromen na te jagen. Met directeur Michel Megens en renner Rick Ottema bespreken we het ontstaan van deze wielerploeg, het belang van het continentale niveau voor renners in Nederland en welke renners van het Metec-Solarwatt Continental Cyclingteam vervolgens stappen hebben gezet in de wielerwereld.

  • 53 min
  S02E02: MOTIVATIE

  S02E02: MOTIVATIE

  Iedereen heeft er ongetwijfeld wel eens mee te maken dat je motivatie even zoek is om toch te gaan sporten. Waar komt dit nu precies vandaan? En belangrijker, wat kan je er tegen doen? Met Herman Kruis, hockeycoach en directeur van het Johan Cruijff College, gaan we hierover in gesprek. Vanuit deze rollen weet hij als geen ander wat motivatie is, hoe het werkt en bijdraagt aan het sportprestaties en plezier. Beluister onze nieuwe aflevering, pak de tips eruit die je verder helpen en blijf gemotiveerd voor de lange termijn #enjoythedistance!

  • 46 min

Top Podcasts In Sports

Barstool Sports
Dan Le Batard, Stugotz
The Ringer & Bill Simmons
Pat McAfee
The Volume & iHeartPodcasts
FOX Sports