25 min

Ep.42 - Belind Këlliçi në Rule of Law Albania Rule of Law Albania with Albi Çela

    • Non-Profit

Sot në Rule of Law Albania diskutuam me Kryetarin e Forumit Rinor të Partisë Demokratike, Belind Këlliçi. Disa nga pikat që u diskutuan ishin; rezultati i zgjedhjeve, hapat që po ndjek Partia Demokratike dhe kërkesa për dorëheqje drejtuar kryetarit të saj, Lulzim Basha, nga një grupim brenda partisë.

Sot në Rule of Law Albania diskutuam me Kryetarin e Forumit Rinor të Partisë Demokratike, Belind Këlliçi. Disa nga pikat që u diskutuan ishin; rezultati i zgjedhjeve, hapat që po ndjek Partia Demokratike dhe kërkesa për dorëheqje drejtuar kryetarit të saj, Lulzim Basha, nga një grupim brenda partisë.

25 min