300 episodes

Fanradio for alle tilhængere af F.C. København! Vi sender mandag og fredag, og har altid spændende gæster og fans i studiet. Vi vender alt hvad der sker i det FC Københavnske univers, og debatterer aktuelle emner fra både ind- og udland.
Værten er Jonatan Folkver

F.C Københavns Fanradio F.C Københavns Fanradio

  • Sports

Fanradio for alle tilhængere af F.C. København! Vi sender mandag og fredag, og har altid spændende gæster og fans i studiet. Vi vender alt hvad der sker i det FC Københavnske univers, og debatterer aktuelle emner fra både ind- og udland.
Værten er Jonatan Folkver

  Fredag - 250920

  Fredag - 250920

  Vi er videre i Europa efter en mærkværdig 3-0-sejr i Parken. Jonatan Folkver har besøg af to veloplagte herrer i form af Sebastian Stanbury fra Tipsbladet og Henrik Månsson, og dagens store emner er gårsdagens sejr, truppens problemer samt Peter Ankersen og alle vores backs. Til sidst gør Vejle-ekspert Sebastian Stanbury os desuden meget klogere på gastronomi i Vejle og den jyske bys dertilhørende Superliga-hold, som vi skal på besøg hos i weekenden.

  • 1 hr 20 min
  Mandag - 210920

  Mandag - 210920

  Intet nederlag kan stoppe os fra at optage podcast! Heller ikke et forbandet 2-1 nederlag på hjemmebane til BIF. Men det efterlader et hav af emner at tage fat på. Så dagens gæster går virkelig til stålet i et forsøg på at finde ud af hvor det er galt med vores hold. Dagens tre store emner er derbynederlaget søndag, en mere overordnet status på truppen og resultaterne, her 14 dage før transfervinduet lukker og til sidst optakt til Europa League kampen på torsdag mod Piast fra Polen. Dagens to gæster er Samuel Brask og Alex Elverlund. Vært er Jonatan Folkver

  • 1 hr 30 min
  Fredag - 180920

  Fredag - 180920

  Vi er videre i Europa og søndag er der derby i parken. I denne udgave af podcasten får I først, en grundig analyse af 2-1 sejren i Gøteborg. Hvad var bedst og værst? Hvad kan vi tage med og hvad skal ændres før på søndag? Derefter kigger vi nærmere på fredagens lodtrækning og videre muligheder i Europa League. Sidst men ikke mindst kigger vi frem mod søndagens derby. Hvilke forventninger har gæsterne til vores indsats og startopstilling? Det blev en længere omgang, men der er også meget at snakke om! Gæster er Benjamin Dane og Samuel Brask. Vært, Jonatan Folkver

  • 1 hr 32 min
  Onsdag - 160920

  Onsdag - 160920

  Uha for en jammerlig 1 halvleg i Odense. 3-2 nederlag blev det til og en skidt start på superligasæsonen. Hvor dårligt tog Benjamin Dane det og hvor ser han de største problemer lige nu? Hvad forventer Jonas Kristijansen sig af holdet torsdag aften ude mod IFK Gøteborg og hvor ser han de største mangler hos holdet lige nu? Hør det lig her, hvor vi også har Lars Bo Jeppesen med på en telefon, til en snak om den nye restriktioner og et derby uden tilskuere. Gæster: Benjamin Dane og Jonas Kristijansen. Vært: Jonatan Folkver.

  • 1 hr 8 min
  Fredag - 110920

  Fredag - 110920

  Vi er tilbage! Søndag starter superligaen. Hvordan er status i truppen og i klubben efter den korte pause? Hvordan ser det ud med styrkeforholdet i toppen og superligaen i forhold til FC Midtjylland? Og hvordan går det på søndag? Samuel Brask og Benjamin Dane er dagens gæster. Vært er Jonatan Folkver.

  • 1 hr 6 min
  Tirsdag - 110820 Sæsonafslutning

  Tirsdag - 110820 Sæsonafslutning

  Verdens længste sæson er omsider slut. Mere end et år efter, at Jonas Wind lavede sin panenka i Beograd, endte det med et 1-0 nederlag til Manchester United i Køln. Og hvilken vild og forrygende afslutning på sæsonen. Top top præstationer fra flere spillere i en tysk bagovn, og nu er spillerne sendt på en ultra kort sommerferie.
  Det har været noget af en bumletur gennem store dele af sæsonen, med høje tinder og dybe dale. Hvilke lytterne synes var højest og lavest har vi med i udsendelsen, hvor vi ser tilbage på sæsonen der er gået. Dagens gæster kigger også frem mod den nært forestående sæsonstart og kommer med et par bud på hvad der kan komme til at ske i tranfersvinduet som har ekstraordinært længe åbent i år. Så i sæsonens sidste podcast, har I godt selskab af Nikolaj Ingenmann og Jonas Kristijansen. Vært er Jonatan Folkver, som på vegne af holdet af frivillige i Fanradioen gerne vil sige tak for et forrygende år. Tak for jeres evige støtte, ris, ros, input, spørgsmål og meget meget mere. Uden jer medfans, ingen fanradio. Så simpelt er det. Tak! Vi vender tilbage, når den nye sæson nærmer sig. Hav en lækker sensommer.

  • 1 hr 31 min

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To