4 episodes

Følg med i rejsen mod faderskab, fra den første dråbe urin på graviditetstesten til første dag i børnehaveklassen.

Farmand - Ny i job Casper Schou

  • Kids & Family

Følg med i rejsen mod faderskab, fra den første dråbe urin på graviditetstesten til første dag i børnehaveklassen.

  Episode 4

  Episode 4

  Podcasten er bragt til dig i samarbejde med Babyhelp.dk Ingen graviditet uden humørsvingninger, det ved jeg, men ingen havde forberedt mig på, hvor decideret vanvittig og bizar en oplevelse det skulle ende med at blive.... Og så kan du få inspiration til den dag, hvor resten af verden skal have de gode nyheder at vide, at der er et barn på vej, og at den person du er nu, så småt vil uddø til fordel for en mere praktisk, mere kedelig og i høj grad træt udgave af dig selv. God fornøjelse!

  Episode 3

  Episode 3

  Podcasten er bragt til dig i samarbejde med Babyhelp.dk Det kan være uoverskueligt, når der stadig er 6-7 måneder til fødslen, tiden kan føles langsom, og maven vokser måske ikke rigtigt. Heldigvis er der milepæle undervejs i form af scanninger. I episode 3 kan du høre om henholdsvis nakkefolds- og kønsscanningen. God fornøjelse!

  Episode 2

  Episode 2

  Podcasten er bragt til dig i samarbejde med Babyhelp.dk Hvorfor taler vi til børn, som om vores IQ er på niveau med en sten? Hvordan laver man egentlig et barn? - Godt du spørger! Svarene venter i episode 2 af Farmand - Ny i job

  Episode 1

  Episode 1

  Podcasten er bragt til dig i samarbejde med Babyhelp.dk Hvad går det hele ud på? Hvad mener du med ny i job? Hvordan kunne det ske?! - Så mange spørgsmål, heldigvis også alle svarene, lige her, i episode 1 af podcasten Farmand - Ny i job.

Top Podcasts In Kids & Family

Listeners Also Subscribed To