91 episodes

Saptamanal, discutam despre tehnologie, unelte pentru productivitate, podcasting, gaming, antreprenori si oameni care te vor inspira sa ajungi mai bun.

Burzcast Razvan Burz

  • Technology
  • 5.0, 1 Rating

Saptamanal, discutam despre tehnologie, unelte pentru productivitate, podcasting, gaming, antreprenori si oameni care te vor inspira sa ajungi mai bun.

  Importanta continutului in SEO

  Importanta continutului in SEO

  In acest episod BSAX am raspuns unei probleme des intalnite la site-urile clientilor nostri: site-urile nu sunt gasite corect in motoarele de cautare. Acest lucru se datoreaza lipsei de continut, iar continutul este ceea ce face site-ul sa fie relevant mereu in cautari. Ideea este simpla: inainte de a-mi putea vinde ceva trebuie sa imi captezi atentia. Imi poti povesti apoi despre ceea ce vrei cu adevarat sa imi oferi. Productia de continut si rezultatele acesteia se vor vedea in timp, peste cativa ani, dar merita!

  • 9 min
  O zi istorica pentru Apple

  O zi istorica pentru Apple

  Am discutat si glumit cu Adrian Boioglu despre ziua istorica pentru Apple. Aceasta data coincide cu evenimentul WWDC (World Wide Developer Conference) 2020, cand Apple a anuntat o schimbare de arhitectura: trecerea tuturor computerelor sale Mac pe Apple Silicon (SoC-uri proprietare bazate pe arhitectura ARM). Am discutat si prezentat si opiniile noastre referitoare la aparitiile si lansarile software din aceasta editie exclusiv online a WWDC.

  • 1 hr 50 min
  Un altfel de banking cu Revolut

  Un altfel de banking cu Revolut

  Am discutat cu Irina Nicoleta Scarlat despre Fintech-ul Revolut. Cati utilizatori are Revolut in Romania, ce produse bancare ofera, prin ce se diferentiaza de bancile comerciale prezente in Romania si cum au inceput acestea din urma sa devina mai digitale odata cu aparitia Fintech-urilor. Nu am uitat sa trecem in revista noul produs, Revolut Junior si am aflat ce ne pregateste Revolut pe partea de parteneriate cu unii comercianti.

  • 43 min
  Conferinta IT Camp

  Conferinta IT Camp

  Am discutat in acest episod, impreuna cu Tudor Damian de la ITCamp, despre evenimentul care va avea loc, anul acesta doar online, in data de 8 octombrie 2020. Am aflat putin din istoria ITCamp, ce speakeri vor prezenta si cum unul dintre speakerii pe care eu ii astept era cat pe ce sa vina, daca evenimentul mai avea loc in acelasi format ca in ultimii 9 ani.

  • 50 min
  DevTalks Reimagined Online

  DevTalks Reimagined Online

  Am discutat despre cum va fi DevTalks 2020, ce inseamna Reimagined si cum vei putea participa la DevTalks din confortul propriei locuinte, dar pastra si o componenta de socializare. Ramai alaturi de Andreea Balaci, Andreea Tudorache si de mine pana la finalul episodului si afla cum poti participa gratuit la DevTalks, in perioada 10 - 12 iunie 2020.

  • 38 min
  Dub Dub doar online

  Dub Dub doar online

  In data de 22 iunie 2020 Apple va tine prima conferinta dedicata developerilor, World Wide Developer Conference (aka "Dub Dub") exclusiv online. Am discutat, impreuna cu Adrian Boioglu, despre ce credem ca se va prezenta la aceasta conferinta si cum estimam noi ca se va desfasura aceasta, anul acesta fiind unul fara precedent, cauza fiind pandemia existenta.

  • 2 hr 9 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Technology

Listeners Also Subscribed To