89 episodes

En nord-norsk pratepodkast!

@fortellerstolen på sosiale medier.

Kontakt oss gjerne på fortellerstolen@tuta.io

Fortellerstolen Fortellerstolen

  • Comedy

En nord-norsk pratepodkast!

@fortellerstolen på sosiale medier.

Kontakt oss gjerne på fortellerstolen@tuta.io

  "Internett e ikke nåkka før mæ", sitat baard på internett

  "Internett e ikke nåkka før mæ", sitat baard på internett

  Spredde Baard en gang et virus til 1500 deltakere på et datatreff? Har han spilt i danseband? Har han blitt jaget bort fra en NATO base i det store utlandet? Vel, dette og mye mer finner du ut om Baard i dagens episode av Fortellerstolen. Baard har nemlig laget et Fleip eller Fakta gameshow hvor Freddy må spørre seg fram til sannheten!

  Husk at du kan sende oss en mail på fortellerstolen@tuta.io, eller kontakte oss på @fortellerstolen på Instagram og Twitter! Du kan også følge med oss live på søndager klokka 18.00 på twitch.tv/fortellerstolen eller på vår YouTube-kanal (https://www.youtube.com/channel/UCnN2UmPkhi_aoNRWp3U-uKA). Join oss gjerne i chatten, og ikke minst abonner på YouTube!

  • 1 hr 23 min
  Sjaman smører smør på trestamme?

  Sjaman smører smør på trestamme?

  Man skal høre mye før øra detter av, iallfall i følge kommentarfeltet på Facebook! Ja en sjaman i nord som var misfornøyd med mangelen på sol, smurte faktisk inn ett tre med smør for å lokke sola fram! Men funka det egentlig? Vi kikker også gjennom kommentarfeltene på Facebook, og i avisa Nordlands artikkel om "Hvem er ute på byen i kveld" er det ikke bare vi som påpeker at det i overkant er damer som er representert på bildene. Kommentarfeltet spør om det virkelig er så få mannfolk ute på byen? Og hva synes vi og Facebookfolket om at Dolph Lundgren har fått seg ei bærte på 24 år? Dette og flere nyhetsartikler tar Freddy opp i hans nyhetsspalte!

  Baard har laget et lite gameshow for Freddy. Han skal nemlig gjette prisen på Finn.no objekter Baard har funnet frem. Hva er prisen på en hest som ser lengtende ut av vinduet? 20.000,- eller 100.000? Er Freddy nok av en kunstkjenner til å se om et maleri (som det ser ut som en tiåring har malt) er verdt 500.000,-? Det får du vite i denne episoden av Fortellerstolen!

  Dette og mye mer får du med deg i dagens episode! Husk at du kan ta kontakt ved å sende mail til fortellerstolen@tuta.io, eller kontakte oss på Twitter eller Instagram på @fortellerstolen

  Vi sender også sendingene live hver søndag kl 18.00 ish på www.twitch.tv/fortellerstolen og vår YouTube kanal (https://www.youtube.com/channel/UCnN2UmPkhi_aoNRWp3U-uKA).

  • 1 hr 55 min
  Gwyneth Paltrows duftlys lukter som hennes underliv?

  Gwyneth Paltrows duftlys lukter som hennes underliv?

  Vi beklager dårlig lyd i dagens episode. Til neste uke er godlyden på plass!

  Visste du at metal er svært populært i Finland? Faktisk så populært at det er et eget metalband rettet mot barn! Hevisaurus er et finsk metalband hvor alle medlemmene er dinosaurer. Tekstene handler visstnok om dinosaurlivet! Vi snakker om hvilke metalband (og andre band) vi hørte på som unge og tar opp hvilke musikere og artister som inspirerte oss!

  Freddy spør også: hvis vi skulle laget et metalband for barn, hva ville vi kalt det? Et jækla godt forslag kommer fra chatten, så få med deg det!

  En stakkars ung tenåringsjente blei skamklipt på Cutters, men er det bare en løgn? Freddy finner fram Facebook kommentarene; er kommentarfeltet på Facebook virkelig så "toxic" som Faking_Nooby vil ha det til? Faking_Nooby er da vår faste venn i chatten på Twitch!

  Husk at du og kan joine oss i chatten på søndagene i sekstia på twitch.tv/fortellerstolen, eller ved å søke på Fortellerstolen på YouTube!

  Sist men ikke minst snakker vi om vidunderet Gwyneth Paltrow som har lagt ut et duftlys med lukt av hennes egen vagina (angivelig) til salgs. Hennes nettside Goop.com er verdt og sjekke ut for klær og ting du aldri vil få bruk for (jævlig dyrt er det også). Vi snakker om det og hvilken duft vi selv ville valgt!

  Husk at du kan ta kontakt med oss om du har noe å dele, eller om du har et tema du ønsker at vi skal ta opp. Det gjør du på fortellertstolen@tuta.io, eller @fortellerstolen på Instagram og Twitter!

  • 1 hr 33 min
  Freddy "The Freak" & Baard "the Beast" rocker wrestling verden!

  Freddy "The Freak" & Baard "the Beast" rocker wrestling verden!

  Hva ville vært ditt kallenavn om du skulle vært en wrestler? Hva ville vært ditt signaturmove? Vi har iallfall funnet ut hvem vi ville vært og våre moves!

  Baard "The Beast" kjemper mot urett der han ser det. Han er tro mot sitt moralske kompass i det han gruser sine motstandere med sin signaturmove Beastiality! I det Freddy "The Freak" inntrer arenaen med Freak Out som sin intro låt dåner publikum som følge av hans kropp. Formet som en gresk gud psyker han ut sine motstanderne med sin signaturmove "Foot Fetish" (Han legger seg oppå motstanderen og kiler de på beina til de gir opp). I matchende trikå kostymer med Finnmark som logo er de tag-teamet Northern Boys, og de håper på en invitasjon til neste wrestling match mot Adrian Storm og T-Jay.

  Vel vi snakker ikke bare om wrestling i dag. Vi er også innom nyttårsforsetter, hva vi har gjort i jula og Finn historier. Freddy har tatt med noen svært spennende lenker fra eBay hvor folk selger de rareste ting. Er det virkelig noen som kjøper en penislignende Cheeto for 1000$??

  Vi vil også takke alle som hører på, og lurer fryktelig på hvem du eller dere i USA er som hører på fast! Eller bruker du VPN kanskje? Vel send oss en mail på fortellerstolen@tuta.io, eller du kan kontakte oss på @fortellerstolen på Instagram eller Twitter. Det kan forsåvidt alle andre gjøre og om dere har noe å dele med oss!

  Husk at vi streamer sendingene våre live hver søndag klokka 18.00 på twitch.tv/fortellerstolen og på vår YouTube-kanal (søk på Fortellerstolen og abonner gjerne!). Da kan du joine oss i chatten, vi er veldig aktive og følger med på hva folk skriver!

  Vi ønsker deg også et sabla godt nytt år!

  • 1 hr 49 min
  Julequiz!

  Julequiz!

  Hvorfor ville ikke noen av de tidlige kristne feire Jesu fødsel? Hvem er den kappede figuren som beveger seg i bakgrunnen da Jesus blir pisket, i filmen The Passion of the Christ? Og hva bærer figuren i armene?

  Freddy og Andreas går i full quizkamp, hvem blir årets julequiz konge? Vel det får du med deg i dagens episode av Fortellerstolen! Underveis er vi innom mye mer også, blant annet hvorfor YouTube er irriterende strenge på copyright og hva vi synes om the Mandalorian så langt! Er baby Yoda egentlig så søt som internett vil ha det til?

  Husk at du kan se oss live på søndager rundt klokken 18.00 på twitch.tv/fortellerstolen, eller du finner oss ved å søke på vår YouTube kanal Fortellerstolen. Da kan du joine oss i chatten live under sendinga! Hvis du har noe du ønsker å fortelle oss, en historie, gi oss et tema eller noe sånt, så kan du sende en mail til fortellerstolen@tuta.io, eller ta kontakt på @fortellerstolen på instagram og twitter!

  • 1 hr 28 min
  Utenrikskorrespondent Freddy "Falckenberg" Vith rapporterer fra Nordens Paris

  Utenrikskorrespondent Freddy "Falckenberg" Vith rapporterer fra Nordens Paris

  Hei du! Gledelig advent som vi sier nordpå, neida vi gjør ikke det, men det er nå advent iallfall! Og denne episoden av Fortellerstolen er sendt live på første advent, og vet du hva? I anledningen av det, så lærer vi oss hva advent faktisk er!

  Freddy er vår korrespondent live ute i felten i Tromsø, Andreas er vår grammatiske kommentator fra Bergen som retter på alle mulige språkfeil, og Baard er egentlig mest opptatt over hvor stolt han er over julegrafikken han har MINST brukt fem timer på å lage. MINST.

  Men i dag snakker vi om julegaver, har noen av oss fått handlet de? Er som oftest tidlig eller sent ute? Eller handler vi julegaver i det hele tatt? Og hva synes vi om hysteriet rundt jula?

  Vi havner inn på Star Wars igjen, og finner fram bilder av leker vi hadde da vi var små. Og vi kommer også innom det nye Half-Life spillet, Half-Life: Alyx som er et dedikert VR spill.

  Husk at du kan følge med på sendingene live hver søndag rundt klokka 18.00 på www.twitch.tv/fortellerstolen eller på vår YouTube-kanal! (Søk på Fortellerstolen på YouTube og abonner på kanalen!) Der finner du også tidligere sendinger!

  Hvis du har noe du ønsker å dele med oss, en historie, et tema du vil vi skal ta opp, eller hva som helst egentlig; så kan du sende mail til fortellerstolen@tuta.io. Eller du kan kontakte oss på @fortellerstolen på Twitter og Instagram!

  • 1 hr 48 min

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To