42 episodes

Scandinavian Highlander podcast in Danish. A fanmade Magic: the Gathering format catering to fans of singleton fans, who like to play at a high power level with both old and new Magic cards.

Højlandspap Scandinavian Highlander

  • Leisure

Scandinavian Highlander podcast in Danish. A fanmade Magic: the Gathering format catering to fans of singleton fans, who like to play at a high power level with both old and new Magic cards.

  Battle for Baldur’s Gate precons del 1

  Battle for Baldur’s Gate precons del 1

  Dette er et særafsnit, hvor Bent kigger nærmere på de nye Commander Legends: Battle for Baldur's Gate precons for at se, om de er værd at købe for nye og/eller erfarne Highlander-spillere. Hvor meget er de værd i forhold til at købe de spilbare kort som singles? Og hvor mange spilbare kort indeholder de i det hele taget hver især? Er alle af de fire precons bygget lige, eller er der nogen, der stikker ud? Alt dette kigger vi nærmere på i dette afsnit.  Vært: Bent Holshagen Hemmingsen  Har du købt precons eller lignende produkter som udgangspunkt til et deck? Kunne du finde på at købe et af de nye eller ældre Commander precons med henblik på at få en samling kort til Scandinavian Highlander?  Musik:  Hauschka - "Fernpunkt"  Rolando Simmons - "Slipgate"

  • 1 hr 35 min
  Vores favoritter fra Streets of New Capenna

  Vores favoritter fra Streets of New Capenna

  Aske Bent og Daniel vipper fedoraen til side, lader den halo-fyldte tommy gun og finder skohornet frem til alle de mange cementsko, der skal påmonteres. I dette afsnit kigger vi på vores personlige favoritter fra Streets of New Capenna ud fra et relativt tidligt førstehåndsindtryk. Glæd jer også til de forskellige deep dives i sættets syrede nichekort.
  Vært: Bent Holshagen Hemmingsen, Aske Andersen og Daniel Bergstrøm  Scandinavian Highlanders turneringsgruppe afholder næste pointgivende turnering sidst i maj, så hold øje med kalenderen på vores hjemmeside https://www.scandinavianhighlander.dk, Discord og Facebook-gruppen. Vi begynder også med mere casual spildage for folk, der blot har lyst til at spille Scandilander under mere afslappede forhold og teste bryg. Det gør vi hver anden mandag på Kraftwerket i Valby og hver fjerde søndag i Across-the-Board i Ballerup. Kom glad!  Musik:  Hauschka - "Fernpunkt"  Rolando Simmons - "Slipgate"

  • 1 hr 29 min
  Fuld fart gennem Vintersæsonen

  Fuld fart gennem Vintersæsonen

  I dette afsnit gøres Bent og Aske følge af en ny stemme, årsmester 2021 Daniel, mens Mickey tager en pause. Der bliver talt om... *suger luften ind*... seneste møde i Regel- og Pointrådet, pointændringer, kommende turneringer, casual spildage, Cockatriceligaens Vintersæson og Playoff, Martsturnering 2022 og Forårssæsonens meta.   Vært: Bent Holshagen Hemmingsen, Aske Andersen og Daniel Bergstrøm  Overvejer du at tage til en Scandilander turnering i den kommende fremtid, eller kunne du finde på at tage med til casual spildage i Ballerup eller Valby? Bor du et sted, hvor der ikke er p.t. er en Scandilander scene, men godt kunne tænke dig at spille, så fortæl os om det på Discord eller i Facebook-gruppen.  Musik:  Hauschka - "Fernpunkt"  Rolando Simmons - "Slipgate"

  • 1 hr 47 min
  Challenger Decks 2022 som primers

  Challenger Decks 2022 som primers

  Dette er et særafsnit, hvor Bent kigger nærmere på de nye Challenger Decks 2022 med henblik på, om de er gode produkter til nye og/eller mere erfarne Highlander-spillere. Er der værdi at hente? Kan de hjælpe spillere med at samle en rimelig mængde spilbare kort til at bygge visse deck eller opbygge en samling? Eller er produktet overhovedet relevant for os Scandilander-spillere?  Vært: Bent Holshagen Hemmingsen  Har du købt precons eller lignende produkter som udgangspunkt til et deck? Kunne du finde på at købe et af de nye eller ældre Challenger Deck med henblik på at få en samling kort til Scandinavian Highlander?  Musik:  Hauschka - "Fernpunkt"  Rolando Simmons - "Slipgate"

  • 1 hr
  Bedste kort i 2021

  Bedste kort i 2021

  Vi undskylder for forsinkelsen, dette afsnit har været lang tid undervejs. Aske, Bent og Mickey ser på de bedste og mest spillede kort fra 2021, og hvilke nye kort, der har haft størst indflydelse på Scandinavian Highlander.  Værter: Bent Holshagen Hemmingsen, Mickey William Fischer og Aske Dybbro Andersen  Hvilke kort fra 2021 var iblandt jeres favoritter? Og hvilke kort fra 2021 har I spillet i Scandinavian Highlander?  Musik:  Hauschka - "Fernpunkt"  Rolando Simmons - "Slipgate"

  • 1 hr 51 min
  Året set i bakspejlet

  Året set i bakspejlet

  Vi kigger tilbage på 2021 specifikt hændelserne i slutningen af året bl.a. Cockatriceligaens Sommersæson og Playoff, Julebal i Scandiland turneringen, der blev afholdt d. 26. december, og Årsmesterskabet 2021, som blev spillet d. 9. januar.  Værter: Bent Holshagen Hemmingsen, Mickey William Fischer og Aske Dybbro Andersen  Hvad var jeres favorithændelser i Scandinavian Highlander og i Magic i det hele taget i 2021. Hvad håber I, at vi får mere af i 2022?  Musik:  Hauschka - "Fernpunkt"  Rolando Simmons - "Slipgate"

  • 1 hr 40 min

Top Podcasts In Leisure

Critical Role
NPR
Si Robertson & Justin Martin
Clutterbug™
Jen Smith & Jill Sirianni w/ iHeartPodcasts
geekandsundry

You Might Also Like