34 episodes

En podcast på svorsk om Human Design.
Med Emelie Eriksson och Tone Haave.

Human Design Podden Emelie Eriksson og Tone Haave

  • Education

En podcast på svorsk om Human Design.
Med Emelie Eriksson och Tone Haave.

  32: En ego-manifestors reise, med Vilde Sletten

  32: En ego-manifestors reise, med Vilde Sletten

  I ukens episode har Tone besøk av Vilde Sletten. Vilde er en 5/1 Ego Manifestor som la ut på en spennende reise etter at hunoppdaget Human Design. Vilde deler åpent, ærlig og sårbart om sitt liv som manifestor. Hun forteller om barndom, ungdomstid og livet som voksen.

  • 1 hr
  31: Jobb og Karriere

  31: Jobb og Karriere

  Hvordan kan vi bruke Human Design i dagens jobbmarked? Emelie og Tone tror at vi sitter på en gullgruve når det kommer til å bruke Human Design for å få rett person på rett plass... 

  Følg oss gjerne på Instagram for mer spennende informasjon om Human Design: @emelies_humandesign @tonehaave

  • 39 min
  30: Human Design i Hver-Dagen

  30: Human Design i Hver-Dagen

  Emelie og Tone deler med seg av hvordan Human Design har påvirket deres liv i hverdagen. Du får høre om deler de har mestret - og deler de fortsatt øver seg på. Dessuten slenger vi inn litt Petter Northug på slutten.  Vil du lære mer om Human Design? Emelie utdanner deg i systemet gjennom ulike kurs og mentorskap, Tone guider deg hjem til deg selv gjennom utviklingsgrupper. Begge to gjør også readinger av kart.

  Mer info finner du her:

  emelieshumandesign.no og tonehaave.no

  • 33 min
  29: Projector Empowerment with Travis Day

  29: Projector Empowerment with Travis Day

  Tone invites Travis to talk about how projectors are meant to use their strategy in life and how living their designs has impacted the quality of their lives. This is an episode for all you projectors - and all of you who has a projector in your life.

  Do you want to connect with Travis? Follow him on Instagram @travis.day

  • 59 min
  28: Human Design skal ikke være et fengsel

  28: Human Design skal ikke være et fengsel

  Det finnes ingen "Human Design-dommer", selv om noen på nettet gjerne påberoper seg den rollen. I dagens episode reder Tone og Emelie ut hvem som mener hva i jungelen av informasjon som finnes - og de minner deg om at ingen skal tre Human Design over hodet på deg. Hvis du føler deg redd når du har lest om dette systemet er det lurt å finne forklaring hos en annen, eller la være å bruke det. Human Design er kun et hjelpemiddel, ikke et fengsel.

  • 31 min
  27: Globale Sykluser

  27: Globale Sykluser

  Det er mye som skjer i verden akkurat nå, og i følge Human Design systemet beror dette på at bakgrunnsfrekvensen er i ferd med å gå inn i en ny syklus. Vi har vært i en syklus som har hatt fokus på familie, avtaler og logiske mønster - men er nå på vei inn i en syklus der individet må ta større ansvar for seg selv. Frem med popcornet, sier Tone og Emelie, dette blir spennende å følge med på!  Vil du lære mer om Human Design? Følg oss gjerne på Instagram: @tone_haave @emelies_humandesign @humandesignpodden 

  • 26 min

Top Podcasts In Education

You Might Also Like