6 episodes

I vår podcast så kan du lyssna på allt som har med hundar att göra.
Vi pratar om stort och smått, är du hundintresserad så är det här
podden för dig!

Hundsnack med Linnéa & Tilda Podcast LugnaHundarAB

    • Leisure
    • 1.0, 1 Rating

I vår podcast så kan du lyssna på allt som har med hundar att göra.
Vi pratar om stort och smått, är du hundintresserad så är det här
podden för dig!

Customer Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

NoelleNYC ,

Cesar avsnittet

Förstår verkligen inte hur det kan vara bättre att döda en "farlig" hund än att träna den genom att korrigera ett dåligt beteende! Som Cesar gör.
Vad folk inte verkar förstå är att han rehabiliterar hundar med olika problem och tränar människor, inte valp träning då man självklart använder sig av godis!
Man måste väl kunna få säga NEJ till sin hund utan att man ska bli kallad abuser!
Många vuxna hundar är faktiskt inte motiverade av godis.

Tycker det är otroligt tråkigt att se hur man i Sverige klagar och klankar ner på en man som räddat tusentals av hundar, speciellt pitbulls som är den mest förtryckta och trasiga rasen här i USA. Glöm inte att han tillsammans med Daddy gav dem en ny bild och därmed en ny chans genom att visa vilka underbara hundar dem är genom sitt program.

Skulle vara intressant att se dessa anti Cesar tränare med sina fina diplom, rehabilitera 10 stora shelter hundar och sedan gå ut på stan med dem tillsammans.

Många verkar inte heller ha fattat att i USA köper man ofta inte en valp, eftersom det är ett enormt överflöd av hemlösa hundar som bor i hemska förhållanden på olika shelters.
En sådan hund kan plötsligt bli farlig på gatan om man bor i en stad och den aldrig blivit tränad som valp. Testa ge en godis till en stor Rottweiler som helt plötsligt gör utfall efter andra hundar.

Man måste då träna och rehabilitera med både JA och NEJ och även lära sig hundens språk.

Känns som att det går fort för många i Sverige att komma ut med pekpinnarna. Ni som har det "så svårt" med dessa renrasiga valpar med stamtavla och så mycket natur ni kan använda till träning, agility osv.

Jag har själv en underbar Amstaff som jag räddat från death-row och som bor i min lilla lägenhet på Manhattan! Idealiskt nej, lycklig ja

Top Podcasts In Leisure

Listeners Also Subscribed To