39 episodes

En podd om trender, livet och senaste nytt.

HYPAT med Jennifer & Julia Hypat med Jennifer & Julia

  • Daily News

En podd om trender, livet och senaste nytt.

  2.20 Black lives matter och livet efter corona

  2.20 Black lives matter och livet efter corona

  Tack för att du hängt med på säsong två! Det nalkas säsongsavslutning och vi sätter oss ner för att spela in ett sista avsnitt för den här gången. Julia vill lyfta upp den senaste veckans aktivism som florerat på sociala medier och runt om i världen, och vi diskuterar black lives matter. Jennifer har spanat in forskningar om hur coronaviruset påverkar elever, våra förhållanden och hur det omformat vår värld. Avslutningsvis spekulerar vi framtiden och vad som kan hända under vårt sommarlov!

  • 45 min
  2.19: Rasism och rymdfarkoster

  2.19: Rasism och rymdfarkoster

  Veckans avsnitt av HYPAT börjar i rymden. När ska SpaceX riktigt skjutas upp och kommer Julia få bevittna det i egen hög person? Vi pratar också om färgernas inflytande på humöret, rasismen i USA, mordet på George Floyd och livet efter covid-19. För att lätta upp stämningen har Jennifer och Julia en lek i slutet! Vem ljuger bäst?Pianomusik: https://www.youtube.com/watch?v=5yRIt5yS36s

  • 42 min
  2.18 Digital detox och kvinnohat

  2.18 Digital detox och kvinnohat

  I veckans avsnitt tar vi oss igenom båda tyngre och lättare diskussionsämnen. Julia berättar hur du kan manipulera din omgivning att välja som du vill och hur vi kan ge mat år 10 miljarder människor år 2050. Jennifer tar upp fallet om "Lilla Hjärtat" och avslöjar hur du detoxar din telefontid under pandemin.Dagens diskussion leder oss in på sexköp och varför det är ett problem i samhälle. Finns den lyckliga horan på riktigt och var ligger problemet med prostitution på riktigt? Välkommen till ett nytt avsnitt! 

  • 49 min
  2.17 Nyckeln till evigt liv och fallet med Wilma Andersson

  2.17 Nyckeln till evigt liv och fallet med Wilma Andersson

  I veckans avsnitt får du höra en omfattande rapport av fallet med Wilma Andersson, om det virtuella konceptet "hyr en finne" och om "blue zones", där människors chanser att leva till 100 år är tio gånger högre än genomsnittet. Vi avslutar med en pest-eller-kolera lek! Skulle du hellre aldrig kunna säga förlåt, eller aldrig kunna vara tacksam? Vad är så hemskt att Jennifer hellre väljer att dricka statsministerns urin?

  • 47 min
  2.16: Sluta skjuta upp saker!

  2.16: Sluta skjuta upp saker!

  I veckans avsnitt tipsar vi om serien om världens rikaste atlet, vilket djur du kan bjuda in på nästa zoom-möte och hur skoldagarna egentligen borde se ut. Julia avslöjar också varför vi prokrastinerar saker, vilket leder till dagens samtalsämne: målsättning! Vilka mål har vi under undantagstillståndet, hur uppnår man sina mål och varför ger vi så himla olika tips? Detta och mycket mer i dagens avsnitt!Instagram: @hypatpodcast @juliahqvist @hipsterjefe

  • 36 min
  2.15 Den som spar han har

  2.15 Den som spar han har

  Hoppas vappen var lugn och skön! Annat kan man säga om dagens diskussion angående pengar och shopping under karantäntider. Jennifer har shoppat mera än någonsin och Julia ger sina bästa spartips på hur man kan spendera mindre under kristider. Vi rapporterar också om vilket kaffe som ger dig längre livstid, vad som händer i Beverly Hills och vad som pågår i modevärlden. Dessutom har Julia hittat den ultimata underhållningen: ta reda på vad din kropp är värd och hur mycket bajs du har producerat under din livstid! HYPAT är tillbaka. 

  • 43 min

Top Podcasts In Daily News

Listeners Also Subscribed To