50 episodes

En podd om trender, livet och senaste nytt.

HYPAT med Jennifer & Julia Hypat med Jennifer & Julia

  • News

En podd om trender, livet och senaste nytt.

  EXTRAAVSNITT: Halloween

  EXTRAAVSNITT: Halloween

  Vi kunde inte hålla oss, självklart ska årets läskigaste helg firas med HYPAT! I detta skräckfyllda avsnitt berättar vi våra egna spökupplevelser, Jennifer tipsar (varnar) om två farliga lekar och Julia avslutar med en spökhistoria. Happy Halloween!


  .


  .


  .


  Jingel & Mellanspel: 


  Music provided by No Copyright Music: https://www.youtube.com/c/royaltyfree... Music used: Spook 3 by PeriTune https://soundcloud.com/sei_peridot/sp... Licensed under Creative Commons Attribution 3.0 https://creativecommons.org/licenses/... -

  • 44 min
  3.10 Personliga frågor

  3.10 Personliga frågor

  Idag svarar vi på mer personliga frågor om oss! Kom Julia till USA på samma sätt som i "90 Day Fiancé"? Var skulle vi aldrig kunna bo? Hur lärde vi egentligen känna varandra? Det här och mycket mera i säsongens sista avsnitt. 

  • 38 min
  3.9 Sociala medier 2.0

  3.9 Sociala medier 2.0

  I dagens avsnitt firar vi Instagrams födelsedag genom att berätta historien om denna plattform! Vi diskuterar också hur Instagram har utvecklats till en politisk plattform och Jennifer ger tips på saker du absolut inte ska posta på sociala medier. 


  Varför tyckte vi inte om den omtalade serien "The social dilemma"? Hur upplysta är folk efter den på riktigt? Lyssna på veckans avsnitt och bilda dig en egen åsikt!

  • 42 min
  3.8 En hel massa tips

  3.8 En hel massa tips

  I veckans avsnitt slår vi oss ner för att.. dela med oss av massa tips! Vi har kollat på hypade serier och hittat nya poddar som gjort intryck på oss. Vi diskuterar The Home Edit, Paris Hilton-dokumentären, ESTONIA-serien, presidentvalsdebatten och poddar! Välkommen till ett nytt avsnitt av HYPAT!

  • 37 min
  3.7 Första frågorna

  3.7 Första frågorna

  Del nummer ett av frågepodden är ute där vi svarar på åsiktsfrågor! Vad tycker vi om allmän värnplikt? Vad är nästa stora tech nyhet? Hur konsumerar man med gott samvete och vem av oss skulle välja Trump som president istället för att leva med honom? Detta och mycket mer i ett avsnitt tyngt av åsikter. 

  • 43 min
  3.6 Bluffsyndrom

  3.6 Bluffsyndrom

  En miljardär som donerat bort sin förmögenhet, ansiktsigenkänning i coronatider, Finland döms för människorättsbrott och vi lider av bluffsyndrom: avsnitt sex bjuder på allt och lite till!

  • 42 min

Top Podcasts In News

Listeners Also Subscribed To