99 episodes

Foredrag og interviews om personlig og spirituel udvikling. Dansk podcast - Danish language by Jette Harthimmer. http://www.harthimmer.dk

Claircast - Jette Harthimmer Jette Harthimmer

  • Religion & Spirituality
  • 5.0 • 2 Ratings

Foredrag og interviews om personlig og spirituel udvikling. Dansk podcast - Danish language by Jette Harthimmer. http://www.harthimmer.dk

  Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev - Sådan bruger du din intuition.

  Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev - Sådan bruger du din intuition.

     Claircast # 117 - Jette Harthimmer og Birgitte Reeslev   Jeg er gæst i denne podcast episode "Sådan bruger du din intuition, og træffer bedre valg." Det er Birgitte Reeslev fra podcasten: "Lad livet lykkes" der interviewer mig. Dine valg og beslutninger definerer dit liv. Små valg kan føre store forandringer med sig. Det er derfor vigtigt, at du træffer de rigtige valg og beslutninger.  Vi taler om det, at lade sig guide af sin intuition/mavefornemmelse. Den åndelige verden giver dig inspiration og giver dig en retning at gå, men hvor kommer budskaberne fra og kan du stole på dem? Har du tillid til de “signaler” du får. Hvis nej, hvad kan forklaringen være?  Hvorfor tvivler vi? Findes der forkerte valg? Måske er der en mening med at du skal træffe “forkerte” beslutninger. Kan livet blive bedre? 
Om at være tro mod dig selv. Om at tage dig selv alvorligt og føle værdi for den du er. Få mine gode råd og forslag til forandringer, på vejen mod at lykkes med livet. Kort om Birgitte Reeslev. Birgitte Reeslev er vært på podcasten: Lad livet lykkes. 
Det er en podcast for mennesker, der vil noget med deres liv. Hør lydfilen. Lydfilen varer 65 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 117 Lydfilen er produceret af Birgitte Reeslev.

  Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton - Et lille skridt ad gangen.

  Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton - Et lille skridt ad gangen.

     Claircast # 116 - Jette Harthimmer og Ditte Elton   Jeg er gæst i denne podcast episode "Et lille skridt ad gangen" og det er Ditte Elton fra podcasten Changing Seas der interviewer mig. Ditte stiller mange fine spørgsmål, og vi kommer vidt omkring i interviewet. Hvad vil det sige at være clairvoyant, og hvordan har det været at være barn med clairvoyante evner? Vi taler om hvordan jeg tog springet fra at være kemilaborant til selvstændig clairvoyant, og jeg kommer med gode råd til hvad du selv kan gøre, hvis du ønsker at starte egen virksomhed som alternativ behandler. Vi taler om den åndelige verden, og om hvordan man kan bruge åndelige vejledere og guider til, at hjælpe sig i sin hverdag. Vi kommer også ind på emner som loven om tiltrækning og hvad man kan gøre for at skabe de ting i sit liv som man ønsker og drømmer om. Kort om Ditte Elton. Ditte Elton er vært på podcasten Changing Seas. Det er en podcast om selvudvikling og Ditte udforsker forskellige måder at heale og udvide sind, krop og ånd på. 
Hun producerer podcast på både dansk og engelsk. Interviewet med mig er på dansk. Hør lydfilen. Lydfilen varer 117 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 116 Lydfilen er produceret af Ditte Elton.

  Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen - Tag med Eve på kloster.

  Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen - Tag med Eve på kloster.

     Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen   Denne podcast er en skøn meditativ fortælling fra et lille kloster på Mallorca. Fortælleren er Eve Bengta Lorenzen. Jeg fandt hendes podcast på nettet og da jeg havde hørt den, spurgte jeg hende om jeg måtte lægge den op på min side, hvilket hun sagde ja til.  Eve´s podcast er i 4 dele som jeg har samlet til én. Jeg har lagt et lille stykke musik af ca 30 sekunders varighed mellem hvert afsnit, så du kan skille episoderne fra hinanden. Jeg hørte alle 4 episoder på én gang - mens jeg gik en lang tur i skoven og jeg følte virkelig at jeg var med på Eve på klosteret. 
Det er en vidunderlig fortælling og jeg kan varmt anbefale dig at høre den. Kort om Eve Bengta Lorenzen. Eve er forfatter, mindfulness ekspert og underviser.  Hun har de sidste tyve år afholdt retræter i Danmark og udlandet. Eve er certificeret MBSR lærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Hun har uddannet MBSR instruktører siden 2010, samt undervist i forskningsprojekter på bl.a. Rigshospitalet og Københavns Universitet.  Eve er forfatter til en række bøger om mindfulness og selvomsorg. Derudover har hun produceret en lang række målrettede meditationer på CD og mp3. Lydfilerne integrerer mindfulness og afhjælper smerter, angst og depression. Hør lydfilen. Lydfilen varer 147 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 115 Lydfilen er produceret af Mindful Life og Manna Guldager.

  Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling.

  Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling.

   Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling.   Soroush Zand fra sjæl.dk producerer podcast med fokus på spiritualitet, har inviteret mig i sit studie.   Så denne gang er det mig der sidder i den varme stol og får stillet en masse spørgsmål om spiritualitet, den indre stemme, udvikling, clairvoyance, intuition, personlige kriser, lyset og mørket ... samt meget meget mere.  Det er et interview med en masse humor og vi kommer vidt omkring. Kort om Soroush Zand: Mit navn er Soroush Zand, og jeg har altid interesseret mig for spiritualitet. I min podcast vil jeg gerne undersøge forskellige tilgange til spiritualitet ved at interviewe mennesker, der arbejder med det på en eller anden måde. Mit formål med det er tredelt. 1) Gæsternes kvaliteter og fortællinger træder tydeligt frem for lytteren. 2) At jeg selv får noget ud af at møde personen. 3) Lytterens spirituelle horisont udvides.    Hør mit interview med Jette Harthimmer. Hør lydfilen. Lydfilen varer 67 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 114 Lydfilen er produceret af Soroush Zand.

  Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt.

  Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt.

   Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt.    Hvis du ønsker at hoppe af hamster hjulet og du savner at få ro i hovedet, balance og harmoni i din hverdag og have tid til det, der er vigtigt for dig - så er denne udsendelse den helt rigtige at høre. Jeg har interviewet Ole Ditlev Nielsen der for 6 år siden droppede sit faste job og blev selvstændig. Han har skrevet bogen: Slow Living - Lev livet langsomt.  I interviewet deler han ud af sine mange gode råd. Hør lydfilen. Lydfilen varer 64 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 113 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

  Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 3:3.

  Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 3:3.

  Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - del 3:3.    I dette afsnit hører du om hvordan jeg har valgt at tackle min knogleskørhed og hvilke guldkorn jeg har fundet i min søgen om emnet. Du hører om hvilke tiltag jeg har taget, for at bremse knoglenedbrydningen. Du hører desuden om: Knoglevenlig mad. Kalk, vitaminer og mineraler. Søvn og meditation. Balance og core-øvelser. Sammenhæng mellem stress og osteoporose. Knogleskørhed medicinfri behandling. 7 % forbedring af min knogletæthed på blot 6. mdr. Min hverdag med fokus på genopbygning af min knoglemasse. Her er hvad jeg gør. Lydfilen er 3. og sidste del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I de 2 forgående afsnit (110) mødte du henholdsvis professor Peter Schwarz der er en af Danmarks førende indenfor osteoporose og i afsnit (111) kunne du høre du ph.d Rasmus Just fortælle om OsteOstrong - en medicinfri vej til stærkere knogler. Hør lydfilen. Lydfilen varer 49 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast Vælg lydfil / podcast nr. 112 Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Denmark ,

Fascinating podcast

This woman is really interesting. Unfortunately for many, it is only in Danish but if you understand the language, I highly recommend listening to Jette Harthimmer. She has a soothing and trustworthy voice and the content of her podcasts is fascinating. So often, alternative or new age practitioners seem too flaky or "out there" for my taste. This clairvoyant seems extremely down to earth, rational, fun and serious. I look forward to more episodes!

Top Podcasts In Religion & Spirituality

Ascension
D-Group
AccessMore & Candy Rock
Hank Smith & John Bytheway
Joel Osteen
Ascension Catholic Faith Formation

You Might Also Like

Kisser Paludan
Noell Elise
EmpowerMind Podcast
B.T.
DR
DR