25 episodes

Drie vrienden vertellen elkaar iedere week 3 feitjes waarvan er 2 waar zijn en 1 een Sterk Verhaal!

Sterke Verhale‪n‬ Sterke Verhalen

  • Comedy

Drie vrienden vertellen elkaar iedere week 3 feitjes waarvan er 2 waar zijn en 1 een Sterk Verhaal!

  S3E6 - Koningshuizen

  S3E6 - Koningshuizen

  Jaaa! Waar je een aflevering van Blauw Bloed verwacht kloppen de mannen van Sterke Verhalen op de deur van Paleis Soestdijk! Pico duikt in de wereld van een beruchte Russische tsaar, David legt uit dat Willem III er een beruchte hobby op nahield en Sebas viert alvast kerst met het Britse koningshuis! Een van de drie vertelt uiteraard een Sterk Verhaal.. Maar wie van de drie? Oordeelt u zelf! 
   

  • 27 min
  S3E5 - De Sinterklaas special!

  S3E5 - De Sinterklaas special!

  Sinterklaas is jarig! En dat vieren wij natuurlijk met een Sinterklaas special! Hierin vertelt Sebas hoe een sinterklaasfan langzaam verandert in een sinterklaashooligan, vertelt Pico dat leeftijd niet gebonden is aan het geloven in de Sint en legt David uit dat het paard van de sint vervangbaar is!
  Schiet die pepernoten maar door de kamer en luisteren maar... want 1 van de verhalen is gelogen.. en de anderen zijn waar! 
  Groet, 
  Sint en de podcastpiet 

  • 27 min
  S3E4 - Guinness Book of Records

  S3E4 - Guinness Book of Records

  Een nieuwe aflevering van Sterke Verhalen vol records! David beschrijft hoe het is om te leven met hele lange nagels, Sebas vertelt over de Nederlandse stad met het hoogste BMI en Pico legt uit dat konijnen meer talenten hebben dan wij denken! Een van de drie vertelt een Sterk Verhaal! Maar weet jij wie? 

  • 28 min
  S3E3 - Great Britain (Brexit special)

  S3E3 - Great Britain (Brexit special)

  Order! We duiken Great Britain in! Pico vertelt over vergunningen voor aliens, David vertelt over een stripclub bij Sherlock Holmes thuis en Sebas duikt in het verhaal van een dubieuze politicus! Wie van de drie er een Sterk Verhaal vertelt hoor je in aflevering 3 van Seizoen 3! Luisteren maarrrrr! 

  • 24 min
  S3E2 - Amsterdam

  S3E2 - Amsterdam

  We duiken deze week de hoofdstad in! Pico vertelt 'het' verhaal over de drie kuizen in de Amsterdamse vlag. Sebas achterhaalt de rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord en David duikt in het oeuvre van Tante Leen en Johnny Jordaan! Wil je weten wie deze week het sterke verhaal vertelt? Luisteren maarrrrr! 

  • 25 min
  S3E1 - De Kermis

  S3E1 - De Kermis

  We zijn weer terug! En trappen seizoen 3 af op de kermis! David vertelt over opmerkelijke rituelen op de kermis in Wales, Pico combineert zijn liefde voor de suikerspin en het wetboek en Sebas legt uit hoe je een fiets in een kliko vouwt! Luister mee en ontdek wie deze week het Sterke Verhaal vertelt! 

  • 26 min

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To