31 episodes

Ildsjæl med Ankerstjerne

Ildsjæl Med Ankerstjerne Ildsjæl

  • Business

Ildsjæl med Ankerstjerne

  Mads Langer

  Mads Langer

  Vi slutter sæsonen af med, at sætte ild til hele studiet - med ingen ringere end Mads Langer!
  Ugens gæst har udgivet hele 6(!) fuldlængde plader i eget navn siden 2006.Musikken har medført et hav af priser, guld og platin plader og selvfølgelig et væld af koncerter, som for nyligt kulminerede i en udsolgt KB-hallen.
  Dagens gæst taler og synger til vores hjerter, og han bragede ud i samtlige danske hjem da han i 2012 i programmet Toppen af Poppen lavede en, nu udødelig, version af Sanne Salemonsens “Overgir mig Langsomt”.
  Turen hen til hvor han er idag, som etableret kunstner med evergreens, julesange, og gigantiske koncerter, har været lang og snørklet, og slet ikke uden sår på sjælen, men han er heldigvis ikke bange for at tale om det og dele ud. 
  Så lyt med og lad jer inspirere, når Mads Langer fortæller sin vilde historie her i Ildsjæl!

  • 1 hr 20 min
  Pauline

  Pauline

  ‘Ildsjæl Upcoming’

  • 1 hr 12 min
  Ankerstjerne

  Ankerstjerne

  Velkommen tilbage til Ildsjæl. I denne uge er vi tilbage i studiet, med lidt af et hjemmebaneafsnit. Tiden er nemlig kommet til, at vi skal lære Lars Ankerstjerne lidt bedre at kende. O.B indtager værtsrollen, og med hjælp fra jeres lytterspørgsmål, skal vi komme lidt tættere på drengen fra Hundige, som blev familiefar I Vanløse, med bogstavligt talt: villa og Volvo, ved siden af en utrolig karriere som sangskriver, producer, rapper, udvikler, X-factordommer - og dette er ikke engang tæt på, at være halvdelen af listen.
  Lars er en ægte Ildsjæl, som går efter guldet, og selvom han måske ikke var tippet til succes, så er han endt med, at blive en af de tungeste spillere i den danske musikbranche.
   
  Rigtig god fornøjelse!
   
  -ILD

  • 1 hr 24 min
  Benjamin Lasnier, Pilfinger og Daniel Schulz (TISVILDE-SPECIAL)

  Benjamin Lasnier, Pilfinger og Daniel Schulz (TISVILDE-SPECIAL)

  Velkommen tilbage til Ildsjæl! 
  Anker er taget på sangskriver Camp, i Tisvilde for at lave hits med en gruppe af nogle af landets dygtigeste producere og sangskrivere. Ildsjæl-produktionen pakkede træhuset ned og kørte mod det sommerhus hvor de alle befandt sig.
  hermed bringer vi således et rundbordsafsnit, med besøg fra Pilfinger, Benjamin Lasnier og Daniel Schulz. Glæd dig til en gaveregn af inspiration og motiverende råd, direkte til dine øre, fra det solrige Tisvilde.
  - Ildsjæl
   
  Husk at bruge rabatkoden: ildsjæl på www.Hellofresh.dk
  for 30% rabat på din første måltidskasse, samt 10% på dine 2 næste.
   

  • 48 min
  Adam Price

  Adam Price

  Sjældent har Anker og Ole-Bjørn været SÅ åbenlyst starstruck over en gæst i Ildsjæl. Men altså, ham hér har udrettet ting, de fleste bare bliver ved med at drømme om. For bare at nævne få af hans utallige succeser, har han opnået international anerkendelse for bla. Tv-serier som “Taxa”, “Nikolaj og Julie” og flagskibet indenfor dansk tv-drama; “Borgen”. Han blev folkekær med madprogrammet; “Spice med Price”, som førte til en sideløbende karriere som restauratør og mad-ekspert… Men FØR alt dette - stod der en ung, jurastuderende, ved sit livs skillevej. Skulle han gå den sikre vej og færdiggøre sit studie - eller derimod gøre det, som kun de færreste tør; nemlig følge sit hjerte. Den unge mand blev aldrig jurist.  Denne uges episode handler om at følge sine drømme, stole på sig selv, elske sit fag og mest af alt: arbejde røven ud af bukserne! Mine damer og herrer: Adam Price.

  • 1 hr 20 min
  Sara Blædel

  Sara Blædel

  Hvordan bliver man forfatter som ordblind? Hvordan bliver man i det hele taget forfatter? Vi har hevet hele Danmarks krimi-dronning ind for at besvare de spørgsmål, blandt en masse andre. Det blev til en snak om at gøre hvad der skal til for at få sit eget værk, frem i verden, og om at glemme alt hvad man ikke har indflydelse på, og have øjnene på bolden. 
  Vi er så utrolig stolte af at kunne præsentere: Sara Blædel

  • 1 hr 9 min

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
NPR
Money News Network
Dan Fleyshman
Sean Castrina
Hala Taha | Entrepreneurship & Self-help | YAP Media