92 episodes

Even power! Met mijn korte, maar krachtige podcast geef ik je even wat power zodat je er weer lekker tegenaan kunt.

Isabelle Feteris Podcast Isabelle Feteris

  • Sports

Even power! Met mijn korte, maar krachtige podcast geef ik je even wat power zodat je er weer lekker tegenaan kunt.

  #55 - Over topsportmentaliteit met Albert Sonnevelt

  #55 - Over topsportmentaliteit met Albert Sonnevelt

  In deze podcast gaan twee psychologen met elkaar in gesprek. Wat was dit een bijzondere podcast om op te nemen!

  Albert Sonnevelt is al meer dan 30 jaar werkzaam als psycholoog. Hij is stress- en burn-out specialist en coacht vandaag de dag succesvolle ondernemers en bekende nederlanders. Ook heeft hij 5 boeken geschreven en heeft hij zelfs zijn eigen opleidingsinstituut.

  Hij laat in deze podcast het achterste van zijn tong zien en houdt niets achter. We gaan in op wat de werkelijke oorzaken en gevolgen zijn van een burn-out zodat jij dit kan voorkomen. Albert vertelt je exact wat ervoor nodig is om op een gezonde manier te ontspannen, hoe je dit kunt doen en waarom het ene wel werkt en het andere niet.

  Hij is een man die niet alleen kijkt maar heel veel dingen ook echt ziet. Zo word ik on the spot even geanalyseerd en voor mij was dat een kleine stap uit mijn comfort-zone. Geen wonder dat hij binnen twintig minuten tot de kern van een probleem kan komen bij zijn klanten en je een antwoord vindt op je vragen als je met hem samenwerkt.

  Hij vertelt van a tot z zijn eigen verhaal. Hij heeft niet alleen heel veel kennis van een burn-out opgedaan maar hij heeft het ook zelf ervaren. In ons gesprek deelt hij hoe dit voor hem was en hoe je door kan gaan om sterker terug te komen dan ooit tevoren.

  Kortom: Luister naar deze podcast als je meer wil leren over preventie van een burn-out, ontspannen en op die manier presteren op de toppen van je kunnen!

  • 58 min
  #2 Relatietherapie met mijzelf: Mijn eerste sessie over liefdestalen en hechtingstijlen

  #2 Relatietherapie met mijzelf: Mijn eerste sessie over liefdestalen en hechtingstijlen

  Wat 1 sessie allemaal kan losmaken... Ik heb het in deze podcast over mijn therapie en wat ik daarin geleerd heb maar ook welke aanvullende informatie ik daarbuiten heb opgedaan.

  Zo gaan we dieper in op de 5 verschillende liefdestalen. Welke talen zijn er en hoe kan je door het spreken en het ontdekken hiervan altijd verliefd blijven op je partner?

  Welke hechtingsstijlen zijn er? Welke problemen kunnen hierdoor onstaan? Maar vooral.. hoe kan je dit weer herstellen zodat je weer vanuit een gezonde positie relaties aan kunt gaan.

  Daarnaast vertel ik je ook welke hechtingsstijlen en liefdestalen voor mij belangrijk zijn. Ik vertel je over mijn therapiesessie, wat daar ongeveer is gebeurt en wat dat voor mij heeft gedaan.

  Het kan zijn dat je jezelf of je partner in mij gaat herkennen en ik hoop dan ook dat je door het luisteren van deze podcast de tools krijgt om zelf te transformeren.

  Benieuwd? Luister snel!

  • 49 min
  #1 in relatietherapie met mezelf: Zo vind je de juiste persoon om samen je mindset mee te trainen!

  #1 in relatietherapie met mezelf: Zo vind je de juiste persoon om samen je mindset mee te trainen!

  Hoe vind je in het huidige landschap van 65.000 coaches, therapeuten, mentors en consultants iemand die een traject aanbiedt dat echt past bij jou en je situatie? En bovendien... hoe kom je erachter wat voor jou gaat werken?

  Deze aflevering is de eerste in een reeks van afleveringen over therapie en therapeuten.

  Luister direct en leer welke criteria belangrijk zijn wanneer jij op zoek gaat naar de juiste therapeut.

  • 45 min
  #54 - Over topsportmentaliteit met Janneke van der Meulen

  #54 - Over topsportmentaliteit met Janneke van der Meulen

  Wereldkampioen Janneke van der Meulen en ik namen onze 2e podcast op. Onze eerste podcast was een interview met haar dus als je meer wilt weten over waar zij vandaan komt, waar ze op dit moment staat en wat haar doelen voor de toekomst zijn check dan even aflevering nummer 18.

  Deze keer hebben we het over mindset. We gaan in op een aantal vraagstukken: Waarom saboteert ons brein ons en hoe kan je dit tegengaan? Wat onderscheidt succesvolle mensen van niet- of minder succesvolle mensen? Hoe kan jij bij die 1% horen die succes heeft op alle fronten van hun leven?

  We gaan ook in op waarom jij jezelf op 1 zetten het meest sociale is wat je kan doen en in welke gevallen het helemaal niet zo lief is om jouw hulp aan te bieden. Nog belangrijker: Wat zijn dan de eerste stappen in je persoonlijke ontwikkeling terwijl er zoveel informatie is en zoveel aanbod?

  We geven heel veel handvatten om zelf aan de slag te gaan maar leggen we je ook uit hoe je een goede coach kan vinden. Aan het eind van de podcast vertel ik over een bijzondere winactie. Dus blijf zeker luisteren!

  Volg me op Instagram:
  https://instagram.com/isabellefeteris?utm_medium=copy_link

  Volg me op Facebook:
  https://www.facebook.com/isabelle.feteris

  Connect met me op LinkedIn:
  https://www.linkedin.com/in/isabelle-feteris-a72578198

  Website: https://www.isabellefeteris.com/

  • 1 hr 5 min
  #53 - Over topsportmentaliteit met Marvin Leenders

  #53 - Over topsportmentaliteit met Marvin Leenders

  Voor deze podcast ging ik in gesprek met Marvin Leenders. Hij verkocht zijn appartement en ging met succes all-in op het gebied van crypto. Was dit toeval of was dit geluk? Was er misschien een andere rede? Dat laatste is het geval. In de podcast vertelt hij hoe hij dit heeft aangepakt en hoe jij deze strategie niet alleen op het financiële gebied kan toepassen maar op alle vlakken van je leven.

  Marvin is op dit moment financieel vrij. Hierdoor kon hij zelfs zijn vader met pensioen laten gaan. Als ultra personal trainer helpt hij vandaag de dag ondernemers aan een florerend bedrijf en lijf zodat ze op alle vlakken duurzaam gaan floreren. Dit doe hij door ze te helpen met het creëren van een winstgevende energiebalans. Allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

  Je kan je wel voorstellen dat ik op het puntje van mijn stoel zat tijdens het interview. Ik weet ook zeker dat jij heel veel waarde gaat halen uit deze podcast. Dus luister snel mee!

  • 54 min
  #52 - Over topsportmentaliteit met Jerik van Nuenen

  #52 - Over topsportmentaliteit met Jerik van Nuenen

  In deze podcast gaan Jerik en ik een taboe doorbreken, namelijk door te spreken over geld. We gaan het niet zozeer inhoudelijk hebben over geld. Dus of je nu moet sparen of beleggen, een huis moet kopen of huren maar we gaan het hebben over de mindset die je moet hebben ten opzichte van geld: jouw money mindset.

  Hoe ontstaat deze money mindset nu precies? Ik ga wat meer delen over mijn relatie met geld en hoe deze vanuit mijn jeugd en mijn opvoeding is ontstaan. Jerik zal dit ook doen. Welke dingen werken goed en welke dingen werken juist tegen je? Hoe kan je de dingen die tegen je werken omvormen tot een werkende overtuiging. Ofwel, hoe kan jij je relatie met geld verbeteren: je mindset ten opzichte van geld.

  Benieuwd? Luister dan zeker deze podcast!

  • 49 min

Top Podcasts In Sports

You Might Also Like