216 episodes

Acestea sunt interviurile de pe blogul meu, lorena.buhnici.ro, în format audio.

Lorena Buhnici Lorena Buhnici

  • Arts
  • 4.0 • 3 Ratings

Acestea sunt interviurile de pe blogul meu, lorena.buhnici.ro, în format audio.

  ”Sunt zeci de mii de oameni în comunitatea NU MAI PORT„ - Claudia Nicolau - Penda

  ”Sunt zeci de mii de oameni în comunitatea NU MAI PORT„ - Claudia Nicolau - Penda

  Claudia Nicolau a lucrat in marketing si publicitate la Europa FM timp de 16 ani. A luat calea antreprenoriatului acum doi ani, odată cu venirea fetitei pe lume, si a creat cea mai mare comunitate online, activă, de femei din România - NU MAI PORT.
  ”Nu mai port” este destinat vanzarii hainelor pe care nu le mai purtam, dar cum comunitatea este atat de mare si frumoasa s-au intamplat o multime de minuni, cum ar fi CUPIDONIADA.

  • 49 min
  “Mi-am făcut viitorul singură“ - Andreea Marin

  “Mi-am făcut viitorul singură“ - Andreea Marin

  Andreea Marin, jurnalist, producător, prezentator, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune este invitata mea de astazi. Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârsta de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”. A obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.
  In prezent realizeaza emisiunea - Nu există nu se poate - de pe TVR.

  • 55 min
  „Scrima este un șah în mișcare” - Ana Maria Brânză (Popescu)

  „Scrima este un șah în mișcare” - Ana Maria Brânză (Popescu)

  Ana Maria Brânză este o scrimeră română specializată pe spadă. A fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing și 2020 de la Tokyo, campioană olimpică pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială (2019 la individual și 2010 și 2011 pe echipe) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, și 2012–13, egalând recordul deținut de franțuzoaica Laura Flessel-Colovic.

  • 45 min
  ”Valul 4 îl vom plăti cu sute de vieți omenești pe zi„ - Radu Țincu, Medic Primar ATI

  ”Valul 4 îl vom plăti cu sute de vieți omenești pe zi„ - Radu Țincu, Medic Primar ATI

  Radu Țincu este medic primar, secția ATI Spitalul Floreasca (Toxicologie) și are o vastă experiență clinica, mai ales în depistarea intoxicatiilor sau a sensibilitatii la factorii nocivi, cat si la conduita terapeutica adecvata acestor patologii. In acest interviu am vorbit despre alergii, de toate formele, poluare ( cea mai grava problema a umanitatii in acest moment) dar si despre pandemia de Covid 19. Cum grăbim imunizarea populației, motivul pentru care populația nu se grabeste sa se vaccineze dar și procentul mare de infectare in randul copiilor aflati in sectiile de terapie intensiva aflati direct de la medicul Radu Țincu.

  • 1 hr
  "My Geisha este pentru mine tot ceea ce însemn eu!'' - Denisa Tănase

  "My Geisha este pentru mine tot ceea ce însemn eu!'' - Denisa Tănase

  De la o simplă pasiune pentru parfumuri, la un business în plină ascensiune. Denisa Tănase a învățat antreprenoriat prin metoda “hard way”, însă, beneficiile sunt pe măsură. A fondat acum trei ani, My Geisha si de atunci businessul si brandul sunt in plină ascensiune, trecand granitele tarii noastre foarte rapid. A urmat cursurile de parfumerie la ISIPCA, școală înființață de Guerlain (Institutul de Științe în Parfumerie, Cosmetice și Arome în industria alimentara) iar cunoștințele de marketing și PR acumulate în cariera sa muzicală au ajutat-o la dezvoltarea businessului. Pe lângă partea de retail, Denisa Tănase a inaugurat și propria fabrică de producție de parfumuri și cosmetice în București, ce va creea produse atât pentru propriul brand, cât și pentru alte firme. În același timp, My Geisha funcționează și ca importator și distribuitor exclusiv pentru branduri de skincare și personal care din diverse țări.

  • 1 hr 1 min
  "Am fost răsfățată cu multe dulciuri în copilărie!" - Alexandra, Chez Marie Confiserie

  "Am fost răsfățată cu multe dulciuri în copilărie!" - Alexandra, Chez Marie Confiserie

  Chez Marie Confiserie este un reper culinar de neratat in Bucureștiului, un „boutique de dulciuri cochet, plin de arome și culoare, exclusiv pe bază de comandă”. Primul și unul dintre cele mai importante aspecte este acela că patiserul Chez Marie este singurul din România ce a fost, pentru 15 ani, chef patiser & cofetar la un restaurant cu trei stele Michelin, din Germania. Dulciurile cake boutique-ului Chez Marie sunt deserturi premium, din ingrediente de cea mai bună calitate, importate direct din Belgia și Franța. Este folosit zahărul de cocos, cel mai sănătos îndulcitor din lume, cu un indice glicemic aproape de 0, ceea ce îl face ideal inclusiv pentru diabetici, bebeluși și nu numai.
  Gogosile si cozonacul sunt de neratat, nu mai zic de tortul Framboise care nu are sanse multe de indata ce l-ai comandat

  • 42 min

Customer Reviews

4.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Top Podcasts In Arts

You Might Also Like