97 episodes

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

Mata Grisen Mata Grisen

  • Society & Culture

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

  Religiösa missfoster

  Religiösa missfoster

  Nytt avsnitt av Mata Grisen med exakt samma gäster som i förra avsnittet - nämligen Petrina Solange och Terése "Tess" Björk! Samtalsämnena här är bland annat Khabibs Instagram-beef mot Macron, barn som gör kukar och fittor på slöjden och djurplågeri. WHUIIIIIII WHUUUIIIIIIIIIII (stucken gris-läte)

  • 1 hr 16 min
  Babochka

  Babochka

  Hej och välkomna till senaste Mata Grisen, Armann och Kim sitter tillsammans med Petrina Solange och Tess Björk för att främst snacka om vem som hade nitat vem i komiker-slagsmål, roast-battles, rasistiska cafén och tvätt-tidstjuvar! Vi spånar i hur det skulle vara att bo nära Petrina när hon köper hus och hur Greker skapades.Vill ni höra mer så gå in på patreon.com/matagrisen och bli grisfödare där. Mycket snaskigt extramaterial!

  • 1 hr 18 min
  Mick i skitan

  Mick i skitan

  I veckans avsnitt av Mata Grisen har Kim och Armann tagit in dom svinroliga gästerna Björn ”Grizzly” Carlsson (från poddarna TP-podden och Män i Grupp) och Johannes ”Jofi” Finnlaugsson (från Palmemordspodden och MÅNDAG). Eftersom alla fyra har stort intresse för hiphop blev det mestadels snack om det, med mest fokus på svensk hiphop från millennieskiftet, och som avsnittstiteln kanske avslöjar blev det mycket snack om Petter. Trevlig lyssning alla suggor, gentlegaltar, icke-binära grisar samt kultingar.
  Stötta gärna podden på patreon.com/matagrisen med nån eller nånna amerikanska daler per avsnitt så kan du avnjuta lite patron-exklusiva bonusavsnitt, bland annat ”Senap i skitan” som spelades in direkt efter det här avsnittet.

  • 57 min
  Pre-Samtycke

  Pre-Samtycke

  Hej och välkomna till det hundrade (100!) avsnittet av Mata Grisen, Kim och Armann sitter tillsammans med den magiska Petrina Solange. Det pratas lite om skit som Samtyckes-appen, Covid-19 relationen mellan Sverige och Danmark, kollektivtrafik, djurbordeller och månadens ord: Klaner!

  • 1 hr 5 min
  Skulle Du Kunna... (Snippet)

  Skulle Du Kunna... (Snippet)

  Hej och välkomna till ett snippet från ett av våra patron-exklusiva avsnitt. Kvällen består av att Kim och Felicia Jackson bland annat snackar om partner-onani, incest-vibbar, konsten att bo hemma som vuxen, koran-bränning, Reclaim The Streets och Felicia och Angelica Cisallis upplevelse på Lund Comedy Festival i år. Det kommer även ett video-klipp i dagarna där Kim och Felicia testar Chili Klaus Chili-choklad. Vem viker sig först? Avsnitt 100 med Armann och Kim är runt hörnet!Allt detta hittar ni på http://www.patreon.com/matagrisen

  • 39 min
  Danskar & Koraner

  Danskar & Koraner

  Hej och välkomna till ett sprillans nytt avsnitt av Mata Grisen! Ikväll sitter Armann och Kim tillsammans med de fantastiska gästerna Petrina Solange och Terese Björk. Ikväll talas det om Disney-rätter, Sex i Soffan och en hel del saker kring upploppet i Malmö, där Armann, Tess och Petrina satt och käka popcorn på första parkett.

  • 1 hr 20 min

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To