22 episodes

Michiel Veenstra praat met mensen met een verhaal. Over muziek, media en het leven.

Michiel Met Michiel Veenstra

  • Personal Journals

Michiel Veenstra praat met mensen met een verhaal. Over muziek, media en het leven.

  Episode 22: De Dik Voormekaar Show

  Episode 22: De Dik Voormekaar Show

  In september 2019 keert het legendarische programma De Dik Voormekaar Show terug... als podcast! Ik sprak met André van Duin over de roemruchte geschiedenis van het programma, de rol van radio en podcasts anno nu en wat we mogen verwachten van de podcast. Aan het einde schuift Ferry de Groot ook aan.

  • 59 min
  Episode 21: Het Kruisverhoor

  Episode 21: Het Kruisverhoor

  Zoveel vragen, nu de antwoorden. Mijn nieuwe baan als programmadirecteur bij KINK roept op social media veel enthousiasme op, maar ook vragen: wat ga ik doen, wat kun je verwachten bij KINK en waarom ging ik weg bij de NPO? De meest gestelde vraag en ook gedane suggestie was of er niet een podcast kon komen met antwoord op al die vragen, met ondertussen vaste gast Domien als interviewer. Nou, pri…

  • 1 hr 22 min
  Episode 20: De Afscheidspodcast

  Episode 20: De Afscheidspodcast

  Speciaal voor mijn afscheid bij 3FM namen Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Roosmarijn Reijmer buiten mijn weten om een podcast op vol herinneringen aan 13 jaar radio, avonturen en vriendschap. Van de allereerste uitzending tot de Noordpool, van een gebroken heup tot Ekstra Weekend: alles maar dan alles komt ongezouten aan bod. Een podcast vol anekdotes!

  • 1 hr 46 min
  Episode 19: Domien Verschuuren

  Episode 19: Domien Verschuuren

  Domien Verschuuren is al vaker te horen geweest in deze podcast in een paar nerdsessies, maar nog niet in de vorm die hij zelf bedacht: een 1 op 1 gesprek. In de week waarin hij na 12 jaar 3FM verlaat om te verhuizen naar Q Music ontkomt hij niet langer aan de vragen die al maanden over internet zwerven. Waarom? Waarom niet? Waarom Q? En waarom op de hei?

  • 58 min
  Episode 18: Edwin Evers

  Episode 18: Edwin Evers

  Na 20 jaar komt er eind 2018 een eind aan Evers Staat Op. Het einde van een tijdperk, het einde van 's lands bekendste ochtendshow. Hoe kijkt de Koning van de Ochtend terug op z'n carriere, terug op de begindagen en terug op het succes van de Evers Staat Op Formule? Aan tafel bij Edwin Evers!

  • 1 hr 19 min
  Episode 17: Jeroen van Inkel

  Episode 17: Jeroen van Inkel

  De man die mij en zovelen van mijn generatiegenoten heeft beïnvloed om radio te maken praat honderduit over sfeer maken met muziek, radio toen, nu en in de toekomst en laat ook zijn debuut als dj horen, opgenomen in een schimmige discotheek in Amsterdam. Michiel Met... Jeroen van Inkel!

  • 1 hr 13 min

Top Podcasts In Personal Journals

Listeners Also Subscribed To