22 episodes

Првата и единствена редовна ТВ-емисија на македонски јазик од еден странски медиум. 


Погледнете MP4 | WM

Newsflash - Voice of America Voice of America

    • News

Првата и единствена редовна ТВ-емисија на македонски јазик од еден странски медиум. 


Погледнете MP4 | WM

Top Podcasts In News

Listeners Also Subscribed To

More by Voice of America