13 episodes

Nieuw Financieel Podcast is de podcast van beleggers- en investeerdersblog NieuwFinancieel.nl
In de podcast behandelen we belangrijke en actuele items rondom beleggen en investeren.

Nieuw Financieel Nieuw Financieel

  • Business

Nieuw Financieel Podcast is de podcast van beleggers- en investeerdersblog NieuwFinancieel.nl
In de podcast behandelen we belangrijke en actuele items rondom beleggen en investeren.

  De beste crypto producten van dit moment

  De beste crypto producten van dit moment

  Sta jij op het punt om te beginnen met cryptocurrency, maar heb je momenteel nog geen enkel benul wat de beste start is? (https://www.nieuwfinancieel.nl/de-8-beste-crypto-cursussen-in-nederland/) Dan kan het helpen om dit uitgebreide artikel door te lezen. Want in dit crypto artikel delen we allerlei wegen om jou meer bij te brengen over crypto. Of het nu om het volgen van een crypto cursus gaat, het volgen van een bestaand crypto portfolio of het meedoen aan een community in crypto. Wij zetten alles op een rijtje. De doelstelling is dat jij daardoor precies weet wat de handel in cryptocurrencies jou biedt. Traden in crypto is dagelijks in ontwikkeling en de mogelijkheden zijn aanzienlijk. Zeg eerlijk, het zou zonde zijn om kansen in crypto te laten liggen, omdat je nu niet weet waar je moet starten met crypto traden. Wees gerust, dit artikel zal het absolute verschil kunnen gaan maken.

  Cryptocurrency Portfolio

  Het product dat we om te beginnen willen doornemen met je betreft het Crypto Portfolio van Alles over Crypto. Alles over Crypto is hier als uitgever verantwoordelijk en deelt daarin de grootste actuele kansen. Dat dit niet de eerste de beste informatie is, blijkt uit het gegeven dat de makers van Crypto Portfolio enige tijd terug NEO en NANO onder de aandacht brachten. Wie destijds € 100 durfde te betalen had daar nu € 100.000 van gemaakt. Het is dus vanzelfsprekend dat de uitgevers van het Crypto Portfolio weten waarover ze het met ons hebben. In het Crypto Portfolio benoemden zij de mooiste kansen in cryptoland voor je op een rijtje en het enige dat jij als koper hoeft te gaan doen is te volgen. Schaf de cryptocurrency uit hun lijst aan en ervaar het succes dat volgt. Bovendien, door het Crypto Portfolio als voorbeeld of handleiding te nemen leer je zelf ook veel meer bij over de kansen van crypto. Zodra het Crypto Portfolio zich bewezen heeft, dan kun je in alle gevallen ook nog een uitgebreide crypto masterclass afnemen bij hen.

  Crypto cursus Crypto Masterclass
  Ook alles weten op het gebied van crypt trading? Dat doe je met de hulp en begeleiding van de Crypto Masterclass, opgetuigd door de beheerders van AllesOverCrypto Je wordt deelgenoot van een mooi product, opgebouwd en bestaande uit een uitgebreide crypto cursus, een groot aantal handleidingen, het immens populaire Crypto Portfolio en eindeloze updates. Middels een platform voor leden kun je ten alle tijden je vragen kwijt en word je professioneel begeleid in traden in cryptocurrencies. De Crypto Masterclass maakt van iedere student die echt de moeite neemt zich echt in de stof te verdiepen en vast te bijten en de stappen te volgen, een ware crypto trader. Grote successen op de crypto beurs kunnen absoluut niet uitblijven als je de inhoud van de cursus toepast. Maar wil je liever eerst even kennis maken met de Crypto Masterclass? Dan kun je bij hen de gratis Bitcoin cursus doen, waardoor je een basis legt.

  De Crypto Community
  De Crypto Community is een digitaal kennisplatform waar inzichten gedeeld worden over potentiële crypto van het moment. Een fijn platform om kennis te maken met nieuwe kansen en cryptocurrency met forse meerwaarde Het idee van de Crypto Community is afkomstig van drie mannen die al een behoorlijke tijd aan de slag zijn met crypto trading. De mannen delen hun kennis via hun platform en via andere producten die ze uitgeven. Crypto Community is een populaire en geliefde plaats voor mensen die met crypto beginnen. Ook ervaren crypto traders blijven op het platform actief. En dat is absoluut een meerwaarde, want zo worden ervaringen en ideeën gedeeld en kan iedereen profiteren.

  x10 met Crypto

  In een jaar je investering vertienvoudigen door in cryptocurrency te beleggen. Dit is de bedoeling binnen de cursus crypto x10 van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte, allebei gevestigde namen in de

  • 4 min
  Crypto traden via Avalanche blockchain

  Crypto traden via Avalanche blockchain

  Avalanche is een project op de blockchain dat aan terrein wint in de wereld van cryptocurrency. AVAX coin is de onderliggende token die je als gebruiker nodig hebt om het Avalanche systeem goed te laten draaien. Wat doet Avalanche en wat zijn pluspunten en minpunten van het project? Via dit schrijven gaan we je dat vertellen en laten we je kennismaken met Avalanche en AVAX. Zo beslis jij of Avalanche een blockchain zal zijn die je moet blijven volgen en of de AVAX een coin is die je wil kopen.

  Over Avalanche en Ava Labs

  Avalanche is ontwikkeld door een groep die Ava Labs heet. Dit team bestaat uit slimme personen in cryptoland. De Ava Labs members zijn door de hele wereld bekend om hun activiteiten binnen de economie, computer science, het rechtssysteem en hun verwevenheid met grote enterprises as NASA, Google en Morgan Stanley. CEO Emin Gün Sirer is de baas, die af is gestudeerd in computer science en al sinds 2001 professor is op een universiteit. Hij was al jong betrokken bij de opschaling van de blockchain van Bitcoin. CFO (financieel directeur) van Ava Labs is Chris Layer. Hij is iemand die eerder al veel leiderschapsposities vervuld heeft en bekend staat om zijn focus en scherpe blik.

  Achtergrond Avalanche

  Avalanche is een netwerk dat zich van de andere ontheft door in feite drie verschillende blockchains te combineren. Op die manier zetten zij het beste van het beste neer en dat biedt voor veel ontwikkelaars volop mogelijkheden. Door de sterke kanten van Ethereum, Polkadot en Bitcoin samen te nemen creëerde Ava Labs een zeer stevige machine waarop transacties razendsnel uit te voeren zijn, de kosten zeer laag zijn en veiligheid boven alles een rol speelt. Elke seconde kunnen via de blockchain van Avalanche 6500 transacties worden gemaakt die maximaal 2 seconden per transactie duren. En dat allemaal tegen zeer lage fees en kosten. Maar ook het gebruik van nodes wordt als groot voordeel gezien. Het immense succes van Avalanche als blockchain in crypto bewijst zich door het aantal toenemende projecten die gelanceerd worden op Avalanche.

  AVAX cryptovaluta

  Om de blockchain van Avalanche keurig te laten werken is er een cryptovaluta ontwikkeld. Binnen de Avalanche blockchain is dat de AVAX, welke te koop is via de meest bekende en minder bekende exchanges. Dat de crypto een juiste investering was is nog altijd terug te zien in de groei die de coin doorgemaakt heeft. Iedereen die zijn twijfels heeft moet vooral beseffen dat AVAX de enige manier is om deel te nemen aan projecten op Avalanches blockchain. Een andere manier van deelname aan de blockchain is door te investeren in node projecten. Hiermee stel je je device beschikbaar om betalingen op Avalanche te beoordelen en door te laten. Je wordt hiervoor beloond in de crypto AVAX of in onderliggende munten.

  Slotwoord

  Het Avalanche protocol is een blockchain die het beste van Ethereum, Bitcoin en Polkadot verenigt. De blockchain draait op AVAX . De AVAX is een goede investering geweest. De AVAX cryptovaluta dient tevens om deel te nemen aan de activiteiten en projecten die op Avalanches blockchain draaien. Ook nodes spelen een rol. Zij spelen een zeer belangrijke rol bij het gebruik van de activiteiten en bieden gebruikers een mooie kans voor de toekomst.

  https://www.nieuwfinancieel.nl/avalanche-crypto-avax/

  • 3 min
  Solana is klaar voor de toekomst

  Solana is klaar voor de toekomst

  Solana crypto krijgt steeds meer de aandacht van experts in crypto op blogs en sociale media. Dit is verklaarbaar omdat Solana een uiterst stevige cryptomunt is met haar eigen digitale valuta, de SOL. Solana is door bekende techneuten ontwikkeld in Zwitserland een eigen netwerk. Deze blockchain kan wat de netwerken van andere crypto, zoals Ethereum, niet kan: razendsnel transacties maken. Mede daardoor heeft Solana zich bewezen en mag ze absoluut beschouwd worden als een zeer sterke speler. Aan de hand van dit artikel vertellen we je alles over Solana, de coin, het netwerk en wat we mogen verwachten.

  Solana netwerk

  De Solana blockchain, het Solana platform is geliefd en populair. Dat komt vast en zeker omdat SOL een groot probleem heeft aangepakt dat een tijdje alles bepaald heeft. Om dat probleem duidelijk te illustreren kijken we even naar de blockchain van Ethereum (ETH). Transacties en smart contracts op Ethereum duren erg lang en vragen om zeer hoge vergoedingen (fees). Kleine transacties kosten gigantisch veel geld en daarmee maakt Ether zich ongeloofwaardig. Dit schiet haar doel voorbij. De waarde van Ethereum was dan wel hoog, de onderliggende technologie werd steeds minder gebruikt. Terwijl het in crypto land van cruciaal belang is om veilige, goedkope en snelle handelingen te kunnen verrichten. De stevig ontwikkelde blockchain van Solana rekent definitief en hardhandig af met hoge kosten en trage transacties. Op de blockchain kunnen meer dan 700.000 transacties per seconde worden uitgevoerd. En zo’n razendsnelle transactie kost niets. Dat alleen al wordt gezien als een groot voordeel van Solana en daardoor worden er steeds weer nieuwe projecten gelanceerd op Solana’s netwerk.

  Projecten op Solana

  De blockchain van Solana SOL is nog steeds groeiende. Almaar meer ondernemingen regelen hun zaken via het Solana platform, vanwege de snelle transacties en de uiterst goedkope fees. Er zijn al honderden projecten gelanceerd op de blockchain en er staat nog veel klaar. De meest bekende projecten op de Solana blockchain zijn Solchicks, Star Atlas, Mango Markets en Solice. Dit zijn allen mooie en toekomstgerichte projecten die goed gedijen op de blockchain van Solana. Iedereen die reikhalzend zoekt naar nieuwe kansen op de cryptomarkt moet zich eens verdiepen in de projecten van SOL Solana.

  SOL van Solana

  SOL coin is de smeerolie van de blockchain Solana. Deze coin waarmee je transacties op het netwerk doet. De SOL wordt op vrijwel alle cryptobeurzen verhandeld, zoals op Coinbase, Binance en Bitmart. Met SOL kun je drie dingen doen, namelijk de volgende.

  SOL staken

  Iedereen die zijn SOL wil staken, wordt daar goed voor beloond. SOL betaalt stakers nog meer SOL. Een fijne en makkelijke manier om aan SOL te verdienen.

  Beleggen

  SOL crypto is tevens de coin waarmee je gemakkelijk kunt investeren in projecten op de Solana blockchain.

  SOL als stemrecht

  SOL holders kunnen een stem uitbrengen op projecten in de community.

  Conclusie over Solana

  Solana crypto is een zeer geslaagde crypto met een goed ontwikkelde blockchain. Solana SOL deed iets dat veel andere spelers niet lukte. De Solana blockchain inzetten voor razendsnelle transacties tegen geen kosten. Dat feit trekt natuurlijk heel wat nieuwe projecten aan. Solana SOL zal zeker in een duurzame rol gaan spelen. Kijk bijvoorbeeld naar de metaverse waar zoveel over gesproken wordt, maar ook aan NFT’s en web 3.0. Dat zijn mooie projecten waarin Solana SOL al een koppositie heeft.

  https://www.nieuwfinancieel.nl/solana-crypto-sol/

  • 4 min
  Olieprijs cfd

  Olieprijs cfd

  De olieprijs cfd wordt veel verhandeld. Dat komt omdat olie volatiel is en er op grondstoffen, zoals olie, een flinke hefboom te plaatsen is. Binnen cfd trading zijn grondstoffen erg populair. Ontdek alles over cfd trading in olie en andere grondstoffen in onze nieuwste podcast.

  https://www.nieuwfinancieel.nl/olieprijs-cfd/

  • 10 sec
  Cfd trading

  Cfd trading

  Cfd trading houdt in dat je handelt in contracts for difference. Een contract for difference is een afspraak tussen een belegger en de bank of broker over een koersverschil. Alles wat je over de betekenis van cfd moet weten hoor je in deze podcast.

  https://www.nieuwfinancieel.nl/cfd-trading/

  • 10 sec
  CFD betekenis

  CFD betekenis

  CFD betekent contract for difference. Dat is een letterlijke vertaling voor contract voor verschil. CFD beleggen is erg populair.

  https://www.nieuwfinancieel.nl/contract-for-difference-cfd/

  • 6 sec