15 episodes

Søren Pedersen og Rasmus Kaae taler om forskellige agile emner.

No b******t fra maskinrummet Rasmus Kaae & Søren Pedersen

  • Business

Søren Pedersen og Rasmus Kaae taler om forskellige agile emner.

  Den gode Scrum Master

  Den gode Scrum Master

  Søren og Rasmus er meget begejstret for at dele vores nye episode "Den gode Scrum Master" med jer. Episoden fokuserer på, hvordan man som Scrum Master kan hjælpe med at skabe selv-ledende teams og hjælpe sin organisation med at forbedre deres arbejdsprocesser.

  Vi diskuterer emner som at sætte rammerne for et effektivt team, at kommunikere klart og effektivt, og at navigere i de udfordringer, som alle organisationer står overfor. Derudover taler vi også om, hvordan man som Scrum Master kan fyre sig selv ved at sikre, at teamet kan træffe beslutninger og løse problemer uafhængigt.

  Sørg for at abonnere på podcasten for at få adgang til de seneste episoder, og del gerne med dine venner og kolleger, hvis du tror, at de også kan få noget ud af det.

  Tak til dig der lytter med.

  • 59 min
  Kvalitetssikring i agile teams

  Kvalitetssikring i agile teams

  Gitte er en sand mester i at sikre kvaliteten, mens man arbejder iterativt og inkrementelt. Sammen har vi også skrevet en informativ artikel med gode tips og tricks til, hvordan en tester eller testmanager kan bidrage med deres kompetencer i et team. Det er svært at finde litteratur om dette emne, så vi har besluttet at definere det selv.

  Sørg for at lytte til episoden og læse artiklen for at få adgang til værdifuld viden om Agil Test og Kvalitetssikring. God lytning og læsning!

  • 1 hr 26 min
  Du er ikke så agil som du tror

  Du er ikke så agil som du tror

  Er din organisation virkelig så agil som I tror? I vores nyeste podcast-afsnit tager vi et kritisk kig på agilitet i praksis og undersøger, om vores metoder og certificeringer faktisk lever op til vores forventninger. Vi diskuterer, hvorfor "Scrum by the book" ikke er endestationen, og hvorfor SAFe bør være en midlertidig samarbejdsform. Certificeringer alene gør dig ikke dygtigere, så hvordan kan vi sikre os, at vi faktisk lever op til agilitetens sande værdier? Lyt med og del dine tanker i kommentarerne.

  Mere om estimater

  Mere om estimater

  Estimering kan være en udfordring for mange teams, men det er en vigtig færdighed at mestre for at opnå succes i et agilt miljø. Derfor inviterer vi dig til at lytte til vores podcast hvor Søren og Rasmus vil dele deres erfaringer med agil estimering fra både teori og praksis.

  Podcasten fokuserer på forskellige metoder til agil estimering, såsom planning poker og relative estimeringer, og hvordan disse kan implementeres. Derudover diskuterer vi de udfordringer, der kan opstå under agil estimering og hvordan du kan håndtere dem.

  Grib muligheden for at lære mere om agil estimering og hvordan du kan forbedre dine estimeringsevner i et agilt miljø. Lyt med nu og lad os sammen løfte vores agil estimering til næste niveau.

  Emnet stammer fra et lytterspørgsmål som Peter har indsendt. Sidder du og brænder inde med et emne vi skal tage op må du meget gerne sende til os!

  Software Craftsmanship - III

  Software Craftsmanship - III

  Årets sidste besøg i maskinrummet. Søren og Rasmus dykker videre ned i emnet Software Craftsmanship. Denne gang drejer samtalen sig ind på DevOps, metrikker og flow.

  Software Craftsmanship II

  Software Craftsmanship II

  Søren og Rasmus har igen været i maskinrummet for at kigge på buzzwords. I sidste episode handlede det om håndværket omkring softwareudvikling - den snak udviklede sig og gjorde det klart at én episode slet ikke var nok! Denne episode forsætter hvor sidste slap og dykker endnu længere ned i Software Craftsmanship.

  God fornøjelse!

  • 42 min

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
Freakonomics Network & Zachary Crockett
NPR
Jocko DEFCOR Network
Erika Kullberg
Guy Raz | Wondery

You Might Also Like