4 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Oficinista busca ofici – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Society & Culture

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #OficinistaBuscaOfici 3-3: Els foley artist

  #OficinistaBuscaOfici 3-3: Els foley artist

  En aquest tercer episodi parlarem del foley artist. Havies sentit aquest nom abans? Nosaltres tampoc. Sempre que ens trobem davant d’algun audiovisual cometem l’error de centrar-nos només en les imatges, el vídeo, la fotografia… Per això, tenim aquí a la Blanca Cervera, una professional del so i de la música que ens ajudarà a apreciar la màgia d’escoltar.

  Oficinista busca ofici és un podcast de Clara Pagès i Neus Jover.

  • 30 min
  #OficinistaBuscaOfici 3-2: El tanatopractor, els maquilladors de la mort

  #OficinistaBuscaOfici 3-2: El tanatopractor, els maquilladors de la mort

  Halloween ja està aquí. I no hi ha una millor manera de celebrar-lo que entrevistant al Xavier Roca, un professional de la tanatopraxia. Amb ell descobrirem i desmitificarem la feina de “maquillador de morts”, coneixerem les seves històries i secrets més ben guardats i aprendrem d’un ofici del que s’ha fet molta ficció. Nosaltres ja estem preparades per rebre’l. I tu? T’hi atreveixes?  Oficinista Busca Oficis és un podcast de Neus Jover i Clara Pagès.

  • 32 min
  #OficinistaBuscaOfici: Què fa un director de gimnàs?

  #OficinistaBuscaOfici: Què fa un director de gimnàs?

  Cansat de seguir cada dia la mateixa rutina? Esgotat d’haver d’aguantar sempre el mateix jefe tocapilotes? Empipat per haver estudiat dues carreres, tres màsters i un doctorat per acabar escrivint correus i taules d’excel? Oficinista busca ofici és el teu podcast. La Neus Jover i la Clara Pagès t’ajudaran a conèixer les feines més quotidianes i a descobrir aquelles que encara són desconegudes amb l’ajuda de grans professionals. Però abans, necessiten la teva col·laboració. Envia aquella pregunta o ofici que t’inquieta a @oficinista.ofici o a oficinistabuscaofici@gmail.com.  Cada cop existeixen més professions diferents, es creen nous àmbits de treball, apareixen i desapareixen llocs de feina… de manera que no és difícil afirmar que el món professional està canviant constantment i adaptant-se a les noves circumstàncies. Ara bé, hi ha un aspecte que per molta innovació que es faci continua estant present al món de l’ocupació. Per això, abans d’aventurar-nos a buscar feines estranyes, a Oficinista busca ofici volem conèixer una de les professions més antigues. La figura del líder. El director, el jefe, l’amo, el president, l’encarregat, el responsable… Han sigut moltes les maneres de designar aquest càrrec que coneixerem a través del nostre primer convidat, Dani Figuerola, el director d’un centre esportiu de Tarragona.  Oficinista Busca Ofici és un podcast de Neus Jove i Clara Pagès.

  • 25 min
  Oficinista busca ofici #PodcastCity

  Oficinista busca ofici #PodcastCity

  L'entrada Oficinista busca ofici #PodcastCity ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

  • 1 min

Top Podcasts In Society & Culture