106 episodes

Astu sisään Suomen seuratuimman pariskunnan Janne Naakan ja Valtteri Sandbergin olohuoneeseen. Podcastissa kuullaan naurun remakkaa ja uidaan syvissäkin vesissä tabuja rikkoen.

Olohuone by Janne & Valtteri Janne Naakka & Valtteri Sandberg

  • Society & Culture
  • 5.0 • 2 Ratings

Astu sisään Suomen seuratuimman pariskunnan Janne Naakan ja Valtteri Sandbergin olohuoneeseen. Podcastissa kuullaan naurun remakkaa ja uidaan syvissäkin vesissä tabuja rikkoen.

  106. VALTTERI SIHISI HISSISSÄ JA JANNE KASSAJONOSSA

  106. VALTTERI SIHISI HISSISSÄ JA JANNE KASSAJONOSSA

  Tällä viikolla Janne ja Valtteri keskustelevat erilaisista arjen pienistä hetkistä ja asioista, jotka ovat tuoneet heille iloa viimeaikoina, sillä tämä viikko on erityinen: on Valtterin synttäriviikko! Olkkarissa on totuttu kuulemaan enemmän vituttavia asioita, mutta ei huolta – yllättävän monesta ilonhetkestä miehet löytävät myös sen kääntöpuolen, joka saa veren kiehumaan. Millaisia anti-age vinkkejä Valtteri antaa jaksossa? Mikä uudessa teknologiassa on parasta Jannen mielestä? Miten ruotsalaiset influensserit liittyvät jakson aiheeseen? Miksi Suomessa puhutaan nimenomaan Suomen kesästä eikä vain kesästä? Miten otsatukka ja botox liittyvät toisiinsa? Jaksossa puhutaan myös jonotusetiketistä, hisseistä, rankkasateesta sekä viivakooditarroista – miksi ne lähtevät niin harvoin nätisti irti?

  • 37 min
  105. KEHOPOSITIIVISUUS LIHOTTAA JA SUKUPUOLET OVAT TURHIA

  105. KEHOPOSITIIVISUUS LIHOTTAA JA SUKUPUOLET OVAT TURHIA

  Vuorossa on pitkästä aikaa kuulijoiden epäsuosittuihin mielipiteisiin reagointia ja tässä jaksossa Janne ja Valtteri keskustelevat laajasti monenlaisista aiheista. Miehiä puhuttaa binäärinen sukupuolikäsitys, kehopositiivisuus sekä maksuton toisen asteen koulu. Pitäisikö sukupuolitermeistä luopua kokonaan? Mistä syystä Janne on kokeillut vegaanista ruokavaliota? Miksi vanhempien pitäisi suorittaa ajokortti? Miksi Valtteri on innostunut virtahevoista? Pitäisikö kaikilla olla oikeus saada biologisia lapsia? Jaksossa puhuttaa myös mielenterveysongelmat adoptioprosessin esteenä sekä traumojen siirto sukupolvelta toiselle. Miehet keskustelevat myös eläkkeestä – nautitaanko silloin elämästä vai odotetaanko kuolemaa?

  • 45 min
  104. OLLAAN IHQUI JA NUORII

  104. OLLAAN IHQUI JA NUORII

  Janne on palannut kauralaten tuoksuiseen Olkkariin ja tällä viikolla luvassa on monologin sijaan vuoropuhelua! Janne ja Valtteri muistelevat jaksossa jaksossa teiniaikojaan ja aikuiseksi kasvamista. Kuinka kypsä seiskaluokkalaisen täytyy olla? Mitä asioita Janne piilotteli tietyltä kaveriporukaltaan? Millaisen ruutuajan Valtteri onnistui neuvottelemaan itselleen ja miltä se tuntuu nykypäivänä? Kumman kotona on ollut tiukempi kuri? Miten Janne onnistui tienaamaan ekstraa teini-ikäisenä? Mikä teini-iässä oli parasta? Jaksossa Janne ja Valtteri myös muistelevat teini-iän pukeutumistaan, johon jokainen ysärin puolivälissä syntynyt voi varmasti samaistua – Wescin hupparit, Paul Frankit t-paidat ja canvas-vyöt kuuluivat jokaisen tyyliniekan estetiikkaan nollarin loppupuolella. Lisää matskua jaksoon liittyen löytyy @olohuonepodcast -Instagramista!

  • 53 min
  103. THE VALTTERI SHOW

  103. THE VALTTERI SHOW

  Tällä viikolla Olkkarissa istuu poikkeuksellisesti pelkästään Valtteri ja tiedossa on spesiaali Valtteri Show! Jaksossa Valtteri avaa omia ajatuksiaan viime aikoina pinnalla olleista keskustelunaiheista ja ilmiöistä. Mitä mieltä Valtteri on Suomen Euroviisuedustajasta? Mikä on hänen suosikkikappaleensa tulevassa viisukoitoksessa? Miten Valtteri näkee laudatur-paineet nykypäivän ylioppilailla? Mitä tahtia jokaisen tulisi edetä omalla urallaan? Miksi burnout tuntuu olevan jopa kansansairaus? Jakso sisältää paljon pohdintaa suorituspaineista, epävarmuuksista ja omasta urapolusta. Valtteri avaa myös ajatuksiaan sosiaalisesta mediasta ja kertoo, miksi hän kokee tärkeäksi jakaa someen myös huonoja hetkiä hyvien lisäksi.

  • 41 min
  102. NÄIN PALJON TIENATAAN JA TUHLATAAN

  102. NÄIN PALJON TIENATAAN JA TUHLATAAN

  Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa. Tiliotteet on nyt nostettu Olkkarin pöydälle! Janne ja Valtteri ovat tehneet itselleen tarkat kuukausibudjetit jo viime vuonna. Molempien Exceleissä on tiukat luvut siitä, paljonko heidän pitää säästää ja kuinka paljon ruokaan voi kuussa laittaa rahaa. Janne paljasti budjettinsa jo viime syksynä videolla, mutta kuinka helppoa budjetissa onkaan pysyä? Tämän viikon jaksossa miehet kertovat kaiken huhtikuun menoistaan. Millasia rahankäyttäjiä Janne ja Valtteri oikeastaan ovat? Kumman budjetti ylittyi lähes tuhannella eurolla? Kumman kallein ostos viime kuulta on iso kasa heinää? Mitä turhaa miehet ovat ostaneet? Mikä omissa menoissa yllätti?
  Jaksossa kuullaan myös, millä summalla Janne ja Valtteri tilaavat kuussa ruokaa ja miten heidän mielestään tulisi toimia tilanteessa, jossa parisuhteen toinen osapuoli tienaa enemmän. Pitääkö kulut silti laittaa sentilleen tasan?

  • 1 hr 7 min
  101. PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN?

  101. PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN?

  Olkkarissa keskustellaan tällä viikolla erilaisista huolista ja murheista, joita kuulijat lähettivät @olohuonepodcast -Instagramissa. Huolenaiheita on laidasta laitaan, mutta onneksi olkkaritohtorit Janne ja Valtteri ovat kertomassa, pitääkö edes olla huolissaan ja jos pitää, niin miten kannattaa toimia! Jaksossa keskustellaan myös televisio-ohjelmista, jotka ovat mullistaneet Jannen arjen sekä Valtterin iltapalabravuurista. Miten valjastaa oma mielikuvitus positiivisiin asioihin? Kannattaako Linnunradan ja Andromedan törmäyksestä olla huolissaan? Miksi kaapinovien sulkeminen on välillä niin vaikeaa? Miten olla kaipaamatta jatkuvaa muutosta? Missä on Kuhmoinen ja miten se liittyy mihinkään?Keskustelua herättää myös sisustuksen uusiminen – onko kyse ihmisen biologiasta vai kapitalistisesta harhasta? Miehillä on myös hyvin erilaiset neuvot siihen, miten ohjata keskustelu pois pikkulapsiarjesta puolituttujen äitikavereiden kanssa...

  • 52 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To