16 episodes

Det står 5000 skattefrie kroner på spill når Henrik Roalsø og Tommy Brøndbo konkurrerer om å være først over målstreken under løpet "10 for Grete" 19. september 2020. På reisen mot løpet oppstår uforutsette hendelser som ingen hadde regnet med. Vi følger kamphanene i deres eventyrlige reise mot 10 for Grete. Hvem vet, kanskje rammebetingelsene endres fullstendig! Bli med oss!

Pød 4 Grete The pødders

  • Sports

Det står 5000 skattefrie kroner på spill når Henrik Roalsø og Tommy Brøndbo konkurrerer om å være først over målstreken under løpet "10 for Grete" 19. september 2020. På reisen mot løpet oppstår uforutsette hendelser som ingen hadde regnet med. Vi følger kamphanene i deres eventyrlige reise mot 10 for Grete. Hvem vet, kanskje rammebetingelsene endres fullstendig! Bli med oss!

  Ep. 16 Afterpød

  Ep. 16 Afterpød

  Pød-året 2019/2020 er over, og det samme er den store duellen. Panelet oppsummerer duellen i detalj, ser tilbake på pød-året som har gått og diskuterer veien videre. Er dette det siste vi hører fra "The Pødders" i 2020? Vil det komme en sesong 2? Når stikker panelet en tå ut av pød-båten neste gang? Svaret på disse spørsmålene er at pøddens veier er og blir uransakelige, men for å sitere en vis rektor ved en fiktiv skole for hekseri og trolldom: "Jeg er egentlig aldri helt helt borte, så lenge noen der ute fortsatt er lojale mot meg...". Og med det, la oss bare pødde!

  • 36 min
  Ep. 15 D-dagen

  Ep. 15 D-dagen

  Kun dager gjenstår før den store duellen vi alle har ventet på skal gå av stabelen. Karoline Saltermark og Henrik Roalsø er klare til dyst, og vi tar tempen med en personlighet som vet bedre enn noen hvordan man skal prestere når det gjelder. Nervene er i høyspenn i det vi pødder for aller siste gang før tidenes første Pød-vinner er kåret. LA OSS BARE PØDDE!

  • 1 hr 8 min
  Ep. 14 Utøver spesial 3.0

  Ep. 14 Utøver spesial 3.0

  I en tid hvor store idrettsarrangementer avlyses og utsettes om hverandre, er det godt å se at Pød-toget rykker stadig nærmere sin endestasjon - duellen. I denne episoden kommer vi under huden på Karoline Saltermark. Karoline har kommet inn i tolvte time og erstattet den tidligere publikumsfavoritten fra Trøndelag, noe som gjør at duellen fortsatt lever i beste velgående. Vi får blant annet høre om barndommen i kristendommens vugge, der håndballen måtte unngjelde når løpeskoene ble oppdaget. Vi får høre om Karolines to viktigste sportslige impulser, én virtuell og én fysisk. Hvorfor har Colombia en spesiell plass i Karolines hjerte? Hvilke konkrete tiltak vil øke følgerskaren din på Strava? Hvorfor er Jevne-navnet igjen hyperrelevant i pød-sammenheng? Hvordan er utviklingen date/run-raten til Henrik om dagen? Hvordan vurderer Karoline styrkeforholdet mellom seg selv og konkurrenten, kun fire uker før duellen? Og viktigst av alt, er Sir Martin på treningssamling eller er han i sykesenga? Dette og så uhorvelig mye mer får du svar på i "Episode 14 - Utøver spesial 3.0". 

  • 47 min
  Ep. 13 Stakeholder Management

  Ep. 13 Stakeholder Management

  Pødden tøffer videre, tross den sjokkerende utviklingen den siste tiden. For å fortsatt sikre aksept og godt humør blant alle pøddens interessenter har vi tatt en prat med en av nordens fremste eksperter på Change og Stakeholder Management. I tillegg tas det rent kalkulasjons- og guesstimatespesifikke faglige nivået til uante høyder. Foruten dette besvarer vi følgende: Hvilke faktiske endringer finner sted som resultat av duellantendringen? Hvilke konsekvenser har endringene for arrangementet? Hvordan skal panelet sikre at alle interesser ivaretas? Hvem ilegger panelet all skyld for smitteeksplosjonen i Bergen? Ser vi tendenser til kampfiksing? Hadde Amalie egentlig sterke følelser for Tommy? Dette, og så mye mye mer, får du svar på i episode 13 - Stakeholder Management. La oss pødde!

  • 1 hr 4 min
  Ep. 12 Grettie Time

  Ep. 12 Grettie Time

  Sommerferien er over og med det går både Europeiske ligaer og Pødden inn den avsluttende fasen av Silly Season - "Grettie Time". Pødden har, i nettopp Grettie Time, hentet inn en gjest som vet hva det handler om å bli kastet til løvene og prestere når det gjelder som mest. Panelet diskuterer hvordan en kan unngå å havne i et vakuum etter endt karriere. I tillegg kunngjør de en stor endring, som er en game changer for alle som elsker pød. Vår eminente gjest er inne på begreper som "What if i could" og peker på John Arne Riise som en mann pødden bør følge med argusøyne. I spalten "Vi ringer" gjennomføres et eksperiment med enorm fallhøyde, mens en av panelets representanter kaster sin egen mor under bussen når vinneren av Stravakonkurransen skal kåres. Dette, og mye mye mer, får du et innblikk i i episode 12 - "Grettie Time"! La oss Pødde!

  • 59 min
  Ep. 11 Silly Season

  Ep. 11 Silly Season

  Sommeren er nær og både utøvere å lyttere går nå inn i “Silly season”. Pødden får storfint besøk av en partner i revisjonshuset PricewaterhouseCoopers. En gjest som vet å bruke silly season på en produktiv måte og kommer med tips og triks til kamphanene. Få med deg hvorfor Japan er en undervurdert løpenasjon, hvilken avskrivningsplan du bør benytte på løpesko og mye, mye mer.Kom pødd med oss!

  • 1 hr 2 min

Top Podcasts In Sports

Barstool Sports
The Ringer & Bill Simmons
Dan Le Batard, Stugotz
FOX Sports
The Ringer
Pat McAfee