85 episodes

Pitten giver dig koncertportrætter af liveaktuelle artister fra spillestederne og festivalerne. Akkompagneret af vært Aleksandra Milanovic kommer du helt tæt på danske og internationale bands og musikere, når de sammen taler om alt fra setlister, publikum til koncertritualer og alt det, der foregår backstage.

Pitten LOUD

  • Music

Pitten giver dig koncertportrætter af liveaktuelle artister fra spillestederne og festivalerne. Akkompagneret af vært Aleksandra Milanovic kommer du helt tæt på danske og internationale bands og musikere, når de sammen taler om alt fra setlister, publikum til koncertritualer og alt det, der foregår backstage.

  Rebecca Lou og Pittens gravøl

  Rebecca Lou og Pittens gravøl

  Tiden er desværre inde til Pittens allersidste afsnit.

  Selvom det er sørgmodigt, så får Pittens vært, Aleksandra, besøg af Rebecca Lou.
  Rebecca er albumaktuel med pladen Heavy Metal Feelings og fik muligheden for at turnere en stund med den, inden vi fik ny nedlukning i Danmark.

  I denne episode kortlægger vi Rebecca Lous liveunivers siden 2019, vi får hende til at sætte sig i fem tidligere Pitten gæsters sko, og så er der masser af gravøl!

  Tusind tak for at du har lyttet med.

  • 54 min
  Josie Amadonna, singlefejring og Yung Lean

  Josie Amadonna, singlefejring og Yung Lean

  Singleaktuelle Josie Amadonna (Josefine Amalie Vinther Møller) indtager Pitten studiet, hvor hun giver slibrige detaljer på produktionen af Ikk Set Før tracket alt sammen i en stor Pick Me Up skålning.

  I denne episode gennemgår vi Josies ikoniske koncerter fra 2021, fortæller røverhistorier fra årets sidste koncert inden nedlukning med Yung Lean, og så leger vi en lille leg, som Josie ikke scorer så mange point til.

  • 50 min
  CXCX Chu Chu

  CXCX Chu Chu

  CXCX Chu Chu (Camilla Chu Xu Bjørner) er en artist, der starter sin karriere i Vancouver, Canada, hvor hun blev en del af det canadiske hip hop miljø, inden hun flyttede tilbage til Danmark i starten af 2021. På trods af den nye karriere og projektet, så har Chu Chu allerede udgivet to EP’er og været i P3s søgelys.

  Til Aarhus Volumes arrangement, A-House Party, kurateres det sprødeste fra Aarhus' hip-hop talentlag (Frode, Lummerfar og HUNNID22) og i dette lineup er CXCX Chu Chu også at finde. Her fulgte Pitten Camilla fra lydprøven til lige efter koncerten.

  Vi skal besøge Camilla og diskutere udviklingen i hendes liveunivers, og hvordan det var at blive taget imod det aarhusianske publikum for første gang.

  • 55 min
  Daufødt

  Daufødt

  Den prisvindende punk kvartet, Daufødt, fra Oslo er på deres første headlining turné, som tager dem forbi rundt i Norge samt til Aalborg og København. En turné som endelig lader dem optræde med debutalbummet, 1000 Island, fra sidste år.

  På sidstnævnte tourstop skal Pitten besøge dem og indkapsle deres første københavnske gig.
  Bandet består af Eskild Myrvoll på bass, Annika Linn Verdal Homme på vokal, Eirik Albrethsen Reithaug på guitar og Mads Antonsen Gerzic på trommer. Sammen skriver og producerer de projektets musik, der kommer op i en højere enhed, når de optræder med den live.

  I denne episode skal vi forstå bandets kemi indbyrdes og med publikum, hvorfor forsangeren Annika flækker sine tænder til deres koncerter, og hvad de tænker om at turnere i Danmark.

  • 50 min
  by:Larm Festival 2021: Isah

  by:Larm Festival 2021: Isah

  På sidstedagen af den norske showcasefestival, by:Larm, besøger Pittens vært, Aleksandra, den norske stjerne, Isah, som har æren af at lukke festivalen.

  Isah har siden 2019 med singlen HALLO været på alles læber og i alles koncerthjerter. En karismatisk og erfaren liveartist, der med sit R’n’B repetoire formår at hive alle type ind til sine koncerter. Udover at have spyttet 3 EP’er ud og vundet priser hos det norske P3 Gull og Spellemann, så har han også turneret med de norske ikoner Karpe og Le Maïtre. Derudover vandt han også by:Larms pris, Årets Stjerneskud, sidste år.

  I denne episode skal vi skitsere mekanismerne bag Isahs live maskinrum, finde ud af hvorfor den nye EP, Begge To, opstår i København sidste år, og hvad hans partner in crime, Dutty Dior betyder for ham.

  Vi hverken støtter eller opfordrer til narkotikabrug.

  • 41 min
  by:Larm Festival 2021: Hôy La

  by:Larm Festival 2021: Hôy La

  Norske Hôy La (Ingri Høyland Kvamstad) er en artist, som Pittens vært falder over tilbage i 2019 på Øyafestival i Oslo, hvor hendes koncert mildest talt giver publikummet en paralyserende mavepuster.
  Samme år optrådte hun også på Roskilde Festival, hvor blandt andet Soundvenues anmeldelse lagde vægt på Ingris nærvær og følsomhed. Dette er også en af grundene til, at hun skulle komme med i Pittens by:Larm 2021 special.
  Den tidligere VEGAs Udvalgte artist er også nu aktuel med debutalbummet There’s a Girl Inside My Brain Who Wants To Die, der i stil med hendes tidligere værker beskæftiger sig med tunge emner i et triphop univers.

  I koncertportrættet af Hôy La skal vi belyse Ingris relation til sine partners in crime Anders og Ida, den emotionelle tilblivelse af debutalbummet, og hvorfor hun vægter konfrontation med publikum så højt.

  • 53 min

Top Podcasts In Music

iHeartPodcasts
The Joe Budden Network
REVOLT
Barstool Sports
Pushkin Industries
Vulture