24 episodes

En uformell og innholdsrik podcast

Pod to glory Henrik Blomseth og Oskar Andreassen jr.

  • Comedy

En uformell og innholdsrik podcast

  Stem Venstre - del en juicy ipa

  Stem Venstre - del en juicy ipa

  Alltid like hyggelig å ønske hjertelig velkommen til alle dere der hjemme. Comeback om det kan kalles det? Vi prater om 17. mai, hvordan vi har det og eksamensperioden. Hvorfor skal du stemme Venstre? 40 minutter med vaffelrøre og god stemning. Musikkhjørne neste uke. Hepp hepp. 

  • 41 min
  Champions League og e-sport-satsning

  Champions League og e-sport-satsning

  Billie Joe Armstrong er tilbake fra rehabiliteringsprogrammet og har ankommet Reading for konsert. Musikkhjørnet går amok, og Henrik melder historiens prestasjon. Guttene snakker ellers om livet, eksamen og Champions League i futsal. Har du lyst på god stemning og en middelmådig opplevelse er det ingenting å tenke på. Slipp deg løs, ku! 

  • 34 min
  Touchdown - Eskil Husby

  Touchdown - Eskil Husby

  Hei alle sammen. Episode 2 av den harde 3. sesongen er her. Trener Eskil Husby entrer studio tirsdag kveld og dominerer fra første stund... Hva er touchdown? Hva er fotball? Er Linni Meister en verdig strindheimkaptein? Dette er problemstillinger vi tar opp... Vi snakker også to minutter om Messi, og eventuelle fantasy-scoop. Gratulerer med dagen Norge. 

  • 47 min
  Tap i serieåpningen

  Tap i serieåpningen

  Den vanskelige 3. sesongen er i emning. Prognose? Mild... Gutta er uansett tilbake etter en lang pre-season, og det ender med tap i serieåpningen. Godt å få unna den tøffe første matchen etter mye trening, og vi prater om planene for sesongen. Vi lover ukentlige episoder og Oskar blir stemplet som en syvsover. 
  Gira på å følge oss denne sesongen? Kjør på. 

  • 18 min
  COVID-19-episode vol. 5

  COVID-19-episode vol. 5

  Hei og hå alle damer og herrer. Gutta er tilbake, og solskinnet bidrar til økt stemning i studio. Vi ringer Bjarne Falch og snakker med han om NIL fotball og livet ellers, og Oskar synger Min Dag av selveste Åge Aleksandersen. Vi rangerer topp 5 brus/energidrikk og Ola Solbakken bidrar til unntakstilstand i sluttminuttene. Styr unna! 

  • 36 min
  COVID-19-episode vol. 4

  COVID-19-episode vol. 4

  Omsider tilbake "i disse tider". Gutta ringer coach Husby og konfronterer han med hans slakt av vår nye spalte "vi ringer". Vi snakker om hvor vi ville reist, hvilket lag vi ville spilt for om vi blir proffe og hvilken sport vi hadde satset på utenom fotball. Oskar synger Carina Dahl´s "Få mæ hjæm" og påpeker hans interesse til artisten for øvrig. 

  • 26 min

Top Podcasts In Comedy