42 episodes

O colecție de basme citite din suflet și cu multă dragoste pentru sufletele care ascultă.

Povești Pentru Suflet Adrian Nache

  • Arts

O colecție de basme citite din suflet și cu multă dragoste pentru sufletele care ascultă.

  Prințul fermecat

  Prințul fermecat

  Prințul fermecat este la locul potrivit și la momentul potrivit, dar și merge înainte fără să fie descurajat pentru a sta lângă singura care îl putea elibera de blestem.

  • 17 min
  Cinci pâini

  Cinci pâini

  Cinci pâini sunt puse pe masă de doi drumeți pentru ei și un al treilea drumeț. Drumețul recunoscător oferă cinci lei pentru masa nesperată. De aici mai departe judecata poate fi împărțită, dar nu și mulțumirea celor care primesc banii.

  • 14 min
  Peștișorul de aur

  Peștișorul de aur

  Peștișorul de aur vine cu trei dorințe pe care le poate îndeplini. Ce se întâmplă însă când vrei să mulțumești pe altul lăsându-l pe acesta să spună dorințele tale aflăm din poveste.

  • 15 min
  Fetița cu chibrituri

  Fetița cu chibrituri

  Fetița cu chibrituri ne aduce aminte cum micile lucruri contează atât de mult. Un pic de căldură, un pic de speranță și măcar un pic de iubire. Și ne arată cum aceste mici lucruri devin atât de mari pentru sufletele care ajung să le aprecieze pe deplin.

  • 13 min
  Povestea porcului

  Povestea porcului

  Povestea porcului sau cum se eliberează bărbatul de laptele magic al stăpânei de facto a palatului care îl ține adormit și îl aduce iar și iar înapoi la ea.

  • 58 min
  Prostia omenească

  Prostia omenească

  Prostia omenească e de multe feluri: fie cea a omului care se plânge de necazul ce-ar putea să vină fără să facă nimic, fie atunci când folosește unelte total nepotrivite, când pentru 1 leu în plus cheltuiește 2 sau atunci când face un lucru și strică un altul. Dar niciuna din aceste feluri de prostie nu e desăvârșită pănâ când nu e repetată.

  • 12 min

Top Podcasts In Arts

NPR
The Moth
Roman Mars
Cynthia Graber and Nicola Twilley
Rusty Quill
Jason Weiser, Carissa Weiser

You Might Also Like

Dondonac
oamenimicisimari