51 min

Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12 Marketingoholic

    • Marketing

Alba Connect ka zhvilluar sondazhin për bizneset kosovare që janë online. Ermedina Osmanaj tregon se si u zhvillua sondazhi dhe sa ka ndikuar prezenca online tek bizneset? Cila platform është më e mira për marketing të biznesit? Ilir Pruthi flet për vendet që kanë prezencë më së shumti online?

📃 Shkarko raportin e sondazhit të kryer nga Alba Connect.

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:


𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect
𝗘𝗿𝗺𝗲𝗱𝗶𝗻𝗮 𝗢𝘀𝗺𝗮𝗻𝗮𝗷 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ermedina-osmanaj-995b081b7
𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗵𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/ilirpruthi1
𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗵𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ilirpruthi

Ju mund të na ndjekni edhe në:


Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

Alba Connect ka zhvilluar sondazhin për bizneset kosovare që janë online. Ermedina Osmanaj tregon se si u zhvillua sondazhi dhe sa ka ndikuar prezenca online tek bizneset? Cila platform është më e mira për marketing të biznesit? Ilir Pruthi flet për vendet që kanë prezencë më së shumti online?

📃 Shkarko raportin e sondazhit të kryer nga Alba Connect.

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:


𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect
𝗘𝗿𝗺𝗲𝗱𝗶𝗻𝗮 𝗢𝘀𝗺𝗮𝗻𝗮𝗷 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ermedina-osmanaj-995b081b7
𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗵𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/ilirpruthi1
𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗵𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ilirpruthi

Ju mund të na ndjekni edhe në:


Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

51 min