50 episodes

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.

Programi i mesditës - Radio Evropa e Lir‪ë‬ RFE/RL

  • News
  • 5.0 • 2 Ratings

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.

  Programi i mesditës - qershor 24, 2022

  Programi i mesditës - qershor 24, 2022

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me
  zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë.
  Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema
  aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.
  Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga
  shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur
  ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.     

  • 15 min
  Programi i mesditës - qershor 23, 2022

  Programi i mesditës - qershor 23, 2022

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me
  zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë.
  Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema
  aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.
  Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga
  shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur
  ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.     

  • 14 min
  Programi i mesditës - qershor 22, 2022

  Programi i mesditës - qershor 22, 2022

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me
  zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë.
  Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema
  aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.
  Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga
  shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur
  ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.     

  • 14 min
  Programi i mesditës - qershor 21, 2022

  Programi i mesditës - qershor 21, 2022

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike. Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.     

  • 15 min
  Programi i mesditës - qershor 20, 2022

  Programi i mesditës - qershor 20, 2022

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me
  zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema
  aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.

  • 15 min
  Programi i mesditës - qershor 19, 2022

  Programi i mesditës - qershor 19, 2022

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me
  zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë.
  Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema
  aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.
  Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga
  shtypi perendimor, por edhe intervista me analistë të njohur
  ndërkombëtar kushtuar zhvillimeve në Kosovë dhe më gjërë.     

  • 15 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Goranger22 ,

Great news show in Albanian

Love this podcast for listening to the news in Kosovo the Albanian diaspora in the albanian language

Top Podcasts In News

The New York Times
The Daily Wire
NPR
The Daily Wire
New York Times Opinion
Rachel Maddow, MSNBC

More by Radio Free Europe / Radio Liberty

RFE/RL
RFE/RL
RFE/RL
رادیوفردا
RFE/RL
RFE/RL