28 min

Qysh mu bo Dizajner Grafik n'Kosovë w/Diar Neziri - Ep. 2 Marketingoholic

    • Marketing

Qysh mu bo Dizajner Grafik, sipas Diar Neziri? Çka domethënë "Freelancer"? Cilat janë sfidat nëpër të cilat kalon një Dizajner Grafik? Përveq zanatit, çka t'vyn tjetër për me qenë më afër suksesit? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund ti gjeni në episodin 2 të "Marketingoholic".

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:


𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect
𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/diar.neziri
𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Instagram: https://instagram.com/diarneziri_
𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/diar-neziri-764b701a4

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:


Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

Qysh mu bo Dizajner Grafik, sipas Diar Neziri? Çka domethënë "Freelancer"? Cilat janë sfidat nëpër të cilat kalon një Dizajner Grafik? Përveq zanatit, çka t'vyn tjetër për me qenë më afër suksesit? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund ti gjeni në episodin 2 të "Marketingoholic".

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:


𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect
𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/diar.neziri
𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Instagram: https://instagram.com/diarneziri_
𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/diar-neziri-764b701a4

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:


Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

28 min