163 episodes

Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.

Radio ABC interviews - Det bedste fra radioen Radio ABC

  • Music

Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.

  NEIKED

  NEIKED

  Den svenske popgruppe NEIKED har lavet nogle kæmpe pop-bangers igennem årene med sange som "Sexual", "Better days" og "I just called". Men hvem er de?

  Officielt lød det, at det var et stort musikkollektiv bestående af 50 mennesker fra Stockholm, men i virkeligheden er det de to herrer Victor Rådström og Mikael Rabus.

  Jørn fra Mega Nice på ABC har fået en Mikael fra NEIKED, og i denne podcast kan du høre om, hvordan det hele startede for gruppen - fra det store gennembrud til Maroon 5, der lavede en kopi af deres sang, til den nye musik med afrobeat-stjernen Ayra Starr.

  • 14 min
  Thor Farlov

  Thor Farlov

  Thor Farlov står bag denne uges ABC Powerhit med nummeret ”Januar til december” Siden han sprang ud som solo artist har han ikke set sig tilbage med masser af fantastiske singler og i fredags startede hans Danmarks tour, med første stop i Viborg. Emil tog sig en snak med Thor Farlov om den nye single, tour livet og hvad hans forhold til FC København er.

  • 12 min
  KATO

  KATO

  Kato er efterhånden en legende i dansk musik, med hits som, Solbriller, Sjus, Hey Shorty og mange flere, har Kato sat sit præg på den danske musikscene! Lørdag d. 28. oktober får den så lidt ekstra bas og lidt ekstra fart på når han spiller til Mega Bass i Arena Randers Emil fra ABC Eftermiddag fik sig en snak med Kato om sommerens spillejobs, Megabass og om der snart er flere hits på vej.

  • 11 min
  Martin Garrix

  Martin Garrix

  I en alder af bare 17 år brød han igennem med singlen ”Animals”.
  Nu 10 år efter kan han bryste sig af at være i den absolutte topklasse af djs i verden! Siden han udgav sin første single, har han ikke set sig tilbage. Han har spillet på de største scener i hele verden og udgivet musik med nogle af de største stjerner Martin Garrix joinede Emil på en zoom forbindelse i ABC Eftermiddag

  • 11 min
  Suspekt

  Suspekt

  De har åbnet Orange Scene på Roskilde, men den 15. september 2023
  spillede de deres største koncert til dato i et udsolgt Parken! Su-Su-Suspekt har mantraet at det altid godt kan blive lidt vildere! Så det bliver vildt, fedt, sjovt og fantastisk,
  når Bai-D, Orgi-E og Rune Rask joinede Emil i ABC Eftermiddag. De 3 gutter fra Albertslund med det til tider vulgære sprog,
  er blevet folkeeje og er kendt som et af Danmarks bedste live bands.


  God Fornøjelse!

  • 13 min
  Page Four

  Page Four

  Stefan, Jonas, Pelle og Lauritz tilsammen Page Four er tilbage efter 5 års pause, så derfor var det med gensynsglæde da de joinede Emil i ABC Eftermiddag en snak om comebacket, fan quiz og dansetrin!

  • 12 min

Top Podcasts In Music

The Joe Budden Network
Apple Music
Friday Night Karaoke
Barstool Sports
Apple Music
Andrew Hickey

You Might Also Like

Christian Fuhlendorff
DR
Qvortrup Media
DR
Podimo
Radio4