18 episodes

Intra pentru a asculta un punct de vedere nou si diferit asupra evenimentelor actuale, asupra celor politice, dar si asupra spiritualitatii.

Imi face placere sa pun sub semnul intrebarii status-quo-ul si sa caut raspunsuri acolo unde multi nici nu pun intrebari.

Remus Talks Remus Radoiu

  • Politics

Intra pentru a asculta un punct de vedere nou si diferit asupra evenimentelor actuale, asupra celor politice, dar si asupra spiritualitatii.

Imi face placere sa pun sub semnul intrebarii status-quo-ul si sa caut raspunsuri acolo unde multi nici nu pun intrebari.

  Despre nunta Simonei Halep și priveghiul lui Emi Pian

  Despre nunta Simonei Halep și priveghiul lui Emi Pian

  Un prim episod al noii serii de podcasturi politice înregistrate la sediul PPU-sl Brașov.

  Astăzi, într-o discuție cu av. Alexandru Marin, despre dubla măsură aplicată de statul român. O paralelă între nunta Simonei Halep, unde statul a descins în forță și a întocmit un dosar penal și priveghiul interlopului Emi Pian, unde statul român a asigurat paza celor câteva mii de participanți, delegând chiar și un elicopter în acest sens.

  Discutăm infracționalitatea de guler albastru și alb (la aceste culori se referă remarca noastră cu privire la infractorii de o anumită culoare și nu la o apartenență etnică) și felul în care statul își arată slăbiciunea în raport cu ei.

  În episoadele următoare vom vorbi și despre alte situații incredibile, în care Statul Român își arată picioarele de lut și felul în care noi, ca și societate, putem schimba ceva.

  • 6 min
  Retrospectiva săptămânii - Între COVID și secesionism

  Retrospectiva săptămânii - Între COVID și secesionism

  Se încheie o nouă săptămână încărcată de evenimente. Nu numai actuala criză covid ne ține în suspans și sub presiune, ci și lipsa de activitate sau de competență a guvernanților noștri.

  Episodul include o avanpremieră a articolelor dedicate Spitalului de Neurologie și Psihiatrie Brașov, dar și Sanatoriului pentru Nevroze din Predeal, cât și o imagine de ansamblu asupra acțiunilor secesioniste din această săptămână.

  Scurt, ca pentru o zi de duminică.

  Audiție plăcută! Ne revedem și reauzim săptămâna viitoare!

  • 9 min
  În dialog despre secesionism și oportunism politic cu Dan Tănasă

  În dialog despre secesionism și oportunism politic cu Dan Tănasă

  În această săptămână, atenția întregii țări a fost din nou îndreptată către cele trei județe din centrul țării: Covasna, Harghita și Mureș.

  Un proiect de lege, care prevedea o autonomie extinsă pentru această regiune a reușit să treacă tacit de Camera Deputaților atrăgând din nou atenția asupra eforturilor neîncetate de divizare a României întreprinse de UDMR.

  Interesant este și modul în care partidele vechi, PSD, PNL, au înțeles să se raporteze la eveniment, dar și reacția noilor partide, în frunte cu USR și Dan Barna.

  Despre toate acestea și multe altele într-un dialog dinamic cu Dan Tănasă, poate cea mai avizată autoritate de la noi din țară în ceea ce privește politica regională din Covasna, Harghita și Mureș.

  Mai multe detalii puteți găsi și pe www.dantanasa.ro

  • 31 min
  Distanțare socială, izolare, cenzură și perceperea realității

  Distanțare socială, izolare, cenzură și perceperea realității

  Într-o perioadă în care suntem forțați în izolare și distanțare față de semenii noștri sau în care ne asumăm această distanțare din motive altruiste sau egoiste, în contextul în care contactul direct cu realitatea exterioară este semnificativ redus, iar relaționarea cu realitatea o facem în mare măsură prin filtrul mediilor online sau al televiziunii, noi nu avem cum să nu fim influențați profund și chiar schimbați într-o anumită măsură.

  Criza generată de noul coronavirus ne va schimba la nivel individual, dar și social, ne va schimba percepția, dar și mediul.

  Despre toate acestea, într-o discuție cu dl. Ciprian Bojan, psiholog clinician.

  Link-urile promise în cadrul podcast-ului sunt următoarele:

  Forumul Economic Internațional: https://www.weforum.org/agenda/2020/04/this-is-the-psychological-side-of-the-covid-19-pandemic-that-were-ignoring/

  The Lancet: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30460-8/fulltext

  • 42 min
  Despre sistemul medical brasovean

  Despre sistemul medical brasovean

  Profesionalismul este marginalizat, in timp ce retelele de influenta fac si desfac cariere. Fiind mii de euro in joc, lupta este pe masura mizei.

  • 20 min
  Germania comunista - vis sau realitate?

  Germania comunista - vis sau realitate?

  Alegerile din landul Turingia, care au avut loc la începutul acestei luni au relevat lipsa democrației din această țară. Premierul proaspăt ales landului, a fost Thomas Kemmerich, un liberal. Se pare că abaterea de la traiectoria comunista (asigurată de politicianul extremei stângi aflat la conducerea landului până la aceste alegeri) nu putea fi tolerată.

  Nu numai de către comuniști, socia-democrați și verzi, ci și de colegii de partid și de orientare politică ai dlui. Kemmerich, liberalii și creștin-democrații.

  Vechi pionieri și UTC-iști din Republica Democrată Germană au avut din nou ocazia de a se da în spectacol și de a ne învăța ce înseamnă democrația.

  Un spectacol trist, în care opinia alegătorilor nu a contat, ci doar menținerea ideologiei globalist-comuniste.  https://www.mediafax.ro/externe/thomas-kemmerich-a-demisionat-din-functia-de-premier-al-landului-german-turingia-angela-merkel-a-criticat-alegerea-lui-18803787

  https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/wahldebakel-in-thüringen-parteien-büßen-das-vertrauen-der-wähler-ein/ar-BBZLzIx?fbclid=IwAR3lLWHYDR-nWkl9obejMuRj3mC9guXCsUlGuWaBVvNa6pdZ1B6KSI7j7d8

  https://www.youtube.com/watch?v=DeF-1YRJ1Fw&fbclid=IwAR3iUkO1lU4Fvbn1wKGtMR3lgFkDyZUcqNANswEJq-WWyzsXeoGChkWhwSk

  • 19 min

Top Podcasts In Politics