54 episodes

Få succes som sælger. Masser af gratis viden om mødebooking, tilbud, indvendinger og meget mere. Leon Birdi er en af Danmarks mest erfarne og motiverende konsulenter. Lyt til hans konkrete tips - og få ideer til at booste dit salg med det samme.

Her er ingen sludder - kun 100% brugbare råd som rent faktisk virker.

Du kan bla. høre om følgende emner:

Telefoncanvas (mødebooking)
Tilbud og opfølgning
Behovsafdækning
Spørgeteknik
Salgsmøder
Salgsledelse
Mersalg
Gensalg
At lukke ordren uden tilbud
Klagehåndtering
Social Selling

Læs vores blog på http://birdi.dk/blog

Vi booster salget i virksomheder via salgskurser, foredrag om salg og løbende rådgivning om salg.

Sælg for Helvede Leon Birdi

  • Marketing

Få succes som sælger. Masser af gratis viden om mødebooking, tilbud, indvendinger og meget mere. Leon Birdi er en af Danmarks mest erfarne og motiverende konsulenter. Lyt til hans konkrete tips - og få ideer til at booste dit salg med det samme.

Her er ingen sludder - kun 100% brugbare råd som rent faktisk virker.

Du kan bla. høre om følgende emner:

Telefoncanvas (mødebooking)
Tilbud og opfølgning
Behovsafdækning
Spørgeteknik
Salgsmøder
Salgsledelse
Mersalg
Gensalg
At lukke ordren uden tilbud
Klagehåndtering
Social Selling

Læs vores blog på http://birdi.dk/blog

Vi booster salget i virksomheder via salgskurser, foredrag om salg og løbende rådgivning om salg.

  #54 Sådan bør salg og marketing samarbejde

  #54 Sådan bør salg og marketing samarbejde

  Fra marketingmand til sælger...
  I denne episode har jeg besøgt virksomheden Dreamdata og fik talt med co-founder Steffen Hedebrandt om hans erfaringer (og mangel på samme) med at skifte fra at være marketingmand til at være sælger.
  I episoden kan du bla. høre om Steffens erfaringer med at skifte fokus fra at generere leads til også at skulle lukke salget. Ud over det rent salgstekniske - som du får tips til - så kan du også høre Steffens tanker om det at bevæge sig tættere på kunden.
  Jeg er sikker på, at jeg får min gæst til at indrømme, at salg er farligere end marketing - og at det faktum gør at det kan være svært at skifte job.
  Jeg påstår nemlig, at mange sælgere (og ex-marketingfolk) er lidt bange for at ringe en kunde op og bede om et møde...
  Du kan møde Steffen - der gerne dele ud af sine erfaringer direkte til dig her: https://www.linkedin.com/in/steffenhedebrandt/
  Dette kan du høre om
  Fra marketing til salg - mine udfordringer
  Skal marketing sælge? Skal sælgere udføre marketingopgaver?
  Den moderne sælger skal mere end bare lukke ordrer...
  Derfor bør marketing og salg måles på... Salg, naturligvis!
  Læs mere på dreamdata.io
  Tak fordi du lytter med :-)
   

  • 1 hr 1 min
  #53 Sælgerens mindset - sådan får du succes som sælger

  #53 Sælgerens mindset - sådan får du succes som sælger

  Proaktiv, udadvendt og et rodehoved!
  Sådan tror jeg mange af os sælgere er. Vi rykker. Vi går foran. Vi åbner døre - og vi er ofte ret dårlige til at lade fornuften styre - fordi vi er følelsesmennesker...
  Kan du genkende det?
  Kan du se dig selv om en glad og åben person - der måske burde være lidt mere struktureret?
  Er du en gang i mellem frustreret over alle de døre der ikke er åbne?
  I denne episode får du fem tips til at blive en lidt bedre sælger. Hør bla. om:
  1 Prioritering
  Kontroller dine ideer - prioriter din tid Systematik i dit arbejde Målsøgeren - få tid til dit salgsarbejde 2 Tidsstyring
  Kalenderen skal styres af dig. Sådan gør du Min tid - skab ro til dig selv med "min tid" 3 Familie
  Familietid er vigtigt - også når du har travlt Job og succes - eller tid til familien? Sådan balancerer du din tid bedre mellem familien og jobbet 4 Positiv tankegang
  Tolk positivt - verden kan jo enten være positiv eller negativ Dine tanker er din virkelighed - tænk rigtigt... Derfor er kundens afvisning ikke en afvisning... 5 Stol på matematikken
  Sådan vurderer du om dine indsatser har en effekt Derfor skal du ikke give op for tidligt Kunder er langsomme - og du er utålmodig - derfor skal du blive ved... Her er linket til den omtalte målsøger:
  https://www.dropbox.com/s/hnizj1h338z0xbb/M%C3%A5ls%C3%B8ger%202020%20Leon%20Birdi%20Podcast%20Episode%2053.xlsx?dl=0
  ...og her finder du en video der gennemgår princippet i målsøgeren. Bemærk at den målsøger du downloader er en udvidet version - men princippet er det samme :-)

  Tak fordi du lytter med.

  • 37 min
  #52 En Rigtig Sælger Taler Ud

  #52 En Rigtig Sælger Taler Ud

  I denne episode kan du møde en rigtig sælger. En person der ikke bruger energi på at opfinde undskyldninger for ikke at løfte røret. En person der stoler på pipelinens matematik og ikke går kold fordi salget lige udebliver en dag eller to.
  Glæd dig til at høre Henrik Rye Nielsen fra virksomheden Advokurser A/S. Henrik er salgschef og sælger. Han gør salget enkelt og kan forhåbentlig inspirere dig til at gå mere systematisk til salgsarbejdet.
  Vi taler bla. om:
  At være kort og præcis
  At følge op med den rette frekvens
  At ringe og ringe og ringe...
  At være vedholdende uden at være en idiot
  At vælge sine ord med omhu
  At tale værdi i stedet for egenskaber
  På spørgsmålet: Hvordan bliver jeg en succesfuld sælger, kommer Henrik med et supergodt svar - det kan du høre omkring 30 minutter inde i episoden...
  Tak fordi du lytter med - og husk at der er mere inspiration på http://sælger.tv
   

  • 35 min
  #51 Kvantitet eller kvalitet når du sælger?

  #51 Kvantitet eller kvalitet når du sælger?

  Når du vælger salgsstrategi har du to muligheder...
  Du kan nemlig give den gas og skyde på alt hvad der rør sig, samle på masser af kontakter på fx Linkedin og ringe canvas tre timer om dagen.
  Du kan også stoppe op. Tænke. Planlægge. Overveje om det er smartere at arbejde langsommere og dybere med den enkelte kunde.
  Men hvad er det rette for dig? Det får du et hint om i denne episode, hvor Leif Carlsen fra Social Selling Company og jeg taler om fem vigtige emner i det moderne salg:
  1. Social Selling Index på Linkedin - hvad værdien for mig?
  Linkedin fortæller dig hvor aktiv du er på Linkedin. Det gør de via dit SSI, som er et tal mellem 0 og 100. Men hvad består tallet af? Hvad kan du gøre for at booste dit SSI? Og er det overhovedet vigtigt for dig der er sælger?
  2. Bølgen
  Du har sikkert hørt om "bølgen" på Linkedin. Det er en metode der giver burgerne en masse nye connections - men Leif er sur og synes at bølgen er noget pjat. Hør hvorfor - og hør ham brokke sig over mine tilnærmelser til begrebet " at samle på connections..."
  3. Visninger, delinger og likes
  Du liker. Du kommenterer. Du udgiver podcast. Du uploader videoer. Men hvad er vigtigst? Antallet af likes, kommentarer, delinger eller noget helt andet? Eller er det overhovedet relevant? Måler du på det rigtige, når du evaluerer dine indsatser på de sociale medier? Få en gennemgang af hvordan du kan afkode effekten af dine indsatser på Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube etc. 
  4. Canvas
  Ligesom med det sociale salg, er der retningslinier for hvordan du skal tilrettelægge din telefoniske mødebooking. Du kan gå ringe-amok så chefen smiler og nikker anerkendende - eller du kan lave nålestiksoperationer og kombinere sociale medier med canvas. Vi giver vort bud på en god balance mellem kvantitet og kvalitet. 
  5. Leads
  Du modtager leads - men får du screenet og prioriteret dem før du kaster dig frådende over de nye opportunities? Får du renset ud før du kaster kundeemnet ned i din sultne salgstragt? Få et par tips til ikke at spilde din tid...
  6. Tilbud
  Endeligt er der det med tilbud. Måske du skal skrive flere. Færre. Kortere. Længere. Vi taler om hvornår tilbud er godt og hvornår de er spild af tid...
  Velkommen til - og god fornøjelse.
   

  • 1 hr 10 min
  #50 Den Moderne Sælger III

  #50 Den Moderne Sælger III

  Den Moderne Sælger III I denne foreløbigt sidste episode af Den Moderne Sælger, taler Mr. Social Selling, Leif Carlsen og jeg om hvordan du kan arbejde med det moderne og det klassiske salg gennem hele salgstragten. Du får vores input til at styre processen - og til at måle effekten...
  Den moderne salgstragt ...er ikke en tragt. Den er mere et "Y" hvor dine leads kommer to steder fra:
  Det ene sæt leads kommer via traditionelt salg, fx telefoncanvas og markedsføring via annoncer - og måske via messer og dit netværk.
  Det andet sæt kommer via dine indsatser på de sociale medier - det være sig Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter eller andre relevante kanaler.
  Her kan du høre om hvordan den "nye" salgstragt påvirker dine muligheder for at sælge.
  Senere i episoden taler vi om:
  Asynkront salg - det faktum at meget moderne salg ikke sker når kunden er på - men når det passer dig.
  Nye salgsvåben - lær hvordan social selling kan supplere dit målrettede og ret præcise salg med en noget bredere indsats.
  Effektmåling af dit traditionelle og sociale salg. Her får du input til at måle effekten. Ikke bare af den traditionelle: Telefoncanvas - møde - tilbud - ordre som har eksisteret siden telefonen blev opfundet... Du får også input til at effektmåle på dit sociale salg - en disciplin som er mere relevant og værdiskabende, end mange tror.
  Alt i alt en god, gedigen omgang salgsboost - men kun for den moderne sælger :-)
  Go' fornøjelse!

  • 2 hr 8 min
  #49 Tilfredse kunder er for tabere...

  #49 Tilfredse kunder er for tabere...

  Tilfredse kunder? Det er noget for tabere!
  Så kort, provokerende og præcist kan det siges - og det er ikke forkert. Tilfredse kunder er ikke værd at samle på. De siger: "Det var glimrende" eller "Ikke så ringe..." og scorer dig sikkert fire på en fem-skala.
  De giver 80% på en 100% skala og kunne tolkes til at være særdeles tilfredse - og det er de nok også...
  Problemet er bare, at det ikke er enestående. De fleste virksomheder leverer nemlig sådan en service.
  Q8, Shell og Circle K når du selvtanker
  Brugsen og Irma når du handler ind
  3 og Telia når du skal ringe til din familie i Kolding
  ...for det virker jo. De er flinke. De svarer på dine spørgsmål. Og de sviner dig ikke til.
  Og problemet med ikke at være enestående er, at så er man "som de andre". 
  Man er gennemsnitlig - selv om man leverer 80% service.
  På kurven kan du se hvor langt du skal ligge på servicekurven for at være anderledes. Men hvor skal jeg så placere mig, for at være anderledes?
  Det korte og måske oversimple svar er, at du skal være over ni. Tæt på 10.
  Det er der du finder de allerbedste - som du kan høre om i denne episode, hvor Tomas Gleesen igen er gæst.
  Vi taler om hvad de allerbedste gør, og om hvorfor du bare skal komme i gang med at give den servicegas.
  Ly med og få inspiration til at blive bedre end de andre :-)

  • 1 hr 5 min

Top Podcasts In Marketing

Listeners Also Subscribed To