47 episodes

Vi vill hjälpa dig in i det digitala samhället genom öppna IT-världen och visa dess möjligheter.

SeniorNet Tyresö Radio Tyresö

  • Government

Vi vill hjälpa dig in i det digitala samhället genom öppna IT-världen och visa dess möjligheter.

  SeniorNet ställer in alla möten

  SeniorNet ställer in alla möten

  För att förhindra eller i varje fall förhala spridningen av Corona-virus ställer SeniorNet Tyresö in alla möten från och med måndagen den 16 mars. Det gäller alla veckoträffar, kurser och släktforskningsträffar. Det gäller även årsmötet med SeniorNet Tyresö och Café Ventilen. Vi återkommer så snart förhållandena ändras, hälsar klubbens ordförande Carl-Olof Strand. /Gunnel Agrell Lundgren e.u.

  • 5 min
  Skillnad mellan Google o Wikipedia

  Skillnad mellan Google o Wikipedia

  Carl-Olof Strand ordf. i SeniorNet Tyresö hälsar välkommen till vårens datorträffar. Datorhjälpen startar måndagen den 20 januari i Trollbäckens bibliotek och den 22 på Tyresö Gymnasium där också släktforskningen finns. Vårens första Café Ventilen den 6 februari handlar om APPOTEK, alltså om appar om hälsa, säkerhet, krisinfo m.fl. Bland kurserna kan vi nämna Att göra en fotobok och Inställningar i Windows 10 och en mobilcirkel. Samtalsledare Gunnel Agrell Lundgren.

  • 32 min
  Han simmade ända in i kaklet

  Han simmade ända in i kaklet

  Mångårige världsmästaren i simning Anders Söderqvist som slagit många världsrekord berättar om hur det var att ta ner seglen på segelfartyget Albatrossi rykande storm på Biscaya. Ett felsteg på dansgolvet ledde till ett äktenskap som fortfarande håller. Om hans äventyr i lilleputtlandet Bhutan får vi höra i ett kommande program. Programmakare Gunnel Agrell Lundgren.

  • 36 min
  SeniorNet önskar God Jul

  SeniorNet önskar God Jul

  Styrelsemedlemmar och handledare i SeniorNet Tyresö firar terminsavslutning med en god lunch på Kumla Herrgård. Ordförande Carl-Olof Strand tackar alla för förnämliga insatser under det gångna året och önskar God Jul. Programmakare Gunnel Agrell Lundgren.

  • 7 min
  Bedrägerier på nätet

  Bedrägerier på nätet

  Carl-Olof Strand och Gunnel Agrell Lundgren berättar om jubileumsfesten när SeniorNet Tyresö firade sina 20 år. Sista dagen för datahjälpen i år är den 11 dec och den första nästa år blir den 20 jan. Vi talade också om hur det kom sig att Riksorganisationen SeniorNet Sweden bildades för 22 år sedan och hur man blir medlem. Avgift 250 kr för 12 mån. Man kan pröva på tre gånger gratis. GAL Production.

  • 27 min
  Höstens program SeniorNet Tyresö

  Höstens program SeniorNet Tyresö

  Carl-Olof Strand ordf i SeniorNet Tyresö och Eva Blommegård vice ordf berättar om höstens intressanta och välmatade program. Dataträffarna startar den 9 sept i Trollbäckens bibliotek och den 11 sept på gymnasiet också med släktforskning. Klubben firar 20 år med Jubileumsfest den 7 nov. Café Ventilen den 3 okt med släktforskning. Kurser m.m.
  Programledare Gunnel Agrell Lundgren

  • 35 min

Top Podcasts In Government