49 episodes

Vi vill hjälpa dig in i det digitala samhället genom öppna IT-världen och visa dess möjligheter.

SeniorNet Tyresö Radio Tyresö

  • Government

Vi vill hjälpa dig in i det digitala samhället genom öppna IT-världen och visa dess möjligheter.

  Håll kontakt och bry er om varandra

  Håll kontakt och bry er om varandra

  Hur håller man kontakt med sina klubbkompisar när man inte får träffas på de vanliga veckoträffarna? Vice ordförande i SeniorNet Tyresö Eva Blommegård och Gunnel Agrell Lundgren berättar att man haft både styrelsemöte och årsmöte på nätet, vilket har fungerat utmärkt. Nu planeras även ett "Café Ventilen" på nätet i början av juni. Klubben har naturligtvis också både hemsida och Facebooksida, medlemsbrev och radioprogram. Ta hand om varann.

  • 22 min
  Coronastuket - SeniorNet Tyresö

  Coronastuket - SeniorNet Tyresö

  Carl-Olof Strand ordförande i SeniorNet Tyresö och Gunnel Agrell Lundgren beskriver hur man har haft ett styrelsemöte via nätet. Nu planeras även att hålla årsmötet digitalt. För att inte missa något uppmanas medlemmarna hålla ett öga på sin e-post och hemsidan förstås.

  • 22 min
  SeniorNet ställer in alla möten

  SeniorNet ställer in alla möten

  För att förhindra eller i varje fall förhala spridningen av Corona-virus ställer SeniorNet Tyresö in alla möten från och med måndagen den 16 mars. Det gäller alla veckoträffar, kurser och släktforskningsträffar. Det gäller även årsmötet med SeniorNet Tyresö och Café Ventilen. Vi återkommer så snart förhållandena ändras, hälsar klubbens ordförande Carl-Olof Strand. /Gunnel Agrell Lundgren e.u.

  • 5 min
  Skillnad mellan Google o Wikipedia

  Skillnad mellan Google o Wikipedia

  Carl-Olof Strand ordf. i SeniorNet Tyresö hälsar välkommen till vårens datorträffar. Datorhjälpen startar måndagen den 20 januari i Trollbäckens bibliotek och den 22 på Tyresö Gymnasium där också släktforskningen finns. Vårens första Café Ventilen den 6 februari handlar om APPOTEK, alltså om appar om hälsa, säkerhet, krisinfo m.fl. Bland kurserna kan vi nämna Att göra en fotobok och Inställningar i Windows 10 och en mobilcirkel. Samtalsledare Gunnel Agrell Lundgren.

  • 32 min
  Han simmade ända in i kaklet

  Han simmade ända in i kaklet

  Mångårige världsmästaren i simning Anders Söderqvist som slagit många världsrekord berättar om hur det var att ta ner seglen på segelfartyget Albatrossi rykande storm på Biscaya. Ett felsteg på dansgolvet ledde till ett äktenskap som fortfarande håller. Om hans äventyr i lilleputtlandet Bhutan får vi höra i ett kommande program. Programmakare Gunnel Agrell Lundgren.

  • 36 min
  SeniorNet önskar God Jul

  SeniorNet önskar God Jul

  Styrelsemedlemmar och handledare i SeniorNet Tyresö firar terminsavslutning med en god lunch på Kumla Herrgård. Ordförande Carl-Olof Strand tackar alla för förnämliga insatser under det gångna året och önskar God Jul. Programmakare Gunnel Agrell Lundgren.

  • 7 min

Top Podcasts In Government