9 episodes

Csacsogás erről-arról a sorozatok világából.

SorozatGURU Podcast SorozatGURU

  • TV & Film

Csacsogás erről-arról a sorozatok világából.

  2×01 Pilot szezon van (Part I.)

  2×01 Pilot szezon van (Part I.)

  Elérkeztünk végre a 2. szezonhoz, aminek 1. részében mindjárt kitárgyaljuk az eddig látott újoncokat. Szóba kerül a pilot fogalma és annak fajtái. Megvitatjuk, mit várunk egy pilottól és szóba kerül az is, hogy egy csatorna mit vár tőle. Drámák közül a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., a Hostages és a Sleepy Hollow kerül górcső alá, míg a sitcom részleget a Dads, a Brookly Nine-Nine és a The Goldbergs képviseli.

  • 1 hr 28 min
  1×07 Emmy és a jelöltjeink

  1×07 Emmy és a jelöltjeink

  Egy ideje már nem jelentkeztünk, ennek több oka van egyrész sok volt a meló mindenkinél és elkezdődött a fesztiválszezon is. Nade, ezen a hétvégén sikerült összehoznunk egy rögtönzött meetinget.  Ebben az epizódban kicsit kitárgyaljuk az idei jelölteket. Lehet elhúztuk egy csöppet, de emiatt ne haragudjatok.

  • 1 hr 31 min
  1×06 Boldog születésnapot!

  1×06 Boldog születésnapot!

  Igen-Igen eltelt megint egy év, meg még egy és ez már a sokadik. Pontosan a hetedik, ez már nem vicc! Utánaszámoltunk! Szóval eme nemes ünnep alkalmából összegyűlt a gang és nosztalgiáztunk egy kicsit. Ha kíváncsi vagy, hogy is kezdtük, hogyan alakult ki a jelenlegi formánk akkor kattanjatok rá a hatodik podcastunkra, ami mondhatjuk úgy is egy  “szpesől edisőn”.

  • 57 min
  1×05 100% lilák

  1×05 100% lilák

  Itt a nyár, így mi is kiűltünk a kertbe. Eheti rész a munka ünnepe miatt kicsit megcsúszott, de így legalább lesz mit hallgatni hétvégén. Mikrofonnál tess és FERCSA.

  • 1 hr
  1×04 Koponyák a nyugatiparton

  1×04 Koponyák a nyugatiparton

  Szombaton összeültünk tessel, egy rögtönzött podcastra. Kanyecc tanulmányai miatt most távol maradt, de jövőhéten már reméljük csatlakozik. tess torokbaja és néhai mikrofonproblémáink miatt elnézést, következő podcastra orvosoljuk.

  • 1 hr 4 min
  1×03 Mindenképpen ugyebár

  1×03 Mindenképpen ugyebár

  Az ünnepek után kicsit késve, de visszatértünk. Immáron mindhárman a mikorfon előtt. Hallgassátok negyedik adásunkat, amely hivatalosan a harmadik.

  • 1 hr 3 min

Top Podcasts In TV & Film