3 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Tarragona Responsable – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Business

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  Freshly Cosmetics, una manera de viure

  Freshly Cosmetics, una manera de viure

  Ens agrada veure’ns guapes i guapus, ens agrada cuidar-nos i sembla que poc a poc també ens agrada saber com ho fem i si per cuidar-nos nosaltres deixem de cuidar al Medi Ambient. Potser va ser aquesta la reflexió a la qual van arribar els fundadors de Freshly Cosmetics.  Sostenibilitat, salut, bellesa… tots aquests conceptes poden anar de la mà? Ho descobrim amb el cap de premsa de Freshly Cosmetics, Salva Marsal.

  • 12 min
  Un brindis per la tradició, la proximitat i el paisatge

  Un brindis per la tradició, la proximitat i el paisatge

  Per què acompanyem els moments especials amb un copa de vi? Per què les celebracions sempre són per brindar amb una copa de cava…?  Al Tarragona Responsable en parlarem en una entrevista on, tot i no tenir un bon vi o cava per acompanyar-la, estem segurs que també viurem una estona molt especial i respondrem aquestes i moltes més preguntes.  Parlem amb Adam Albert, responsable de Marketing d’Adernats, el celler de Vins i Caves de Nulles amb una història que es remonta a l’any 1917.

  • 12 min
  Athenea Healthcare Group, l’empresa que cuida a qui ens cuida

  Athenea Healthcare Group, l’empresa que cuida a qui ens cuida

  Encetem l’espai Tarragona Responsable parlant amb la tarragonina Belén Marrón, fundadora de l’empresa Athenea Healthcare Group, per endinsar-nos en la seva activitat i conèixer l’ànima d’una empresa dedicada al servei i gestió de la salut en diferents àmbits, una tasca que en aquest any de pandèmia encara ha agafat més rellevància social.  Com ens cuiden? Com cuiden a qui ens cuida?  Marrón ens contestarà a aquesta i a moltes altres preguntes i amb ella farem un recorregut per l’empresa a través de l’empatia, posant als clients en primera persona.  Coneixem el compromís, la tasca i els valors d’Athenea Healtcare Group i descobrirem quin és el seu paper per ajudar a construir una Tarragona més responsable.  Belén Marrón, fundadora d’Athenea Healthcare Group

  • 26 min

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
BiggerPockets
Andy Frisella #100to0
NPR
NPR
Jocko DEFCOR Network