5 episodes

Tasso Podcast Regressietherapie door Hans ten Dam

Tasso Podcast Regressietherapie Hans ten Dam

  • Health & Fitness

Tasso Podcast Regressietherapie door Hans ten Dam

  Tasso Podcast Chronische vermoeidheid, Hangover en oplossingen

  Tasso Podcast Chronische vermoeidheid, Hangover en oplossingen

  Wat kan chronische vermoeidheid je zeggen?
  In deze podcast verteld Drs. Hans ten Dam over chronische vermoeidheid, hangovers en de daarbij behorende emoties, maar ook mogelijke oplossingen.
  Het is wederom een boeiend gesprek over Regressietherapie met veel praktijk voorbeelden en persoonlijke ervaringen. 
  Wil je ook een afspraak maken met 1 van onze Tasso geschoolde therapeuten, gebruik daarvoor dan deze link.
  Voor overige vragen en het opleidingsaanbod, zie de website www.tasso.nl of mail naar info@tasso.nl

  • 27 min
  Tasso Podcast Nawerkingen van ongevallen

  Tasso Podcast Nawerkingen van ongevallen

  In deze podcast verteld drs. Hans ten Dam over nawerkingen van ongevallen. Het is een openhartig en boeiend gesprek met diverse praktijkvoorbeelden rondom het effect van nawerkingen en hoe deze verholpen kunnen worden via Transpersoonlijke Regressietherapie. 
  Drs. Hans ten Dam is niet oorlogen van zelfspot, wat de soms toch wel zware ervaringen van zijn cliënten waar hij in deze podcast over vertelt, verluchtigt. Waar nodig geeft hij een korte toelichting. Zijn ervaringen vanuit binnen- en buitenland deelt hij graag om je kennis te laten maken met de resultaten die regressietherapie brengen. Hiermee zijn al heel veel levens positief veranderd.


  Tasso is wereldwijd actief met opleidingen. Wil jij ook graag je kennis uitbreiden en transpersoonlijke regressietherapie ervaren of inzetten voor je praktijk, zie dan voor meer informatie de site van Tasso Opleidingen. Of geef je op voor de introductiedagen.
  Ook zijn er diverse boeken uitgebracht welke te vinden zijn op de site Tasso Publising.
  Heb jij zelf ook een onverwerkt trauma na een ongeval of spreekt een persoonlijke sessie je meer aan, zoek dan een ervaren therapeut via Tasso Therapeuten .  info@tasso.nl

  #tassopodcast #tasso #tassonederland #tassoopleiding #regressietherapie #nawerkingen #ongevallen #nawerkingenongevallen #regressietherapie #trauma#traumaverwerking

  • 26 min
  Tasso Podcast, over het boek "Een Secretaresse in de Etalage"

  Tasso Podcast, over het boek "Een Secretaresse in de Etalage"

  Een Secretaresse in de Etalage: 25 verhalen uit de praktijk van een reïncarnatie-therapeut
  In deze Tasso Podcast neemt, schrijver, therapeut en internationaal docent drs. Hans ten Dam je mee in de boeiende verhalen uit de praktijk en het ontstaan van dit boek "Een Secretaresse in de Etalage"
  De volgende vragen zullen worden besproken. 
  Wat is regressietherapie eigenlijk? Waarom gaan mensen in regressietherapie? En werkt dat? 
  Dit boek geeft een inkijk in de 'keuken' van een regressietherapeut. De 25 helder en humoristisch vertelde verhalen geven een indruk van hoe regressiesessies verlopen en van het soms opzienbarende resultaat.
  Hans ten Dam is niet oorlogen van zelfspot, wat de soms toch wel zware ervaringen van zijn cliënten waar hij over vertelt, verluchtigt. Waar hij echt niet om vakjargon heen kan, legt hij meteen kort uit wat hij bedoelt. Waar nodig geeft hij een korte maar toelichting. Dat maakt het boek toegankelijk voor iedere belangstellende lezer.

  Tasso is wereldwijd actief met Tasso Opleidingen. Er zijn diverse boeken uitgebracht welke te vinden zijn op de site Tasso Publising.
  Spreekt een persoonlijke sessie je meer aan, zoek dan een ervaren therapeut via Tasso Therapeuten .
  info@tasso.nl
   

  • 15 min
  Tasso Podcast drs. Hans ten Dam

  Tasso Podcast drs. Hans ten Dam

  Tasso
  Maak kennis met Tasso en drs. Hans ten Dam. Het is een hele boeiende podcast geworden met mooie praktijk voorbeelden. Laat je meenemen in de wereld van Regressietherapie en de indrukwekkende resultaten. 
  Tasso is inmiddels wereldwijd actief.
  Eind 70 er jaren is het ontstaan vanuit de interesse in reïncarnatie. Hans ten Dam heeft diverse boeken uitgebracht, waaronder het boek: Reïncarnatie denkbeelden en ervaringen. Zo ontstond de regressietherapie methode zonder hypnose, die sneller en effectiever is.
  Om ook andere therapeuten dit te leren, ging in 1983 de eerste opleiding Regressietherapie van Tasso Opleiding Nederland van start. Jaarlijks studeren er studenten af en inmiddels worden de Tasso opleidingen overal ter wereld gegeven. 
  Regressietherapie is een effectieve therapie die levens kan veranderen. De power van herbeleving.
  Het handboek Transpersoonlijke Regressietherapie is inmiddels ook in diverse talen uitgegeven. 
  info@tasso.nl

  • 13 min
  Tasso Podcast Trailer

  Tasso Podcast Trailer

  Welkom bij Tasso.
  In deze Tasso Podcast neemt drs. Hans ten Dam je mee in de wereld van Regressietherapie. 
  Graag vertellen we je meer over Tasso en wat Regressietherapie voor je kan doen. 
  Tasso Nederland bestaat al meer dan 30 jaar. En het aanbod bestaat uit opleidingen, workshops, regressietherapie sessies door aangesloten therapeuten en er zijn veel boeken uitgebracht in diverse talen. Tasso is actief over de hele wereld, van Canada tot Australië, maar ook in China, India, Rusland en Europa. 
  Drs. Hans ten Dam (therapeut, international teacher en auteur) Hij is, naast zijn werk als management consultant, een pionier op het gebied van regressietherapie in Nederland. Hij startte de driejaarlijkse Wereldcongressen Regressietherapie (WCRT) en richtte EARTh op, de wereldwijde vereniging voor regressietherapie. Zijn boeken zijn in verschillende talen vertaald en zijn Tasso Instituut leidt internationaal therapeuten op.
  Op dit moment is zijn online workshop, Persoonlijk Meesterschap, beschikbaar. Geef je leven vorm zoals jij dat wilt!
  Persoonlijk Meesterschap helpt je om je persoonlijke energieniveau, je mentale helderheid, gelijkmoedigheid, besluitvaardigheid en afstemming te verhogen. Hierdoor krijg je inzicht in wat voor jou cruciale elementen zijn om jouw energie weer te laten stromen en weer in de flow kunt komen.
  Zie voor meer informatie: https://www.tasso.nl/persoonlijk-meesterschap/
  Opleiding Regressietherapie en Trainingen Transpersoonlijke Coaching
  Tasso Instituut biedt al meer dan 30 jaar een opleiding in regressietherapie. Vroeger heette dat de de brede veelomvattende discipline regressie- en reïncarnatietherapie, nu heet het transpersoonlijke Regressietherapie. Tasso verzorgt eveneens trainingen en workshops in transpersoonlijke coaching.
  Vanuit voortschrijdend inzicht en praktische ervaringen blijft. Tasso zich verdiepen en vernieuwen. Een team van enthousiaste en deskundige docenten en begeleiders staat garant voor kwaliteit. Na je opleiding kun je je bij diverse beroepsverenigingen aansluiten.
  Een boeiend vakgebied
  Transpersoonlijke regressietherapie en transpersoonlijke coaching vormen een jong en boeiend vakgebied dat nog volop in beweging is. Tasso neemt het voortouw in nieuwe begeleidingsmethodes en therapeutische toepassingen. Praktisch, degelijk en ervaringsgericht, met verbazingwekkende therapeutische resultaten op mentaal, emotioneel, spiritueel én lichamelijk.

  • 6 min

Top Podcasts In Health & Fitness

Scicomm Media
Jay Shetty
Aubrey Gordon & Michael Hobbes
Lewis Howes
Rob Dial and Kast Media
Sal Di Stefano, Adam Schafer, Justin Andrews, Doug Egge