20 episodes

Dansk tegneserie podcast
Lasse og David taler om alt mellem himmel og jord omhandlende tegneserier.

Tegneseriesnak Lasse Jørgensen, David Fabricius

  • Books

Dansk tegneserie podcast
Lasse og David taler om alt mellem himmel og jord omhandlende tegneserier.

  Episode 55 - Digitalt Tema

  Episode 55 - Digitalt Tema

  Så er vi endnu engang tilbage det er stadig coronatid, og denne gang står den på et tema, og det er digitale tegneserier. Det får vi lidt tid til at gå med, pros and cons og så videre. Før det skal vi lige snakke om Tv-serie versionen af Garth Ennis The Boys.
  Der er dog også blevet læst lidt. Lasse har primært genlæst ting han allerede har læst og talt om før, men han har en del at sige om A.D. After Death af Scott Snyder og Jeff Lemire - og det er ikke kun positivt.Arni har læst Splint i Berlin af Flix, Carthago fra Humanoids der er lavet af Christophe Bec, Eric Henninot og Milan Jovanovic. Og sidst men ikke mindst en stak af forlaget Afkoms titler som ven af podcasten Anders Fjølvar står bag (https://forlaget-afkom.dk/)

  • 1 hr 23 min
  Episode 54 - Corona podcasten

  Episode 54 - Corona podcasten

  Så er vi tilbage med en gang Tegneseriesnak, det er Coronatid og lang tid siden vi har talt sammen, så denne gang er det måske lidt mere utraditionelt, og lidt længere end normalt. Ud over at snakke om tegneserier, runder vi også lige TV-serierne Watchmen og Locke and Key.
  Vi taler om følgende tegneserier:
  Love and Rockets af Hernandez brødreneStray Bullets af David LaphamThe Plot af Will EisnerThe Wrath of Fantomas af Oliver Bocquet og Julie RocheleauDr Murder and the Island of Death - Emil F Ernst Bolette Hansen af Paul Arne KringCamp Midnight og Camp Midnight vs Camp Daybright af Steve Seagle og Jason KatzensteinMidgårdsskrøner af Bjørk Matias Friis

  • 1 hr 35 min
  Bogforum Special

  Bogforum Special

  Efter en laaang pause er Lasse og Árni tilbage med intet mindre end en Bogforum Special, hvor vi får besøg af superstjernerne Kelly Sue DeConnick og Matt Fraction. Det blive til en god snak med et par virkeligt jetaggede tegneserieskabere. Vi kommer lidt hurtigt ind i interviewet, så der er desværre ikke en god præsentation, så bær over med os (det er længe siden sidst)

  • 1 min
  Episode 53: Den Længe Ventede 53'er

  Episode 53: Den Længe Ventede 53'er

  Langt om længe er den udynamiske duo tilbage. Der er gået så lang tid siden sidst så det næsten ikke giver mening at skrive om hvad vi kommer ind på. Árni har været udenlands af flere omgange og Lasse har læst ugudelige mængder Hellboy.
  Derudover har Lasse været meget glad for at læse de to dokumentaristiske bøger "Tetris, The Games People Play" og "Is This Guy For Real?: The Unbelievable Andy Kaufman", der begge er skrevet af Box Brown.
  Árni har mødt Ben Marra og fået læst hans "Night Business". Derudover er det blevet til Flyvende Ulve i Kostas Zachopoulos og Vinzenzo Balzanos "The Cloud" og sidst men ikke mindst har han læst Ben Rankels "Frank".
   
  Derudover kommer vi ind på IDW's satsning med det 200 sider store hardcover “magasin", "Full Bleed: The Comics & Culture Quarterly".

  • 1 hr 31 min
  Episode 52: Comic Con Copenhagen (og lidt Nørrebronx)

  Episode 52: Comic Con Copenhagen (og lidt Nørrebronx)

  Så er der Comic Con Copenhagen, og Lasse og Árni har sat hinanden stævne i denne populærkulturens højborg, intet mindre end i cafeteriet.
  Vi snakker løst og fast om festivalens mange aspekter og om dens plads blandt de andre danske ”Cons”.
  Tilbage i februar var Árni til Nørrebronx Tegneseriefestival, så der kommer der lidt indslag fra, Med Bl.a. Anders Brøserud og søren Mosdal.
  Og hvis i bliver hængende helt til rulleteksterne, så komme der en lille snak med vores gode ven Peder Riis.

  • 1 hr 22 min
  Episode 51: Romere og restaurering

  Episode 51: Romere og restaurering

  Árni er i Fantask hvor han har en snak med tegneseriesskaber, forlægger, og tegneseriefestivalsboss Lars Jakobsen. Det handler primært om Lars store arbejde med at finde og udgive gamle ugebladsserier som Styrmand Rask og Willy På Eventyr. Derudover Snakker han med skaberne af Romertegneserien Arminius; Niels Gjern Johansen og Jacob Thybo.

  • 48 min

Top Podcasts In Books

Listeners Also Subscribed To