65 episodes

I denne podcasten møter du Renate Lyse, som deler inspirasjon og kunnskap om å leve i kontakt med sjelskraft.

Terapeut med mirakler Renate Lyse

  • Health & Fitness

I denne podcasten møter du Renate Lyse, som deler inspirasjon og kunnskap om å leve i kontakt med sjelskraft.

  65. Indre fred

  65. Indre fred

  Det finnes en evig fred inne i oss som aldri lar seg ødelegge, bare overdøve. Kaoset i hverdagen kan bli så høyt at du ikke hører stillheten på innsiden av deg selv. Men den finnes der inne som en vedvarende invitasjon som aldri forsvinner, og som du alltid kan komme tilbake til. 

  taragaia.no/65

  • 31 min
  64. Vær en som ser

  64. Vær en som ser

  Innerst inne har vi alle sammen en spire av kjærlighet. Det kan være vanskelig å se igjennom baggasjen hver enkelt bærer på, men hva er sannheten? Illusjonene og historiene vi spinner som et nett rundt oss, stenger oss inn i et fengsel. Innerst inne har vi en ren uskyldighet - som vi kan miste i møte med verden. Hva ser du? Den rene uskylden som finnes innerst inne eller baggasjen vi bærer med oss?

  taragaia.no/64

  • 13 min
  63. Kan du tilgi?

  63. Kan du tilgi?

  Jeg har strevd med tilgivelse. Før ble jeg harmdirrende sint når noen sa jeg måtte tilgi. Men så oppdaget jeg at tilgivelse handler om å gi slipp - og sette meg selv fri. 

  taragaia.no/63

  • 24 min
  62. Medfølelse med det smertefulle

  62. Medfølelse med det smertefulle

  Hvordan kan du bruke empati for å skape kontakt - og hva ødelegger den? Kan du møte dine styggeste sider med empati og si til den delen av deg selv: Du er verd kjærlighet! Prøv det! Det er fantastisk befriende!

  taragaia.no/62

  • 18 min
  61. Selvstøtte

  61. Selvstøtte

  Det finnes en indre bevissthet som ser på deg med kjærlighet. Bevisstheten er der for å støtte deg gjennom alle opp og nedturene. Omhyll deg med kjærlighet før du lener deg inn i ubehaget, og ubehaget transformeres til vekst og utvikling.  

  taragaia.no/61

  • 17 min
  60. Dyptpløyende egenkjærlighet

  60. Dyptpløyende egenkjærlighet

  Vi lengter alle hjem til oss selv, men vet du egentlig hva det innebærer? Det finnes de som sier at alt blir bra bare du tenker positivt, men jeg tror det kan være skadelig. Å finne veien hjem går alltid gjennom smerte. Det handler om å møte smerten med dyptpløyende kjærlighet. 

  taragaia.no/60

  • 16 min

Top Podcasts In Health & Fitness

Scicomm Media
iHeartPodcasts
Peter Attia, MD
Aubrey Gordon & Michael Hobbes
Case Kenny
Sal Di Stefano, Adam Schafer, Justin Andrews, Doug Egge