93 episodes

En podd om AIK. Med Christopher Kviborg, Christoffer Svanemar och Jesper Hofmann.

Testa Stör Testa Stör

  • Soccer

En podd om AIK. Med Christopher Kviborg, Christoffer Svanemar och Jesper Hofmann.

  61. Nabbe is back

  61. Nabbe is back

  Finns det något skönare än övertidssegrar med 1-0? AIK tar andra raka och är nu bäst i Sverige (sett till formtabellen över senaste fem). Nya steg i rätt riktning och lite (LITE!) andrum för vårt svartgula lag. Men nog oroar övergångsryktena lite...? Vem eller vilka kan tänkas säljas innan den 5e oktober? 

  • 40 min
  60. Mikael Lustig

  60. Mikael Lustig

  Det var dags för finbesök i studion och vad passar då bättre än att plocka in den hetaste svartgula spelare vi har för tillfället. Mikael Lustig gästar och som han gör det. Öppet och ärligt om guldfesten 2018, varför han är klippt och skuren att spela i AIK, vad som triggar honom, landslagsåren, Zlatans ledarskap, framtiden, lönen (!) och hur det var att ansluta till en storklubb - som var och är ett bottenlag. 

  • 46 min
  59. Can we play you every week?

  59. Can we play you every week?

  Finns det ett skönare sätt att inleda en vecka på än med en derbykross? Knappast. Micke Lustig! Erik Kahl! Henok Goitom! Filip Rogic! Nabil Bahoui! Paulos Abragol! 

  Finns så mycket godis att prata om. Bara trycka på play. 

  • 41 min
  58. Derbypepp

  58. Derbypepp

  Det väntar ett hemmaderby mot Bajen runt hörnet och det råder faktiskt en viss optimism i studion. Vi synar våra motståndare och deras säsong rejält. Hur stor är egentligen Bajens flopp hittills? Jämförbar med våran? Givetvis också stort fokus på hur AIK bör spela. Är elvan och formationen given nu? 

  • 31 min
  57. Är matchen slut?

  57. Är matchen slut?

  Det blev till slut en poäng nere i Malmö. Men det satt hårt inne. En bra fotbollsmatch med högt tempo och många intressanta situationer synas och en någorlunda ljus framtid skymtas...

  • 47 min
  56. Spelaransvar

  56. Spelaransvar

  Efter en välbehövlig paus så är vi tillbaka i studion - alla tre! Glada tillrop till våra lyssnare och en analys av läget inför helgens mycket tuffa bortamatch. Svar på ett par rykten, örat mot marken från Karlberg och så delegerar vi lite ansvar... 

  • 36 min

Top Podcasts In Soccer

Listeners Also Subscribed To