43 episodes

Oman näköisen elämän luomiseen, johdatuksen ymmärtämiseen ja kuulemiseen sekä tietoisuuden vaalimiseen ja lisäämiseen. Kattauksessa yhdistyy lempeästi ja käytännönläheisesti hyvän elämän ja henkisen kasvun laaja tietopohja inspiroiviin ja ilahduttaviin hörhömausteisiin.

Valo minussa Elina Tarpila

  • Self-Improvement

Oman näköisen elämän luomiseen, johdatuksen ymmärtämiseen ja kuulemiseen sekä tietoisuuden vaalimiseen ja lisäämiseen. Kattauksessa yhdistyy lempeästi ja käytännönläheisesti hyvän elämän ja henkisen kasvun laaja tietopohja inspiroiviin ja ilahduttaviin hörhömausteisiin.

  Jakso # 42 Selätä pelon energia

  Jakso # 42 Selätä pelon energia

  Tervehdys!
  Ehkä tiedät, että työskentelen myös näkijänä ja meediona.
  Näistä aiheista olen myös jutellut muutamissa aikaisemmissa jaksoissa.
  Teemaan liittyen olen saanut kysymyksiä kuten "Kun mul on näitä yliluonnollisia kokemuksia…mutta mua arveluttaa. Entä jos en pystykään kontrolloimaan ketä toiselta puolelta tulee? Tai sieltä tulee jotain mistä on haittaa?"
  Kysymysten muoto vaihtelee, mutta ytimessä on, että yhteydenotto hengen maailmaan pelottaa, koska ei tiedä mitä siitä seuraa.
  Tässä jaksossa tavoitteena on tuoda vastauksia näihin kysymyksiin ja auttaa käsittelemään pelon tunnetta, jotta pääsee eteenpäin polullaan.
  Tiivistettynä: Hengen maailma on valon ja rakkauden maailma. Pelko on meidän ajatustemme luoma tunnetila, joka kohdistuu milloin mihinkin, kun pelkopohjaisille ajatuksille antaa valtaa.
   
  Jakson sisältöä:
  Ensin pelon energiasta ja siitä, kuinka kasvatat sen voimaa tai vaihtoehtoisesti vähennät pelkoa. Miksi tämä päätös on sinun? Henkimaailman kanssa työskentelystä, miksi kyseessä on valon maailma ja mitä se tarkoittaa. Maanpäällisen kiinteän todellisuuden ja hengen maailman oleellisen ero on värähtely. Hengen maailmasta tuleva informaatio. Mistä pelko syntyy? Kaksi tapaa nähdä asiat: pelko ja rakkaus. Kumman valitset? Hyvä tapa selättää pelot. On tärkeää antaa osoite kun lähdet hengen maailmaan tutkimusretkelle. Mikä tämä osoite EI ole? Käsitteistä kummitukset ja rajatilassa olevat sielut, mistä on kyse ja mistä ei ole kyse. Rakkaus on paras suojaus, mitä tämä tarkoittaa ja miksi? Miten ja miksi entiset elämät voivat vaikuttaa tässä asiassa pelon syntyyn? Tämä aika kutsuu jokaista nostamaan värähtelytaajuuttaan, tuomaan rakkautta ja valoa. Oma henkilökohtainen missioni on tehdä sitä yhdessä valon maailman kanssa. On sinun valintasi  tutkia tätä polkua ja voit tehdä sen täysin turvallisesti. Hennan kokema pelko ja entisen elämän tuoma selkeys. Jos näkijän ja meedion työ kutsuu Onko jokaisella lahjoja? Saako jokainen yhteyden? Jos sinulla on lisää kysymyksiä aiheesta, laita minulle meiliä elina et valominussa.fi
  Rakkaudella Elina
   

  • 33 min
  Jakso # 41 Erityisherkän itsehuoltoa

  Jakso # 41 Erityisherkän itsehuoltoa

  Hei rakkaat kuulijat, uudet ja vanhat!
  Herkkyys on meissä jokaisessa, mutta eriasteisena. Sana erityisherkkä kuvaa sinua, joka koet kaiken vahvemmin ja aistit myös monin verroin enemmän kuin moni kanssasisaresi tai -veljesi.
  Tämä herkkyys on usein väärinymmärrettyä, aiheuttaa yksinäisyyttä ja kokemuksen, että itsessä on jotain ihan nurinperin. 
  Tämä ei suinkaan ole mikään kaiken kattava esitys aiheesta, mutta toivon sinun saavan muutamia ajatuksia siihen, kuinka pärjäät herkkyytesi kanssa. Sillä se on ihana ominaisuus ja avaa aistit toisiin todellisuuksiin, jos niin haluat.
  Rakkain terveisin, Elina

  • 16 min
  Jakso # 40 Opi toisen chakran voimasta

  Jakso # 40 Opi toisen chakran voimasta

  Kun haluat luoda elämääsi näköiseksesi ja ansaita enemmän sillä kuka ja mitä olet, on toisella chakralla iso rooli.
  Tai vastaavasti, kun elämä jumittaa ja talous on huonolla tolalla, niin siinäkin toisella chakralla on sormensa pelissä.
  Juttelen jaksossa siitä, mistä tukokset syntyvät, kuinka ne näkyvät ja miltä kakkosen energia tuntuu, kun se on hallitsematonta tai tukahdutettua - ja paljon muuta.
  Tämä jakso on ääniraita Chakrat, minä ja raha -verkkovalmennuksen yhdestä videosta, joka johdattaa toisen chakran energiaan. Valmennus koostuu yli 30 videosta ja muuttaa sinun rahaan, ansaitsemiseen ja toimintaan liittyvän energiasi. Lue ja katso lisää videoita, kuinka chakrajärjestelmäsi vaikuttaa suoraan rahatilanteeseesi. 

  • 13 min
  Jakso # 39 Opi ensimmäisen chakran voimasta

  Jakso # 39 Opi ensimmäisen chakran voimasta

  Ensimmäinen energiakeskuksesi on käsittämättömän voimakas ja sen päällä kirjaimellisesti virtaa tai lepää sinun menestyksesi.
  Juurichakrassa on perusohjelmointi kuinka pysyn turvassa ja tähän ohjelmointiin perustuu valtava määrä rajoittavia uskomuksia ja myös juuri ne täysin hullut toimintatavat, joita mm. itsesabotoinniksi kutsutaan.
  Tämän lisäksi myös RAHAAN liittyvä uskomusmaailma asuu ensimmäisessä chakrassa.
  Opi 1. chakran voimasta, sen mahdista, ohjelmointien synnystä, mikä on sen pääohjelmointi ja kuinka ensimmäinen chakra pyörittää tiedostamattasi koko energiasysteemiäsi.
  HUOM! Jos haluat saada kokonaiskuvan siitä kuinka chakrajärjestelmä pelaa yhteen ja nimeomaan suhteessa menestykseen ja rahaan, katso videot Chakrat, minä ja raha, osat 1-2.
   

  • 13 min
  Jakso # 38 Minä ja raha OSA 3

  Jakso # 38 Minä ja raha OSA 3

  Haluatko ansaita enemmän? Menestyä sillä mitä teet? Toimia rohkeammin?​
  Jos kyllä, niin avain tilanteen muuttamiseen on oman energiajärjestelmän ymmärtäminen.
  Alimmissa chakroissa on varastoituneena kaikki tieto, joka liittyy rahan ansaitsemiseen, vastaanottamiseen ja kerryttämiseen.
  Esimerkiksi kolmen alimman energiakeskuksen supertärkeät SUORAAN rahaan liittyvät teemat ovat:
  Perusturva: olenko turvassa elämässäni ja tekemisessäni? Ansaitseminen ja oman arvon tunne: tunnenko oman arvoni ja ansaitsenko hyviä asioita kuten rahaa?  Rahaan liittyvät rajoittavat uskomukset: syntymäperheeni - heimoni - uskomukset liittyen rahaan ja ansaitsemiseen, Toiminta: tunnenko olevani oikeutettu  tekemään, luomaan uutta, ilmaisemaan itseäni ja nauttimaan siitä kuka olen? Vastaanottaminen: osaanko ottaa vastaan vai estänkö itseäni esimerkiksi kontrolloimalla, yliyrittämällä tai vastustamalla sitä mikä on? Tämä jakso on kokonaisuudessaan syventävää tietoa rahan energiasta sinussa. Kuuntele tai KATSO VIDEOLTA MINÄ JA RAHA OSAT-1.
  Ymmärrä energiaasi ja muuta se. Rakkain terveisin, Elina

  • 13 min
  Jakso # 37 Minä ja raha OSA 2

  Jakso # 37 Minä ja raha OSA 2

  Tämä jakso on huikea näkökulma rahaan, vinkkelistä jota et ehkä koskaan ole tullut ajatelleeksi.
  Tässä jaksossa juttelen rahan kolmesta erilaisesta ulottuvuudesta, jotka kaikki yhdessä vaikuttavat siihen, millainen taloudellinen tilanteemme on.
  Silti niputamme nämä kaikki yhdeksi kokonaisuudeksi!
  Kuitenkin jokaisessa näistä rahan ulottuvuuksista on sisäänrakennettuna aivan omanlaisensa energia, joka koostuu uskomuksista ja tunteista, jotka ovat syntyneet erilaisten kokemusten, havaintojen ja menneisyyden tunneilmapiirin seurauksena.  
  Vaikka kokemukset olisivat kohtuullisen harmittomia ne ovat silti jättäneet jälkensä energiasysteemiisi - mistä kuulit esimerkkejä viime jaksossa.
  Rahalla on siis energeettiset erilaiset ulottuvuutensa ja tähän jaksoon poimin niistä kolme tärkeintä.
  Käydään ne tässä  läpi ja sinulle pohdittavaksi samalla kun kuuntelet: Millainen suhde sinulla on näistä itse kuhunkin ja mikä kenties on sinun suurin kompastuskivesi?
   

  • 26 min

Top Podcasts In Self-Improvement