6 episodes

”Vi tar det över en kaffe” Är en intervju-podcast som bjuds på underhållning,Livshistorier och mycket mer. En podd av mig Victor Sundberg.

Vi tar det över en kaffe Victor Sundberg

  • History

”Vi tar det över en kaffe” Är en intervju-podcast som bjuds på underhållning,Livshistorier och mycket mer. En podd av mig Victor Sundberg.

  Avsnitt 6. Misshandlad och nedslagen av rasister

  Avsnitt 6. Misshandlad och nedslagen av rasister

  Misshandlad & nedslagen av rasister.
  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt. I detta avsnitt har jag bjudit in min vän Daniel där vi börjar med ett nytt koncept. Vi har valt ut fyra samhällsberörande ämnen vi själva har upplevt och det är kring dessa vi samtalar. Hoppas att ni uppskattar det nya konceptet och glöm inte att prenumerera och följ Vi tar det över en kaffe på instagram.

  Kontakt för samarbeten victorsundberg01@gmail.com

  • 59 min
  Avsnitt 5. Daki Savic

  Avsnitt 5. Daki Savic

  Idag gästas Podden av ingen mindre än Daki Savic. Ett underhållande avsnitt där Daki delar med sig om sin resa till den framgångsrika mångsysslaren han är idag och ger oss berättelsen bakom ”SHURDA” samt mycket mer! 
  Detta avsnitt är i samarbete med kliniken Biologic där du nu kan få 50% på din första behandling utav Cryokammaren,  ”Ange vi tar det över en kaffe 50” så får ni halva priset på 699 kr. 
  Cryokammaren -85 grader.  - stärker och aktiverar immunförsvaret
  - återhämtnings förmågan förbättras 
  - dämpar inflammation 
  - minskar stress och förbättrar sömn 
  - är boostande och uppiggande 

  • 1 hr 1 min
  Avsnitt 4. Daniel Luthman

  Avsnitt 4. Daniel Luthman

  Dagens gäst är författaren & entreprenören Daniel Luthman.
  I tjugo år levde Daniel som yrkeskriminell. Det började i yngre år, med okontrollerade aggressioner och grova våldsbrott som ledde till fosterhem och ungdomsanstalter. I vuxen ålder blev brotten hans yrke och efter att allt eskalerade tvingades Daniel fly till Thailand. Där inser han att ändra sitt liv, inte minst för att åter få kontakt med sin sjuttonårige son som behöver honom.
  Vi pratar om uppväxten, vägen in på den kriminella banan och vändningen på allt. Mer om detta i detta avsnitt.

  • 56 min
  Avsnitt 3. Samtal med min tidigare terapeut

  Avsnitt 3. Samtal med min tidigare terapeut

  Hej Allihopa!
  I detta avsnitt  träffa jag  @victorterapi_stockholm och prata om psykisk ohälsa i alla dess former.
  Victor är  Leg. arbetsterapeut i botten, jobbat många år inom psykiatrin. Både offentligt och privat. Bland annat på BUP och Livsstilsmottagningen och Maria ungdom samt HVB hem. Grundläggande psykoterapi vid Svenska Institutet för Kognitiv Psykoterapi i KBT, vidareutbildning samt handledning i PDT.
  Det finns många olika orsaker till psykisk ohälsa. Alla människor är olika känsliga för påfrestningar under livet. En påfrestning kan vara stress, oro, ångest och sorg mm.  Vi kommer även ta upp varför man har ett sånt stort  behov av bekräftelse i vardagen samt kommer jag berätta om min historia och varför jag gick hos psykolog i 2.5 år. 

  • 1 hr 8 min
  Avsnitt 2. Daniel Norlin

  Avsnitt 2. Daniel Norlin

  Avsnitt 2 Gästas vi av YouTube-stjärnan och TikTok sensationen Daniel Norlin, 28,  Daniel är känd för sin Youtube-kanal med över 200 000 prenumeranter. Han fyller sitt innehåll med roliga pranks och vloggar – och med många strängar på sin lyra har han även släppt egen musik.
  Daniel är en aktiv YouTuber sedan 2013, då startade han och en vän Youtube-kanalen "NormelTV". Där publicerade vännerna mellan åren 2013-2016 virala videos, pranks och sociala experiment. 
  Vi pratar om uppväxt, sociala medier , skola, framtids planer och mycket mer, Hoppas ni tycker om detta Avsnitt och glöm inte att följa VI TAR DET ÖVER EN KAFFE på Instagram samt kan ni alltid mejla mig på Victorsundberg01@gmail.com om ni har frågar samt intresserad utav samarbete.

  • 48 min
  Avsnitt 1. Kostik Harju

  Avsnitt 1. Kostik Harju

  Kostik Harju har över en halv miljon följare på sina sociala medier & är känd från Sveriges största humor serie på YouTube ”Vilken Färg Är Du”. Kostik berättar om influenser branschen , skoltid & jobb han tidigare haft, samt avslöjar ett udda jobb i Frankrike han hade under tiden Kostik bodde där med mycket mer.

  • 58 min

Top Podcasts In History

Slate Podcasts
Sarah Marshall
Wondery
Audioboom Studios
Wondery
Dan Carlin